Økonomimedarbejder til Danmarks største SOSU-skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Søger du nye udfordringer og en arbejdsplads med højt til loftet? Vil du være med til at styrke vores økonomiteam? Så læs med her!

Kvalitet og udvikling

Da vi har oplevet stor vækst de seneste år, har vi brug for at styrke og udvikle vores økonomiteam med en endnu en kollega. Som vores nye kollega i økonomiteamet vil du indgå i det vigtige arbejde med at sikre en høj kvalitet i de data vores bogholderi producerer, og som er fundamentet for at vi kan levere en rettidig og præcis økonomirapportering.

Om økonomiteamet

Du vil komme til at indgå i et team med syv dygtige og dedikerede kollegaer, der alle refererer direkte til resursechefen. I teamet har vi et stort fokus på at udbygge og vedligeholde vores processer og forretningsgange, så det understøtter en bæredygtig udvikling, der gør arbejdet nemmere og giver overblik.

Det overordnede mål er at optimere økonomistyringen gennem løbende forenkling og effektivisering af vores opgaver. Det gør vi blandt andet ved at benytte de nyeste værktøjer og metoder i opgaveløsningen, og ved altid at være løsningsorienteret og samarbejde - både internt i teamet og eksternt.

Om Jobbet

Vi værdsætter at alle har et bredt kendskab til teamets opgaver og der er god backup på de kritiske opgaver. Det betyder du løbende vil blive introduceret til flere opgaver, men der vil også være nogle kerneopgaver som alle i teamet har berøring med i et eller andet omfang.

Af de kerneopgaver du i første omgang vil komme til at arbejde med er:

  • Fakturahåndtering i vores flowsystem, herunder kontering og samarbejde med budgetansvarlige
  • Varetagelse af bogholderiopgaver - debitor, kreditor og finans
  • Fakturering til kunder
  • Løbende afstemning af finanskonti
  • Medvirke ved klargøring af materiale til revision

Der er selvfølgelig mange andre opgaver i teamet, og når du er klar og har fået det grundlæggende på plads, så vil vi med udgangspunkt i dine faglige kompetencer og erfaring lave en allround uddannelsesplan, så du får en introduktion til flere opgaver i teamet.

Det kunne fx være:

  • Økonomirapportering og opfølgning på projekter
  • Løn, bogføring og afstemning
  • Indberetninger til ministerier og styrelser
  • Afstemning og indberetning af moms
  • Kvartals- og årsrapportering
  • Budgettering

Din oplæring vil naturligvis blive understøttet med relevant uddannelse.

Flere i økonomiteamet har fast arbejdsplads i vores hovedafdeling i Skelbækgade på Vesterbro, men det er også muligt at være fast tilknyttet en af vores afdelinger i Brøndby eller Hillerød. Der vil dog være mødeaktivitet på de øvrige adresser.

Om dig

For at komme i betragtning til jobbet vil du skulle have en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor regnskab og økonomi, ligesom det er vigtigt med en naturlig interesse for tal samt at få ”tingene til at stemme”.

Som person er du god til at skabe relationer og samarbejde. Det er også naturligt for dig at tage ansvar for at opgaverne bliver løst i en god kvalitet, ligesom du værdsætter vidensdeling med kollegaer – både i og uden for teamet.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Fakturaflowsystemer (vi benytter Aqoola fakturaflow)
  • Navision Stat
  • Office-pakken, herunder at du er rutineret Excel-bruger
  • (Erhvervs-)skolesektoren

Om løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller Akademikere i staten og du vil blive indplaceret på baggrund af dine kvalifikationer.

Som udgangspunkt tilbyder vi en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause, men deltid kan aftales. Vi lægger stor vægt på en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid, så det vil være muligt at planlægge en fleksibel arbejdstid, arbejde på flere adresser samt planlægge dage med hjemmearbejde, når opgaver og øvrige forhold tillader det. Arbejdspladsen er røgfri ligesom arbejdstiden er det.

Om SOSU H

SOSU H er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til fleksibilitet og forskellighed. En arbejdsplads, hvor tingene ikke står stille, og initiativ og kreativitet værdsættes, ligesom kompetenceudvikling prioriteres højt.

På SOSU H værdsætter vi både at du tager ansvar og udviser selvstændighed, og når du søger samarbejde og hjælp, når der er behov for det. Vi er indstillet på at tilpasse dine opgaver over tid og løbende udfordre dine faglige og personlige kompetencer.

Vi lægger stor vægt på at vidensdele og have et samarbejde, som er med til at kvalitetssikre opgaveløsningen og arbejdsgange. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Du kan læse mere om os på SOSU H’s hjemmeside.

Om processen

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Du er velkommen til at kontakte resursechef Kenneth Michael Hansen på telefon 42 64 10 93 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi håber at se din ansøgning senest den 15. oktober 2023, og send gerne hurtigst muligt da vi holder løbende samtaler. Forventet tiltrædelse den 1. december 2023. I løbet af processen vil du vil blive bedt om at løse en mindre case. Ved ansættelse vil vi anmode om en straffeattest.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Green Power Denmark er i rivende udvikling, og som energisektorens grønne interesseorganisation arbejder vi for et elektrificeret Danmark. Vi beskæftiger os med et område med stor politisk og offen..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0