Praktikanter til Økonomi & Plan, Administrationen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Midtjylland

Vil du prøve kræfter med økonomistyring, analyse- og planlægningsopgaver? Kan du arbejde selvstændigt med mange bolde i luften? Er du initiativrig og nysgerrig på at lære, hvordan man arbejder i sundhedsvæsenet? Så er det måske dig, vi søger til Økonomi & Plan.

En stilling som praktikant ved Økonomi & Planlægning, i Administrationen, Hospitalsenhed Midt på Regionshospitalet Viborg er ledig til besættelse med forventet tiltrædelse pr. 1. februar 2022. Stillingen er på 30-37 timer pr. uge. De præcise datoer for start og slut af forløbet er fleksible, men vi forventer minimum fire måneders praktikforløb.

Om stillingen
Du vil under din praktik stifte bekendtskab med Økonomi & Plan forskelligartede funktioner samt få et indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation som fuldmægtig/konsulent. Du vil blive fagligt udfordret i din opgaveløsning og få et kendskab til administration og offentlig forvaltning i sundhedsvæsenet. Du vil få ansvaret for en større opgave, som du selvstændigt skal sørge for bliver løst i løbet af praktikperioden.

Som en del af Administrationen skal du servicere og rådgive hospitalsenhedens kliniske afdelinger/centre samt bistå hospitalsledelsen i deres arbejde. Administrationen består af HR, Kvalitet, Forskning, Kommunikation og Ledelsessekretariatet, Sundheds-IT samt Økonomi og Plan. Der er 110 medarbejdere ansat i Administrationen.

Vi forventer, at du:
  • Er kandidatstuderende på en samfundsvidenskabelig eller sundhedsvidenskabelig, uddannelse fx økonomi, statskundskab, offentlig administration, folkesundhedsvidenskab, uddannelsesvidenskab eller fx studerende på administrationsbacheloruddannelsen
  • Har evnen til at indgå i relationer og arbejdssammenhænge på alle niveauer i en organisation
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret og kan prioritere imellem dine opgaver
  • Har mod på nye udfordringer
  • Evner hurtigt at sætte dig ind i nye områder fx retningslinjer, strategier m.m.
  • Har gode mundtlige og skriftlige kundskaber
  • Har erfaring med behandling af data i Excel
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt, trives med mange opgaver og en uforudsigelig arbejdsdag med hyppige deadlines

Som praktikant vil du få tilknyttet en praktikvejleder, der løbende vil vejlede dig og give dig feedback. Vi lægger vægt på, at du får et godt og udbytterigt læringsforløb hos os.

Praktikant til Økonomi & Plan
I Økonomi & Plan er vi 21 medarbejdere, der har en spændende hverdag med arbejdsopgaver indenfor økonomistyring og planlægningsmæssige opgaver for hospitalsenheden.

Dine opgaver vil som udgangspunkt være en eller flere analyser omkring budget, forbrug herunder lønforbrug/-analyser og aktivitet.

Dine øvrige opgaver vil være forskelligartede og kan fx være:
  • Deltage i analyse-opgaver i forbindelse med budget og økonomiopfølgning
  • Sagsbehandlingsopgaver til behandling hos Hospitalsledelsen om emner indenfor Økonomi & Planlægning
  • Sekretariatsbetjening af forskellige mødefora. Du kommer blandt andet til at udarbejde dagsordenspunkter, bidrage til præsentationer, mødeplanlægning, mødeindkaldelser samt referentfunktion m.m.
  • Medvirke i den månedlige økonomiopfølgning
  • Medvirke til at løse ad hoc opgaver


For yderligere information kontakt
Økonomi- og planlægningskonsulent Christine Birket
Tlf. 7844 1410

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive, og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er - i kraft af specialernes kompleksitet og bredde - en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

For yderligere information om Hospitalsenhed Midt www.hospitalsenhedmidt.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen som praktikant er ulønnet, men der vil være mulighed for at få dækket eventuelle udgifter til transport svarende til prisen på den billigste offentlige transportform. Som udgangspunkt varer praktikforløbet et semester.

Formalia
Du har mulighed for at søge merit for praktikforløbet og således optjene ECTS-point ved at være i praktik hos os. Du skal dog selv undersøge hos din uddannelsesinstitution, om praktikken vil være meritgivende. Vi vil i fællesskab udarbejde en praktikaftale med uddannelsesinstitutionen.

Praktikstedet er ved Region Midtjylland med tjeneste ved Hospitalsenhed Midt, i Administrationen, Regionshospitalet Viborg.

Din ansøgning
Din ansøgning, vedlagt CV og eksamensudskrift skal være os i hænde senest søndag den 17. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 43.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Midtjylland
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i Herning

    Brænder du for at skabe succes sammen med andre? Så søg ind som bogføringspraktikant hos PwC. Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder m..
    • Økonom
    • Herning
    Få mere info
  • Økonom i Midtjylland

    Hos Værket i Randers får du en bred nøglefunktion indenfor økonomistyring, forecast, planlægning og administration. Stillingen er for dig, der særligt motiveres af ansvar og indflydelse, ligesom du..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonom i Ikast

    Du er måske vores nye medarbejder, hvis du…Er struktureret, detaljeorienteret og kan bidrage til at sikre en solid økonomisk drift og samtidig motiveres af at skabe god ledelsesunderstøttelseTrive..
    • Økonom
    • Ikast
    Få mere info
  • Økonom i Bjerringbro

    Til NewRetex, søges en erfaren Økonomi- og regnskabschef, der motiveres af at arbejde i en innovativ virksomhed, der er førende inden for automatisk sortering og genanvendelse af tekstiler. NewRete..
    • Økonom
    • Bjerringbro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomer
1. juni 2024 30
31. maj 2024 32
30. maj 2024 31
29. maj 2024 26
28. maj 2024 27
27. maj 2024 24
26. maj 2024 28
25. maj 2024 25
24. maj 2024 24
23. maj 2024 25
22. maj 2024 25
21. maj 2024 28
20. maj 2024 30
19. maj 2024 32
18. maj 2024 32
17. maj 2024 31
16. maj 2024 63
15. maj 2024 63
14. maj 2024 38
13. maj 2024 35
12. maj 2024 37
11. maj 2024 36
10. maj 2024 38
9. maj 2024 38
8. maj 2024 39
7. maj 2024 40
6. maj 2024 39
5. maj 2024 35
4. maj 2024 39
3. maj 2024 37
2. maj 2024 34