STILLINGERNE ER BESAT - Alsidige og engagerede Økonomimedarbejdere til spændende virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du med på en spændende rejse sammen med engagerede og dygtige kollegaer, der - i et uformelt miljø - arbejder for at være Danmarks største og fagligt førende tandlægekæde?
Til flere nyoprettede stillinger grundet løbende vækst søges nu dygtige og engagerede kolleger til økonomiteamet.

Nøgleord: Regnskab A-Z • Gerne erfaring med mange enheder • Motiveret og entusiastisk med højt fagligt niveau

Jobbet:
Du bliver en del af et velfungerende økonomiteam på 8 personer på hovedkontoret i Lyngby, hvor der i dag er ca. 30 ansatte. Teamet varetager regnskabsfunktionen for ca. 110 selskaber.
Som økonomimedarbejder får du selvstændigt ansvar for dine egne opgaver og en bred kontaktflade, ligesom du får en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver.

For et antal selskaber vil du bl.a. være ansvarlig for:
  • Finansbogføring og hensættelser
  • Kreditorstyring
  • Bankafstemning og balancespecifikationer
  • Materiale til revisor ved årsregnskabsproces
  • Diverse løbende ad-hoc opgaver

Din profil
Vi forestiller os, at du minimum har 3-5 års erfaring som allround Økonomimedarbejder. Du er knivskarp i debet/kredit, samt rutineret bruger af Excel. Der anvendes Dynamics 365 Business Central, Document Capture og Continia Expense Management, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af disse programmer. Derudover falder IT dig generelt let - både det at sætte dig ind i nye systemer og at anvende dem efterfølgende

Som person er du engageret og motiveret for dit fag. Du ønsker at bidrage til helheden, ligesom du naturligt ønsker at udvikle dig og lære mere. Du får masser af sparring undervejs både fra leder og kollegaer.

Det er afgørende, at du arbejder struktureret, har et stærkt overblik og har realistiske forventninger i forhold til deadlines. Du drives af et åbent og tillidsfuldt samarbejde, hvor alle bidrager - såvel fagligt som kollegialt.

Virksomheden er præget af entreprenørånd og masser af positiv energi, så det er vigtigt, at du også er typen, der ser muligheder fremfor begrænsninger.

Tandlægen.dk tilbyder
Vi er en landsdækkende virksomhed med et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor der udvises stor gensidig respekt og stærk team ånd i en flad struktur. Der er rige muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i jobbet.
Du bliver en del af en afdeling, der vægter sparring, humor og fleksibilitet, og en hjælpsom og støttende attitude, hvor man vægter at løfte i flok. Hos Tandlægen.dk tænker man på helheden, og hvordan alle hver især bedst kan bidrage.
Der er tale om en fuldtidsstilling, og du tilbydes en aflønning, der modsvarer dine kvalifikationer samt sundheds- og frokostordning, gratis parkering og mulighed for hjemmearbejdsdage.
Du ansættes på hovedkontoret, der ligger i Lyngby, i gåafstand til Sorgenfri station.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior HR- og rekrutteringskonsulent Stig Bülow hos Accountor Danmark, som varetager rekrutteringen for Tandlægen dk. på telefon 81102921 eller [email protected]
.
Jobbet søges via nedenstående link hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedstetandsundhed i Norden. Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag 48 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte

Læs mere på tandlægen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herlev
  • Mandag den 01. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Herlev

    Her er din chance for at blive Senior Økonomikonsulent hos AzetsBliv en nøglespiller i vores regnskabsteamAzets søger en erfaren Senior Økonomikonsulent, der er klar til at tage ansvaret for sin eg..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5