Skarp generalist med stærke kompetencer inden for økonomistyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for statslig økonomistyring, og motiverer det dig at videreudvikle økonomistyringen, så den til stadighed understøtter styrelsens strategiske behov. Er du samtidig en stærk kommunikator, og formår du at inddrage forretningen på en understøttende måde? Så er du måske den kollega, vi søger til Økonomikontoret i Skatteankestyrelsen.

Sparringspartner og understøttelse af et ambitiøst kontor
Du bliver en del af et økonomikontor med fuld fart på, hvor vi samarbejder tæt med departement og andre styrelser. Stillingen giver derfor en bred kontaktflade både indadtil i forhold til direktionen og de mange fag- og stabskontorer og udadtil i forhold til departementet og Skatteministeriets øvrige styrelser. Du vil derfor få en vigtig og central rolle i styrelsen.

I stillingen kan du forvente at være med til at udføre opgaver på tværs af kontorets tre teams, herunder blandt andet med at udarbejde og understøtte tværgående analyser og projekter i kontoret. Din rolle vil indebære at videreudvikle vores økonomistyring, så den effektivt understøtter styrelsens udvikling, og skal være med til at optimere og effektivisere vores processer.

Med din brede viden og erfaring vil du endvidere skulle agere som sparringspartner internt og eksternt, ligesom du skal bidrage til at skabe kvalitet i vores produkter, samt understøtte forretningen i forbindelse med diverse opgaver fx besvarelser på spørgsmål fra departementet mf.

Der vil være tale om en stilling, hvor opgaverne løbende vil udvikle sig, og du kan være med til at præge din opgaveportefølje.

Om dig
Du trives med stort ansvar og selvstændigt at drive opgaver helt i mål. Du har en relevant videregående samfundsfaglig kandidatuddannelse, fx inden for statskundskab, økonomi, eller lignende. Derudover har du stort kendskab til statslige budget- og regnskabsregler¸ har flere års erfaring med økonomistyring fra staten og har blik for, hvor der er potentiale til at effektivisere eller forbedre arbejdsgange, så vi altid leverer den bedste kvalitet og service.

Herudover er det væsentligt, at du:

  • kan formidle regler og retningslinjer indenfor økonomiområdet til alle niveauer i en styrelse
  • har stor analytisk kapacitet, som du formår at bringe i anvendelse
  • har stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, og formår at formidle med modtageren i centrum
  • du har et godt kendskab til Excel, og kan hurtigt sætte dig ind i relevante systemer
  • har gode samarbejdsevner og sociale kompetencer

Du skal være komfortabel i en udadvendt og opsøgende rolle, hvor du finder det naturligt at skabe gode relationer. Det afgørende er, at du har stort engagement og er proaktiv, og det derfor falder dig let at agere fleksibelt og serviceminded, også i en hverdag med korte deadlines.

Om os
Skatteankestyrelsen er sekretariat for klagemyndighederne på skatte- og vurderingsområdet, og sammen skal vi sikre kompetent og uafhængig klagesagsbehandling til rette tid. Vi står over for nye spændende udfordringer i forbindelse med at gøre os klar til modtagelser af klager over de nye ejendomsvurderinger. Det stiller blandt andet krav til, at vi er proaktive på økonomiområdet.

Du vil blive en del af Skatteankestyrelsens økonomikontor på 18 medarbejdere, som består af tre teams. Et Budget- og regnskabsteam, et Data og analyseteam samt et Administrations- og serviceteam. Fælles for os er, at vi servicerer både direktionen, kontorcheferne og departementet. Vi er en blanding af erfarne kollegaer med megen viden om data og generalister med bredere kompetencer.

Du kommer til at høre til Budget- og regnskabsteamet, som består af 8 medarbejdere. Du vil dog blive anvendt bredt i kontoret, herunder til at understøtte tværgående opgaver.

”I Økonomikontoret vil vi være kendt for høj faglighed, imødekommenhed og ordentlighed. Det er værdier, vi vægter højt i dagligdagen. Værdierne kendetegner og understøtter vores løsning af mange forskelligartede opgaver, hvor vi har brug for hinandens kompetencer. Vi har derfor brug for en kollega, som har lyst til at være en del af en styrelse, og som kan se sig selv i ovenstående værdier,” siger Merete Damgaard Husted.

Vi lægger stor vægt på åbenhed og samarbejde på tværs af kontoret med alle vores interessenter.

Yderligere oplysninger
Du ansættes som special- eller chefkonsulent alt efter dine kompetencer, og løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster.

Har du brug for yderligere oplysninger om styrelsen og stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Tine Kofoed Andersen på 33 76 23 36, eller faglig koordinator Merete Damgaard Husted på 72 37 03 13.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6 i København.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen via nedenstående link, hvor du uploader ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt eventuelle øvrige relevante dokumenter. Ansøgningen skal være modtaget hos os senest 15. november 2021, kl. 12:00.

Vi holder samtaler derefter, og kan i den forbindelse anvende test i rekrutteringsprocessen. Vi forventer tiltrædelse den 1. januar 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København V

    Vil du arbejde med økonomistyring af høj kvalitet på [xxxxx] (KP) og samtidig bidrage til videreudvikling af værktøjer og styringsprincipper? Er du nyuddannet eller har du .
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Dine primære arbejdsområder: Timelønninger til vores tillidsvalgte, herunder hjemtagelse af refusioner m.v. Administration af søgnehelligdagsordningen for vores faglærte gastronomer med bl.a..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1