Student til arbejde med betalinger, cyberrobusthed og finansiel stabilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Jobbet 
Nationalbanken arbejder for at sikre Danmark en robust økonomi, sikre og effektive betalinger og en stabil finansiel sektor. Nationalbanken undersøger og vurderer risici, der kan true den finansielle sektors robusthed. Det sker bl.a. ved at overvåge og udarbejde analyser af kritisk betalingsinfrastruktur, herunder Nationalbankens eget betalingssystem. I gennemsnit skifter 724 mia. kr. konto om dagen, når banker, virksomheder og forbrugere udveksler betalinger. Det svarer til ca. 1/4 af BNP. Vi arbejder også for at øge cyberrobustheden i den finansielle sektor, både med egne initiativer og i et samarbejde med de væsentligste aktører i den finansielle sektor. Som student bidrager du til at løse disse opgaver, især ved at assistere afdelingens medarbejdere med dataarbejde.  

Vi tilbyder 
Du bliver tilknyttet sektionen Politik og Regulering i Nationalbankens afdeling for Finansiel Stabilitet og bliver en del af afdelingens studentergruppe på i alt fire personer. Du vil også blive en del af Nationalbankens studenternetværk, som løbende afholder faglige og sociale arrangementer.

Dit arbejde vil bl.a. bestå i at udvikle og sikre kontinuitet i Nationalbankens unikke transaktionsdata for betalinger mellem bankerne. Dette arbejde indgår i vores analyser og vurderinger af udviklingen i betalinger, de vigtigste betalingssystemer og den finansielle stabilitet. Herudover vil du bistå afdelingens analytiske arbejde, primært gennem databehandling og visualisering af data.

Vi har en uformel omgangstone, er motiverede og lægger vægt på det gode samarbejde. Du får et fagligt udviklende og lærerigt studiejob. Afdelingen består af ca. 65 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Det betyder, at du får rig mulighed for sparring og vidensdeling, så du løbende kan udvikle dig i jobbet.  

Arbejdstiden er som udgangspunkt 18,5 timer pr. uge, men vi kan aftale et mindre timeantal, hvis du ønsker det. Vi håber på gensidig fleksibilitet både ift. tilrettelæggelse af arbejdstiden omkring fx eksamener, men også den anden vej, når der er travlt. Vi er åbne for dialog ift. dato for ansættelse.

Din profil 
Vi lægger især vægt på, at du

  • er en kvalificeret og nysgerrig studerende på økonomi, matematik-økonomi eller lignende
  • har forståelse for at programmere, gerne i R eller SQL, og er god til at overskue og se mønstre i store datamængder
  • arbejder struktureret og analytisk
  • er ansvarsfuld, initiativrig og bidrager til fællesskabet.

Banken som arbejdsplads 
Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur med en god balance mellem arbejds- og fritidsliv. Så alt efter opgaver og samarbejder har du også selv stor indflydelse på, hvor og hvordan du arbejder. Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden. Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores færdigheder. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning. Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger. 

Vil du vide mere 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kristian Nørgaard Bentsen, Principal Payment Data Expert, tlf. 6016 3905, [email protected]. Oplysninger om ansættelsesforhold kan fås hos HR-partner Dorte Kvisgaard, tlf. 3363 6511, [email protected]. 

Ansøgning 
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil sammen med relevante eksamenspapirer. Derudover må du gerne skrive en kort motivation i tekstfeltet, når du ansøger. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder løbende til samtaler. Ansøg senest 21. maj 2023. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0