Økonom til økonomisk rådgivning for de største danske og globale virksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du arbejde med økonomiske analyser på nogle af de største sager herhjemme og i Europa? Er du faglig stærk, og drømmer du om at lære af branchens dygtigste økonomer og jurister? Så er du måske Bech-Bruuns nye økonom.

Bliv en del vores økonomiske specialistteam

Du bliver en del af vores økonomiske specialistteam i afdelingen EU- & Konkurrenceret. Teamet arbejder tæt med mange andre afdelinger, og du vil derfor blive udfordret inden for forskellige økonomiske fagområder. I det daglige er der rig mulighed for sparring på højt fagligt niveau, og du får en bred kontaktflade blandt husets jurister og klienter, så du kan udvikle og styrke dine kompetencer både personligt og fagligt.

Afdelingens økonomer er højt specialiserede inden for konkurrenceøkonomi, herunder vurdering af fusioner, misbrug af dominerende stilling og prissætning. Teamet bistår blandt andet i erstatningssager og sager om transfer pricing.

Dit arbejde vil blandt andet bestå af:

  • Vurdering af virksomhedstransaktioner og godkendelse af disse hos konkurrencemyndigheder.
  • Økonomiske analyser i relation til virksomheders prissætning.
  • Udarbejdelse af værdiansættelser.
  • Udvikling af økonomiske argumenter.
  • Analyse af regnskaber.
  • Opgørelse af erstatninger i forbindelse med større erstatningssøgsmål.
  • Økonomfaglig sparring med husets jurister.

Grundig og engageret økonom

Du er formentlig cand.polit. eller cand.oecon., og du er blandt de bedste på din årgang. Du har gerne nogle års erhvervserfaring, men nyuddannede kan også komme i betragtning. Du tænker som en økonom, kan lide at arbejde med data og er dygtig til at formidle dine resultater. Du kan arbejde selvstændigt, men forstår også at indgå i et større team. Du er hurtig til at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger, og har viljen og evnerne til løbende at tilegne dig ny viden.

En del af arbejdet foregår på engelsk, da mange af vores klienter er internationale virksomheder. Derfor er det en fordel, hvis du er vant til at kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Vi lægger også vægt på gode teoretiske kvalifikationer og personlige egenskaber som engagement, grundighed og fleksibilitet samt evnen til at kommunikere kompleks økonomi på en lettilgængelig måde til ikke-økonomer, mundtligt såvel som skriftligt.

Vi tilbyder et solidt fagligt og socialt miljø

Bech-Bruun er én af Danmarks største full-service-advokatvirksomheder. Med mere end 550 dygtige, dedikerede og højt specialiserede medarbejdere servicerer vi et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser inden for alle dele af erhvervsjuraen.

Vi er kendetegnede ved juridisk topekspertise, høj etik, godt samarbejde og digital innovation. Vi er en moderne og fleksibel arbejdsplads, og vi arbejder målrettet med diversitet og inklusion. Se vores konkrete målsætninger for diversitet og inklusion her. Derudover tilbyder vi et professionelt uddannelsesprogram for vores medarbejdere.

Er du klar på at udfolde dit talent sammen med os?

Upload din ansøgning, cv og eksamensbevis via knappen "Ansøg dette job" og senest den 10. september 2023. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte cheføkonom Claus Galbo-Jørgensen på tlf. 25 26 36 96 eller [email protected]

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse. For at sikre en fair rekrutteringsproces beder vi dig undlade at inkludere et billede af dig selv, når du ansøger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:

10. september 2023

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

København

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=30a03966)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Mandag den 11. september 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6