Rekrutteringsfirma

senior financial analyst til data & valuation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup


Er du en erfaren profil med et solidt kendskab til stam- og markedsdata på fondsområdet? Brænder du for at arbejde med komplekse problemstillinger og udtænke nye løsninger? Og er du en teamplayer, som samtidig kan tage ansvar for egne leverancer? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Financial Analyst hos Forca.

Forca er en af de største udbydere af serviceydelser til pensionsselskaber og agerer som en professionel outsourcing-partner for en række store pensionskasser og pensionsselskaber, som har investeringsaktiver på tilsammen mere end 600 mia. kr.

Du vil i denne rolle blive en del af team Data & Valuation, som er placeret i Forcas Middle Office. Middle Office består af 30-35 dygtige og engagerede medarbejdere, som sammen har ansvaret for at servicere i alt 5 danske pensionskasser og -selskaber i relation til fondsadministration samt for at tilvejebringe det daglige datagrundlag til kundernes investerings- og risikostyringsafdelinger.

ansvarsområder


Som Senior Financial Analyst med fokus på stam- og markedsdata vil kerneopgaven være at tilsikre den daglige datakvalitet på området. Herved vil du bidrage til de daglige rapporteringsleverancer til og for Forcas kunder og være med til kontinuerligt at sikre servicekvaliteten og -effektiviteten.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

- Sikre driften på daglig basis for at opnå korrekt opdaterede stam- og markedsdata i SimCorp Dimension
- Give input til den løbende forbedring af driften og de omkringliggende processer
- Supportere den langsigtede forandringsproces inden for stam- og markedsdataområdet for at sikre et robust fundament i SimCorp Dimension og hermed understøttelse af leverancer til kunderne
- Agere sparringspartner og faglig udfordrer inden for Middle Office, således at du er med til at udvikle driften

din profil


Du har minimum 4 års erfaring inden for fondsområdet i en pensionskasse eller fra en kapitalforvalter med fokus på Middle Office. Det er en fordel, hvis du tilmed har en relevant finansiel eller matematisk uddannelse.

Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer:

- Du trives ved at sikre de daglige leverancer til kunderne
- Du har forståelse for de forretningsmæssige behov, krav og udfordringer, der er i et miljø, hvor der stilles højere krav fra både myndigheder og kunder
- Du har et solidt kendskab til stam- og markedsdata samt forståelse for finansielle instrumenter
- Du har kendskab til Bloomberg, og har du erfaring med SimCorp Dimension og/eller SQL er det en fordel, men ikke et krav
- Du er flydende på dansk i skrift og tale, og du taler og skriver engelsk på professionelt niveau

Som person er du kendetegnet ved, at du er grundig og sætter en ære i at sikre de daglige leverancer. Du er dygtig til at arbejde med data og er analytisk og struktureret i din tilgang hertil. Derudover formår du at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, ligesom du har en nysgerrighed på at finde frem til løsninger.

Det er desuden afgørende, at du er en teamplayer, som er god til at samarbejde med dit team og kan lide kontakten ud imod kunderne, samtidig med at du løfter og tager ansvar for egne leverancer.

forca tilbyder


Du træder ind i en spændende rolle, hvor du vil få tilbudt ansvar fra dag ét. Du vil her få lov at arbejde med interessante analyseopgaver i SimCorp Dimension, og eftersom Forca varetager Middle Office-opgaver for flere kunder, vil du få en varieret og alsidig arbejdsdag, hvor du oplever høj kompleksitet og faglig udfordring.

Du bliver en del af et team, hvor man vil hinanden både fagligt og socialt. Forca er en organisation, hvor der sker meget, og hvor man sætter medarbejdertrivslen højt bl.a. gennem en god work-life balance. Dette kan tydeligt mærkes på medarbejdernes arbejdsglæde og gode sammenhold, som også kommer til udtryk til sociale arrangementer og medarbejderinitiativer, hvilke der er god opbakning til. Derudover deler man alle et større fælles formål, nemlig at man samarbejder om at sikre pensionsmedlemmerne en økonomisk tryg alderdom.

om forca


Forca A/S er et pensionsserviceselskab ejet af de tre uafhængige arbejdsmarkedspensionskasser og -selskaber Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension (PBU) og har herudover Norli og Industriens Pension som kunder. Forca er bygget på fællesskab og sikrer deres pensionskunder services af høj kvalitet og stordriftsfordele inden for medlemsservice, aktuarservice og analyse, fondsservice, IT-service, compliance og økonomi- og regnskabsservice.

På vegne af deres pensionskunder servicerer Forca mere end 675.000 medlemmer. Med mere end 15 års erfaring og mere end 350 fagmedarbejdere med dyb indsigt i pension, kundeservice, IT, jura, økonomi og forretningsudvikling mv. har Forca specialiseret sig i at finde de marginaler, der optimerer serviceoplevelsen og effektiviserer forretningen. Du kan læse mere på www.forca.dk

rekrutteringsprocessen


Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Forca A/S. Såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Peter Elkrog Wagner på tlf. 9292 8662 eller chefkonsulent Mads S. Alexandersen på tlf. 9292 0504,

om randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune har et godt politisk klima med politiske drøftelser i en ordentlig tone. Byrådsperioden er godt i gang, og Byrådet træffer langsigtede og nødvendige beslutninger for at sikre udviklingen af Greve Kommune.
    • Økonom
    • Greve
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 3
1. april 2024 3