Økonomikonsulent med stærkt kundefokus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du være en del af et succesfuldt økonomiteam i vækst? Og kan du se dig selv som rådgiver i en selvstændig stilling med gode udviklingsmuligheder? Så hører vi meget gerne fra dig.

Til teamet i Horsens på ca. 50 medarbejdere søger vi en kompetent og fagligt velfunderet kollega, der har erfaring med at udarbejde regnskaber.

Vi søger dig der har:

  • en revisions-, skatte- eller regnskabsmæssig baggrund og er fagligt godt klædt på
  • flair for og brænder for at yde rådgivning og sparring
  • gode kommunikationsevner der giver dig mulighed for at formidle i øjenhøjde, så kunderne føler sig trygge og godt vejledt
  • minimum 2-3 års erfaring men vi er også klar til at oplære den rette person

Du er udadvendt, positiv og entusiastisk, og du har en kunde- og forretningsorienteret tilgang til stillingen. Du kan have siddet i en stilling som revisor, revisorassistent, skatterevisor/-rådgiver eller lignende enten i den offentlige eller private sektor. Du trives desuden med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring og fleksibilitet er en naturlig del af hverdagen. Du er opfølgende på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer og følger opgaven helt til dørs.

Om stillingen

Afdelingen består af ca. 200 medarbejdere fordelt på flere lokationer, herunder teamet i Horsens. Du vil få din egen kunde-portefølje, som du skal servicere og rådgive inden for økonomi, skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold og forretningsudvikling.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads med en sund work-life balance, mulighed for udvikling, indflydelse og et stort ansvar samt fleksibilitet i din hverdag. Du har selv indflydelse på planlægning af merarbejde i sæsonen. Vores arbejdsmiljø er professionelt og præget af engagerede kolleger, der er drevet af at gøre en forskel for vores kunder.

Hos os får du en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende og dynamisk virksomhed der er førende inden for vores felt. Vi prioriterer din udvikling, og du får opgaver, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer. Vi tilbyder desuden en god kantineordning og attraktive medarbejdergoder, fordi vi ser det som en naturlig del af arbejdslivet.

Ansøgning
Søg stillingen og vedhæft, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, grundet GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jens Skærlund på tlf. 2441 6688.

Om Velas

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 510 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 7 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.Velas.dk

    Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Horsens

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Højbjerg

    Har du gå-på-mod og interesse for regnskab og økonomi? Søger du en elevplads med gode muligheder for udvikling og ansvar i en spændende koncern i bilbranchen? Så er du måske lige den økono..
    • Økonom
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Økonom i Randers SV

    Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur og grønne omstillingMed reference til afdelingschefen får du en vigtig rolle i afdelingen for Bro & Beton, hvor du er med til at sikre fremtidige opgave..
    • Økonom
    • Randers SV
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Vi søger en ny kollega med kompetencer indenfor økonomi og administration. [xxxxx] er en landsdækkende konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med mennesker og arbejdsmæssige relationer. V..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i Skanderborg

    Er du klar til at være en del af et dynamisk team i en virksomhed, der virkelig flytter grænser i branchen? Vores kunde oplever en spændendE vækstperiode og søger nu en kompetent økonomiassistent t..
    • Økonom
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
4. april 2024 1