Regnskabsmedarbejder med ansvar for kreditorområdet (30 el. 37 t/uge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du styr på de grundlæggende regnskabsdiscipliner, sætter du pris på et godt arbejdsmiljø og kan du se dig selv som en del af en velfungerende uddannelsesinstitution? Så ser vi frem til at få dig som vores nye kollega!

Vi søger en kollega som selvstændigt kan varetage KEAs kreditorområde og sikre en stabil håndtering af de løbende rutineopgaver der er forbundet med fakturahåndteringen. Det er vigtigt, at du har helt styr på de grundlæggende regnskabsfærdigheder, og at du har en proaktiv tilgang til dine ansvarsområder som udover kreditorområdet vil indbefatte bankhåndtering og regnskabsafstemninger. KEA anvender fakturasystemet Aqoola samt Microsoft Dynamics (Navision).

Alle regnskabs- og budgetopgaver er forankret i økonomiafdelingen og vores håb er, at vores nye kollega har kompetencerne og lysten til også at bidrage på tværs af afdelingens opgaver. Vi rapporter månedligt og kvartalsvist til organisationen, hvilket sætter rammerne for vores løbende opgavehåndtering.

Vi forventer at videreudvikle på vores fakturahåndtering og implementere automatiserede processer der, hvor det giver mening, og dermed frigøre tid til at løfte kvaliteten af den samlede opgaveløsning. Du vil derfor få erfaring med automatiseringsopgaver og - i det omfang, det harmonerer med din arbejdstid - få andre opgaver, f.eks. momsområdet.

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af Nørrebro på København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Du bliver en del af KEAs økonomiafdeling, som består af to regnskabsmedarbejdere, fire controllere, to studentermedhjælpere samt en økonomichef. Vi er et engageret team, hvor der er højt til loftet og afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar. Du vil opleve, at der er god mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling. Organisatorisk er økonomiafdelingen en del af en større enhed, som - udover økonomiafdelingen - består af HR (som bl.a. varetager lønafregning), Optag samt Studieadministrationen.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Det er potentielt muligt at aftale ansættelse ned til 30 timer om ugen, som dog afhænger meget af din erfaring og kompetencer, så vi kan sikre en god håndtering af afdelingens opgaver. Hos os går vi op i at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har vi fokus på et positivt arbejdsmiljø med mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode udviklingsmuligheder, som vi understøtter med en konkret opgave- og udviklingsplan samt eventuel efteruddannelse.

Du bliver ansat med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og får base i KEAs bygninger på Prinsesse Charlottes Gade 38, hvor der er gode transportmuligheder i nærheden, herunder metrostation ved Nørrebros Runddel.

OM DIG

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og erfaring, og gerne nogle års erfaring med regnskabs-opgaver fra en større organisationen. Det er afgørende, at du har god organisationsforståelse og samarbejdsevner, da du skal arbejde med forskellige medarbejdergrupper og inddrage deres input i opgaveløsningerne.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Har fundamental talforståelse og solidt kendskab til regnskab og økonomiske begreber.
  • Arbejder effektivt og er fortrolig med Excel.
  • Trives med en del rutineopgaver.
  • Har en god forståelse for sammenhængen i et regnskab.
  • Gerne har erfaring med Aqoola og Microsoft Dynamics (Navision).
  • Har et godt overblik over opgaver og deadlines.
  • Opretholder en høj kvalitet i arbejdet, også når der er travlt.
  • Arbejder systematisk, struktureret og selvstændigt, men også sætter pris på det gode samarbejde med dine kolleger.

Vi lægger stor vægt på såvel dine faglige kvalifikationer som dine personlige kompetencer. Du har en positiv indstilling og er god til at se muligheder i din opgaveløsning. Da vi gerne vil have fokus på udvikling og effektivisering, vil det være en fordel, hvis du har øje for at se muligheder for forbedring og ikke er bange for at prøve det af.

Det kan måske lyde som mange krav til vores nye kollega, men se det som et udtryk for, at vi er en økonomiafdeling, som er kvalitetsbevidste i opgaveløsningen - og derfor er det vigtigt for os, at vores nye kollega har et drive, så vi kan bibeholde fremdriften i vores fælles opgaveløsning.

KLAR TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef William Ghiorzi Elias på tlf.: 40 24 52 43.

Ansøgningsfristen er den 18. januar 2024. Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

Vi afholder første samtaler 22. januar og anden samtaler 29. januar. Eventuelt indkaldes også løbende til samtaler. I forbindelse med en evt. anden samtale kan der indgå personlighedsprofil og/eller besvarelse af en case opgave.

Stillingen ønskes besat snarest muligt eller pr. 1. marts 2024

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København N
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0