Ambitiøs fuldmægtig/specialkonsulent søges til økonomi- og aktivitetsstyring i Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Har du flair for tal og store regneark? Og kunne du tænke dig at arbejde med økonomi og aktivitetsstyring i en statslig styrelse, der er udsat for stor offentlig bevågenhed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du bliver en del af Udlændingestyrelsens Driftsteam, som er ét ud af i alt fem teams i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Vi varetager en lang række opgaver fra budget- og aktivitetsstyring til finanslovsarbejde og har et tæt samarbejde med fagkontorerne og styrelsens øvrige tværgående funktioner – bl.a. statistikområdet, ligesom teamet arbejder tæt sammen med departementet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • finanslov og arbejde med Udlændingestyrelsens bevillinger
  • aktivitetsopfølgning og opdatering af aktivitetsprognoser
  • prognoseopgaver vedrørende styrelsens drift
  • beregning og administration af gebyrindtægter
  • budgetlægning og løbende opfølgning på drifts- og lønbudgetter
  • udarbejdelse af økonomisk ledelsesinformation
  • besvarelse af udvalgsspørgsmål og andre høringer

Kontoret generelt har en bred og varieret portefølje af både løbende driftsopgaver og udviklingsopgaver vedr. regnskab, økonomistyring, udbud og indkøb samt økonomiske og bygningsmæssige opgaver vedr. asylindkvarteringsområdet. Vi er ca. 35 kolleger, der alle er engagerede i arbejdet, samtidig med at vi også lægger stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vi har flekstid, og du vil derfor have frihed under ansvar til at planlægge din arbejdstid. Du skal som udgangspunkt være til stede i tidsrummet 10.00-14.00, og der er mulighed for hjemmearbejde op til 2 dage om ugen efter individuel aftale.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk og talmæssig uddannelsesbaggrund og gerne nogle års erfaring med økonomi- og aktivitetsstyring i staten eller fra lignende stillinger. Dog kan fagligt dygtige nyuddannede også komme i betragtning til stillingen.

Som vores nye medarbejder i driftsteamet kommer du til at arbejde helt nede i maskinrummet med Udlændingestyrelsens økonomi, så der er masser af udfordringer for ansøgere med flair for tal, og som kan lide at arbejde med regneark, beregninger og analyser. Det er derfor en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har et solidt kendskab og erfaring med Excel. Det vigtigste er, at du er i stand til hurtigt og sikkert at få et overblik over store datamængder, er resultatorienteret og kan sammenfatte komplicerede problemstillinger til forslag, beslutninger og handlinger.

Du er derudover fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst i dit arbejde, samtidig med at du kan koordinere dine opgaver og overholde korte deadlines. Du trives med mange bolde i luften, er ansvarsbevidst, engageret og interesseret i at arbejde på tværs af faglige og hierarkiske niveauer.

Udlændingestyrelsen benytter sig af de forskellige statslige it-systemer, som stilles til rådighed af Statens it og Økonomistyrelsen, og det er derfor en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med Navision, LDV, SKS, SBS mv.

I styrelsen er vores værdier vigtige, og vi lægger derfor vægt på, at du kan genkende dig selv i værdier som fx troværdighed, brugerfokus og at de bedste resultater opnås gennem samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med dertilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Udlændingestyrelsen, Farimagsvej 51A, 4700 Næstved.

Der er tale om en fast stilling på fuldtid med 37 timer om ugen, og stillingen er med tiltrædelse pr. 1. oktober 2023.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Rebecca Voigt Markussen på telefonnummer 21 15 73 06 eller på e-mail [email protected], eller kontorchef Thomas Mortensen på telefonnummer 21 48 93 42 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 2. august 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 32. Der vil eventuelt være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Onsdag den 02. august 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 5