Rekrutteringsfirma

Økonomi- og administrationschef til markedsledende entreprenør - Overblik, ansvar og gennemslagskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du en erfaren og analytisk stærk leder, der brænder for at navigere mellem økonomiske opgaver og administration i tæt samarbejde med den administrerende direktør? Trives du i at være en central figur i virksomhedens fortsatte udvikling og bidrage til dens finansielle succes? Så er dette din chance for at blive en del af Cortex Facaderens ApS, en markedsledende virksomhed beliggende i Hvidovre.

Om virksomheden

Cortex Facaderens ApS blev en del af den svenske børsnoterede virksomhed Fasadgruppen GROUP AB i 2020. Dette har givet virksomheden en robust position inden for økonomi, kompetencer, udvikling og kapacitet. Cortex omsætter for omkring 50 mkr. og har 40-45 medarbejdere. Dette har cementeret Cortexs status som en ledende nicheaktør inden for branchen, hvor den fungerer både som rådgivende og udførende enhed. Opgaverne er med fokus på afrensning af facader, der spænder fra konventionelle sandblæsningsanlæg til avanceret laserrensning, samt standsning af opstigende grundfugt.

Med opkøbet har Cortex fået yderligere behov for at optimere sine økonomi- og administrative rutiner. Derfor søges til en ny økonomi- og administrationschef, der skal varetage det brede økonomi- og administrationsansvar i virksomheden. Kandidaten til stillingen skal kunne navigere fleksibelt mellem økonomiske opgaver, administration og ledelse af økonomi- og administrationsfunktionen. Den ideelle profil har en solid økonomisk baggrund, relevant uddannelse og er systematisk.

Om stillingen

Som økonomi- og administrationschef får du det overordnede ansvar for virksomhedens økonomistyring, herunder løbende bogføring, analyser, budgetter, prognoser og risikostyring. Du skal sikre nøje budgetopfølgning, økonomiafrapportering og planlægning baseret på nøgletal samt controlling af afdelingsøkonomi. Som den administrerende direktørs sparringspartner, bidrager du til den overordnede økonomiske styring og prioritering, for at opfylde Cortexs mål om at levere ydelser på allerhøjeste niveau.

Din rolle indebærer ansvar for at drive, optimere, og udvikle økonomi- og administrationsfunktionen. Du vil have både hands-on opgaver inden for bogholderi og rapportering samt overordnede projekter inden for forretningsudvikling og optimering af arbejdsprocesser. Stillingen omfatter også udvalgte opgaver inden for HR, jura og indkøb.

I en glidende overgang køres der parløb med vores nuværende økonomi- og administrationsansvarlig, som ønsker at trappe ned. Hvordan fremtidens økonomi og administration skal se ud, skal du selv være med til at definere.

Ansvars- og arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for drift, optimering og udvikling af økonomi- og administrationsfunktionen

  • Ansvarlig og håndtering af dagligt bogholderi, lønkørsel og økonomistyring

  • Udarbejdelse af ledelses-, måneds- og årsrapporter

  • Budgetudarbejdelse, opfølgning og analyser

  • Strømlining af administrative arbejdsopgaver, herunder HR, jura og IT.

  • Bistå produktionen økonomi- og administrationsmæssigt.



Baggrund og kvalifikationer

  • Relevant uddannelse som cand.merc., cand.merc. aud. eller tilsvarende

  • Erfaring med drift og optimering af en økonomi- og administrationsfunktion, herunder bogføring, økonomistyring, rapportering og lønadministration

  • Stærk systemforståelse og gerne erfaring med digitalisering og business intelligence

  • God gennemslagskraft og gerne ledelseserfaring.


Det personlige

Cortex er kendt for sit stærke brand, uformelle omgangstone og en hverdag præget af få regler, politikker og håndbøger. Vi forventer, at din ledelsesstil reflekterer denne uformelle kultur og at du værdsætter anerkendelse af den enkelte medarbejders kompetencer, som er afgørende for virksomhedens samlede succes.

Du skal være ærlig, tillidsvækkende og troværdig med gode samarbejdsevner og situationsfornemmelse. Hvis du samtidig er en glad og robust person, der hviler i dig selv og evner at bevare ro og fatning under pres, vil du være et godt bud på et match.

Dit arbejde og din opgaveløsning skal være præget af struktur og orden. Med et godt overblik tænker du foran problemstillingerne og har den nødvendige gennemslagskraft.

Virksomheden tilbyder

I Cortex bliver du en del af et professionelt team af syv funktionærer samt 34-40 timelønnede, hvor dagligdagen er præget af samarbejde og stærkt engagement. Vi er en markedsledende og dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone og en flad organisation, hvor det forventes at alle medarbejder tager det nødvendige ansvar. Hos os er der ikke er langt fra idé til handling eller fra initiativ til resultat. Derudover vil der være mulighed for sparring med de otte øvrige danske selskaber i Fasadgruppen.

Cortex er en virksomhed med god indtjening og likviditet, hvilket giver dig muligheden for at optimere og forme fremtiden.

Der er gode arbejdsforhold og en konkurrencedygtig lønpakke.

Lyder det interessant?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Herlev

    Her er din chance for at blive Senior Økonomikonsulent hos AzetsBliv en nøglespiller i vores regnskabsteamAzets søger en erfaren Senior Økonomikonsulent, der er klar til at tage ansvaret for sin eg..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
14. maj 2024 1
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3