Økonomikonsulent til økonomistyring og analyse i central økonomifunktion (Kommunale Ejendomme)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du lyst til at arbejde med økonomistyring og analyse? Har du flair for tal og kan du udvikle effektive økonomistyringsredskaber i samarbejde med fagområderne i en politisk styret organisation? Så er stillingen som økonomikonsulent i Lyngby-Taarbæk Kommune måske noget for dig.

Økonomistyringsopgaven er samlet centralt i Lyngby-Taarbæk Kommune og varetages af Center for Økonomi og Indkøb, som understøtter fagcentrene i økonomistyringen af deres områder.

Du bliver en del af afdelingen koncernstyring, hvor vi er 13 engagerede og dygtige fuldmægtige og specialkonsulenter – samt en enkelt student -, der tilsammen sidder med styringen af kommunens samlede driftsøkonomi i samarbejde med fagområderne. Derudover er vi i gang med at opbygge en analyseenhed, der skal arbejde tæt sammen med koncernstyring om større dataanalyser.

Ud over budget, budgetopfølgning og regnskab består en vigtig del af vores arbejde i at udvikle budgetmodeller og økonomistyringsværktøjer, udarbejde økonomiske analyser, bistå med at udfolde de økonomiske konsekvenser i de politiske sager, udvikle ledelsesinformation til centerchefer, direktion og det politiske niveau, ligesom vi indgår i tværgående projekter i organisationen.

Din primære opgave bliver som udgangspunkt at varetage den centrale økonomistyring på de kommunale ejendomme, og understøtte i udviklingen af økonomistyringen på området. Derudover vil du sammen med dine kolleger bidrage til den tværgående økonomistyring i kommunen.

Jobbet indebærer, at du både skal agere proaktiv sparringspartner for de budgetansvarlige på fagområdet - herunder centerchefen - samtidig med at du controller området og sikrer, at kommunens økonomiske styringsprincipper overholdes.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig akademisk uddannelse, fx cand.scient.pol/adm, cand.polit /oecon, cand.merc eller lignende. Nogle års erfaring med økonomistyring i en offentlig organisation er en stor fordel, og ansættelse på specialkonsulentvilkår er en mulighed for den erfarne profil. Nyuddannede med den rette profil kan dog også komme i betragtning.

Vi forventer, at du:
  • har flair for tal og er en habil Excel-bruger
  • har kendskab til økonomistyring
  • er dygtig til at planlægge og drive processer
  • er analytisk funderet og dygtig til at formidle komplekse problemstillinger både skriftligt og mundtligt
  • kan bevare overblikket, men har sans for detaljen
  • evner at arbejde selvstændigt
  • kan indgå i et konstruktivt samarbejde med samarbejdspartnere med anden faglig baggrund
  • Har erfaring med og lyst til projektledelse og projektdeltagelse.


Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job, hvor du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af opgaverne. Vi har fokus på at sikre fleksibilitet i hverdagen - herunder mulighed for hjemmearbejde. Endvidere vil du få gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en fagligt stærk afdeling med en uformel omgangstone. Vi har et stærkt kollegialt fællesskab med fokus på, at der i en travl hverdag også skal være plads til det sociale fællesskab på arbejdspladsen.

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og vi har flekstid. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024.

Ansøg om stillingen via linket, og send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer. Der er ansøgningsfrist den 23. februar 2024 klokken 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for koncernstyring og Dataanalyseenheden Maria Kirstine Stilling på tlf. 22 43 20 88 eller [email protected]

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. april 2024

Arbejdssted
Toftebæksvej 8, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du erfaren i økonomistyring og regnskabsaflæggelse og har du styr på dine budgetter? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af økonomiopgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende og interesseret i at arbejde med økonomisk regulering - som har stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som understøtter din succes? Kan du se dig selv sidde i .
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0