Vil du spille en afgørende rolle i værnet mod IT-relaterede trusler – i centrum af finanssektoren?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du spille en afgørende rolle i værnet mod IT-relaterede trusler – i centrum af finanssektoren?


Vi udvider nu i vores sikkerhedsteam og søger derfor 2-3 personer, der med et skarpt øje for nye trusler og teknologier samt frameworks og regulatoriske krav, evner at omsætte dette til velfungerende løsninger, der lever op til sektorens høje sikkerhedsniveau.

e-nettet bygger rygraden i den finansielle infrastruktur, og derfor er det essentielt, at vi formår at indtænke IT-sikkerhed i systemapplikationer, infrastruktur og samarbejdsmodeller på tværs af hele sektoren.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, hvor vi arbejder tæt sammen om at sikre e-nettets produkter og løsninger samt kunder og ansatte mod IT-relaterede trusler. Og selvom vores indsats bestemt ikke er for sjov, lægger vi vægt på at det forgår i et uformelt og omgængeligt miljø.

Hvad indeholder jobbet?

Sikkerhedsfunktionen har i dagligdagen en bred vifte af kontakter og samarbejder med de interne agile teams samt vores eksterne aktører. Mange opgaver sker netop i samarbejde med de mange forskellige aktører i finanssektoren – såsom Nationalbanken, Finans Danmark, ejendomsmæglere, penge- og realkreditinstitutter. Så der er højt tempo, forskellighed og god energi i de mange forskellige opgaver og samarbejdsrelationer.

Helt konkret er hovedopgaverne følgende:

  • Rådgive e-nettets forretningsteams om IT-sikkerhed
  • Deltage i fastlæggelse af sikkerhedsstrategien
  • Implementere og vedligeholde sikringsforanstaltninger
  • Fastlægge og dokumentere security baselines
  • Gennemføre regelmæssige sikkerhedstests
  • Udarbejde handlingsplaner for mitigering af sårbarheder
  • Understøtte e-nettets sikkerhedskultur gennem rådgivning, awareness-tiltag og medarbejdertræning

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en blanding af kollegaer, der spænder bredt. Optimalt set befinder du dig i kompetencerummet nedenfor:

  • IT-sikkerhedserfaring som tekniker, gerne fordelt både på drift og sikkerhed.
  • Kendskab til et eller flere sikkerhedsframeworks, f.eks. ISO27001, NIST eller IOSCO.
  • Viden på CISSP-niveau samt tilsvarende inden for et andet IT-område f.eks. administration/udvikling/arkitektur på Cloud, Windows, Linux eller Network.
  • Som reguleret virksomhed i den finansielle sektor, er governance grundstenen i vores arbejde – så vilje til, talent for og erfaring med dokumentation, politikker og procedurer er et stort plus.
  • Erfaring og lyst til at sparre og rådgive dine kollegaer om sikkerhed – både i daglig drift, udvikling og projekter.

  • Derudover er det et stort plus, hvis du har erfaring fra rollen som projektkoordinator eller projektleder.

Men baggrundsmæssigt kan du også komme fra en lille håndfuld andre profiler, uden direkte at være IT-sikkerhedsmedarbejder i dag – selvom du selvfølgelig meget gerne må være det. Du kan have en:

  • infrastruktur-baggrund, måske som tidligere IT-arkitekt – og det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde sammen med udviklere i forskellige sammenhænge.
  • tekniker-baggrund, måske som servertekniker eller driftstekniker – sikkerhed er noget du enten har indarbejdet naturligt i dagligdagen eller tillært undervejs som særskilt faglighed, uden det måske har været din primære jobfunktion.
  • baggrund som informationssikkerhedskonsulent, hvor du arbejdet med implementering og drift af informationssikkerhed – f.eks. ISO27001. Meget gerne med en god grund forståelse for teknisk sikkerhed også.
  • profil som nyuddannet, så du med en god og spændende faglig ballast er klar til de daglige opgaver – og synes gerne det er sjovt at lære nyt, imens du arbejder.

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi relationer og netværk mellem hinanden for at skabe de bedste samarbejdsvilkår, så vi kan imødekomme de forandringer samfundet og sektoren fordrer. Vi har mange spændende og forskellige opgaver, som drives i en reguleret governancestruktur, da e-nettet er underlagt Finanstilsynet.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet vil vi bidrage med meget mere til dig og dit arbejdsliv end bare løn, pension og nogle punkter i dit cv.

Som en del af e-nettet bliver du desuden del af en virksomhed med højt til loftet og både it-typer, bankfolk og projektledere som dine kolleger.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Compliance & Security Michael Mørck Arnø på tlf.nr.: 20 43 16 96 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er torsdag den 12. august 2021 – men vi indkalder løbende til samtaler, så søg gerne allerede i dag.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København V

    Vil du arbejde med økonomistyring af høj kvalitet på [xxxxx] (KP) og samtidig bidrage til videreudvikling af værktøjer og styringsprincipper? Er du nyuddannet eller har du .
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Dine primære arbejdsområder: Timelønninger til vores tillidsvalgte, herunder hjemtagelse af refusioner m.v. Administration af søgnehelligdagsordningen for vores faglærte gastronomer med bl.a..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0