Bliv økonomipartner eller controller i Vejdirektoratets økonomistyringsenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Ønsker du personlige og faglige udviklingsmuligheder indenfor statslig økonomistyring? Og ønsker du at være en professionel økonomisk sparringspartner? Så har vi den rette stilling til dig.

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden, gøre trafikken grønnere og sikre, at Vejdirektoratet fortsat lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene.

Vi har to ledige stillinger i vores økonomistyringsenhed som henholdsvis økonomipartner og controller.

Vi har ansvaret for Vejdirektoratets økonomistyring, hvilket bl.a. omfatter bevillingsstyring, budgettering og budgetopfølgning, controlling og løbende forretningsunderstøttelse. Vi har en meget bred samarbejdsflade med mange interessenter, herunder hele Vejdirektoratets organisation, direktionen og Transportministeriets departement.

Vi er et stærkt hold på 14 dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder i en relativt nyetableret enhed. Vi har fusioneret to tidligere enheder med henblik på at blive endnu mere effektive og endnu bedre rustet til fortsat at udvikle vores økonomistyring. Vi står således på et solidt fundament, men har samtidig en ambitiøs udviklingsdagsorden, som du vil blive en del af fra begyndelsen.

Vi arbejder i teams, og vores arbejde bygger på, at vi hjælper og har tillid til hinanden, at vi er åbne omkring problemer og tager et fælles ansvar for at løse dem. Vi er ikke bange for at prøve nye ting og tilgange af, og vi har hinandens ryg. Vi er servicemindede og lyttende, men vi er også resultatorienterede og opsat på at bruge vores faglighed bedst muligt. Og så ser vi frem til at byde vores to nye kollegaer velkommen.

Fælles for de to stillinger er:

  • at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende
  • at du har mod på at arbejde i en stor organisation med mange komplekse problemstillinger
  • at du er nysgerrig og har mod på at stille spørgsmål og udfordre vanetænkning

Stillingen som økonomipartner

I stillingen som økonomipartner er det centrale at understøtte en division i Vejdirektoratet i den løbende økonomistyring. Stillingen er placeret i et team af økonomipartnere, men stiller krav om stor selvstændighed, da du skal støtte og controlle divisionens økonomi inden for en bred vifte af opgaver spændende fra bevillingsstyring til budgettering, budgetopfølgning og løbende økonomiske sager.

Du får støtte af de øvrige teams (tværgående, finanslov, systemer) i økonomistyringsenheden, der repræsenterer tværgående fagligheder, og du har således også en rolle med at aktivt at orientere dig imod og samarbejde med disse teams.

Blandt opgaverne er:

  • Løbende, struktureret dialog med divisionsdirektøren, den øvrige ledelse og medarbejdere om divisionens økonomi, herunder støtte og guidance ved budgettering og budgetopfølgning
  • Ansvar for løsning af økonomistyringsproblemer og udvikling af divisionens økonomistyring
  • Aktivt bindeled mellem divisionen og økonomistyringsenheden og ansvarlig for, at der udveksles relevant og rettidig information om økonomien og økonomistyringen
  • Sammen med økonomipartnere at finde fælles løsninger på fælles problemer og at sikre, at økonomistyringen i Vejdirektoratets organisation sker på et oplyst og kvalificeret grundlag

Vi ser gerne, at du har flere års erfaring inden for økonomistyring, projektledelse og udviklingsarbejde, og du er erfaren system- og Excelbruger.

Du er sikker i din kommunikation, har overblik og formår at arbejde både op imod ledelsen og ned i detaljen. Vi forventer, at du kan drive processer og selvstændigt kan prioritere.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med implementerings- og udviklingsprojekter.

Stillingen som controller

I stillingen som controller bliver du en del af det tværgående team i økonomistyringsenheden. Teamet udgør det centrale bindeled i enheden og skal understøtte den øvrige del af enheden.

Teamet har det faglige ansvar for en række opgaver og specialer, og har et aktivt samarbejde med økonomipartnere både som faglige ”ankerpersoner” og ved konkret assistance med controlling og forretningsunderstøttelse.

En væsentlig del af teamets opgaver er sikre, at Vejdirektoratets økonomistyring baserer sig på og følger dokumenterede principper og metoder.

Blandt opgaverne er:

  • Ansvar for et eller flere økonomiske specialer (det kunne fx være budgetopfølgning, lønstyring, registreringsramme), så området er dokumenteret, beskrevet og løbende udvikles og tilpasses interne og eksterne krav
  • Aktivt samarbejde med økonomipartnerne og øvrige teams i form af sparring, videndeling og kommunikation
  • Ansvarlig for at igangsætte og understøtte nye økonomistyringsdagsordener og -opgaver
  • Aktiv deltagelse i controllingopgaver, systemtekniske opgaver og ad-hoc-opgaver

Vi ser gerne, at du er initiativrig, samtidig med at du har evner for og lyst til samarbejde. Du skal kunne tage ansvar for dit eget område, men samtidig være hjælpsom og aktivt støtte dine kolleger.

Vi forventer også, at du er i stand til at arbejde struktureret og analytisk.

Du kan have nogle års erfaring, men du kan også være nyuddannet. Uanset hvad, sørger vi for en grundig introduktion til arbejdsopgaverne.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Du bliver en del af en organisation med høj medarbejdertrivsel, som prioriterer, at der er en god balance mellem fritid og arbejde, og hvor der er mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet og have tjenestested på Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V eller Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Hvis du vil vide mere om stillingen…
… er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Bergholt Lund på mail [email protected] eller telefon 6193 7412.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest torsdag den 23. november 2023. Vi forventer at afholde samtaler løbende, ellers kort efter ansøgningsfristen. Stillingen forventes besat pr. 1. februar eller snarest derefter.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Torsdag den 23. november 2023

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1