Økonom i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du passion for årsregnskaber og tal, så har vi jobbet til dig.


I Drift og Service er vi ambitiøse, både hvad angår opgaveløsningen, og når det kommer til vores arbejdsmiljø. Kom og vær med i videreudviklingen af vores gode arbejdspladskultur, hvor alle medarbejdere deltager som ”Medskabere”.

Staben i Drift og Service har en vigtig funktion i forhold til den samlede organisation i Drift og Service. Vi har brug for en økonomimedarbejder, som synes det er spændende at arbejde i en politisk ledet organisation, kan tage initiativ og arbejde selvstændigt, men som også er bevidst om, hvornår en opgave kræver et tæt teamsamarbejde. Du har erfaring med at analysere på detaljeret niveau og har en kritisk og undersøgende tilgang til opgaveløsningen.

Du skal vælge os fordi:


  • du bliver en del af en organisation, hvor der er stor fokus på bæredygtige løsninger, og hvor du får høj grad af frihed i løsningen af arbejdsopgaverne, men også i videreudviklingen på vores allerede igangværende arbejde med økonomi og regnskab, ledelsestilsyn mv.
  • du kommer til en organisation, hvor vores kultur og værdier ordentlighed, viljen til at ville og gør det vi siger, afspejler sig i mange af de handlinger og beslutninger vi træffer på daglig basis. Det kræver derfor at du er nysgerrig har en analytisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.
  • vi arbejder med en teamstruktur, hvor de enkelte teams selv træffer flere beslutninger. Vi tror på, at de bedste løsninger findes i tæt samarbejde med alle vores dygtige medarbejdere. Menneskelige relationer er afgørende for, at vi fortsat lykkes med vores arbejde.


I funktionen som økonomimedarbejder vil arbejdsopgaverne variere mellem drifts- og udviklingsopgaver inden for økonomi og regnskab. Du vil bl.a. komme til at arbejde med:
  • Daglig økonomistyring
  • Budgetlægning og budgetopfølgning
  • Aflægning af årsregnskab i overensstemmelse med regnskabslovens principper
  • Differentieret moms
  • Ledelsestilsyn og ledelsesinformation
  • Udvikling af økonomi- og regnskabsanalyser samt økonomiredskaber til vores ledere
  • Videreudvikling af vores interne kvalitetssikring af vores arbejde inden for økonomi og regnskab


Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at vores nye økonomimedarbejder enten har en professionsbachelor i offentlig administration med valgfag i økonomi eller en diplomuddannelse i økonomi og regnskab.
I din ansøgning må du gerne komme med konkrete eksempler på hvordan:
  • du bruger din faglighed i samarbejde med nogle fantastiske kollegaer, som i lige så høj grad som dig brænder for at levere faglighed og samarbejde af høj kvalitet
  • hvordan du vil understøtte den samlede organisation i Drift og Service, så ledere og produktionsmedarbejdere kan fokusere på løsningen af deres kerneopgave til gavn for Herning Kommunes borgere.

Det formelle


Du vil blive en del af staben i Drift og Service, hvor du vil få et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i staben samt den øvrige ledelse i Drift og Service. Du vil referere til lederen af staben, Kimie Hessellund Thaagaard.

Der er tale om en 37 timers stilling, hvor du i samarbejde med det øvrige team prioriterer og planlægger din arbejdsdag med respekt for de opgaver, som har faste eller korte deadlines. Vi forventer du er fleksibel indstillet på andre arbejdstider i spidsbelastningsperioder, ligesom du er imødekommende og omstillingsparat, hvis en uventet og måske ukendt opgave skal løses her og nu.

Øvrige løn- og ansættelsesvilkår vil blive aftalt i henhold til gældende overenskomst.
Vi vil gerne byde vores nye økonomimedarbejder velkommen senest den 1. oktober 2023.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabsleder Kimie Hessellund Thaagaard, telefon 93 59 50 50, e-mail [email protected].

Ansættelsesproces og datoer
Ansøgningsfristen er den 14. august 2023. Stillingen søges elektronisk via linket på Herning Kommunes hjemmeside, herning.dk.

Samtalerne afholdes på følgende datoer:
1. samtale holdes den 22. august 2023 (8.00 – 13.00)
2. samtale holdes den 24. august 2023 (8.00 – 12.00)

Lidt om Drift og Service


Drift og Service er en del af forvaltningen Teknik og Miljø i Herning Kommune. (se mere på www.herning.dk – om kommunen)
I Drift og Service er vi 290 medarbejdere og omsætter for 150 mio. kr. om året.
De primære forretningsområder er vej-, park- og kantinedrift samt rengøring.

Drift og Service arbejder helhedsorienteret med driftsplanlægning, udbud og udførsel af kerneopgaver inden for teknik og miljøområdet.
Vores kerneopgaver er rengøring på skoler, institutioner og øvrige kommunale ejendomme, kantinedrift, drift af parker og idrætsanlæg samt vejdrift. Afledte opgaver er også naturpleje, tilsyn med legepladser herunder sikkerhed, pleje af grønne områder ved skoler, vintertjeneste, belægnings- og fortovsarbejder, asfaltarbejder, vedligeholdelse af eksisterende veje, vejmandstilsyn, rottebekæmpelse samt udbud af kerneopgaver med afsæt i en strategisk vurdering.

Vores vigtigste formål er at medvirke til, at Herning Kommune fortsat er en velfungerende kommune. Drift og Service løser opgaver i et samarbejde med andre offentlige myndigheder og private aktører, med det formål, at skabe mest mulig værdi inden for det tekniske, økonomiske, miljø og sociale givne rammer.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herning

Lignende jobs

  • Økonom i Midtjylland

    Hos Værket i Randers får du en bred nøglefunktion indenfor økonomistyring, forecast, planlægning og administration. Stillingen er for dig, der særligt motiveres af ansvar og indflydelse, ligesom du..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonom i Ikast

    Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? Du får her muligheden for at bruge dine kompetencer inden for økonomi til at skabe reelle resultater. Pardon Clothing søger en engageret økonom..
    • Økonom
    • Ikast
    Få mere info
  • Økonom i Herning

    Økonomimedarbejder/controller til nye danske design brands Dansk Design Invest A/S Herning Full-timePart-time Salary Competitive 1. maj 2024, HerningBræn..
    • Økonom
    • Herning
    Få mere info
  • Økonom i Herning

    Administration og Økonomi i [xxxxx]s Social- og Beskæftigelsesafdeling søger en engageret økonomimedarbejder som brænder for nye udfordringer.Vi søger en økonomimedarbejder med kendskab..
    • Økonom
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5