Studentermedhjælpere til Samfund, Økonomi og Miljø, Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Nordsjælland

Vil du være del af en førende konsulentvirksomhed, der skaber værdi og giver løsninger på nogle af verdens mest komplekse problemstillinger? Så grib muligheden og søg stillingen som studentermedhjælper i Samfund, Økonomi og Miljø-afdelingen

COWIs afdeling Samfund, Økonomi og Miljø er en afdeling, der blandt andet tilbyder samfundsøkonomiske løsninger og analyser inden for en lang række fagområder, der alle rimer på grøn omstilling og bæredygtighed: Miljø, CO₂-kortlægning, transport, nye energiformer samt bæredygtigt byggeri. Som studentermedhjælper vil du indgå i en dynamisk og kompetent afdeling med omkring 75 kolleger. Afdelingen kombinerer discipliner inden for økonomi og samfundsvidenskab med tekniske og ingeniørmæssige fagligheder for at skabe en tværfaglig sammenhæng, der hjælper vores kunder med at træffe kvalificerede beslutninger relateret til den grønne omstilling. Vi søger p.t. flere studenter med forskellige profiler, som ideelt er 2-3 år henne i deres uddannelse:

STUDENTER MED INTERESSE FOR ØKONOMISKE PROBLEMSTILLINGER

Du er studerende med et højt, fagligt niveau, evner inden for økonomi og med kendskab til eller interesse for grøn omstilling. Du skal have kendskab til Excel og have en god kvantitativ værktøjskasse. Du læser en uddannelse inden for økonomi eller samfundsvidenskab (MSc cand.oecon., cand.polit., cand.merc., cand.scient.oecon., cand.oecon.agro eller lignende). Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med dataindsamling og -behandling (Excel, R, Python); Økonomisk modellering; Research og rapportudarbejdelse; samt forberedelse af præsentationsmateriale. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med databehandling i R og/eller Python, eller flair for at sætte dig ind i sådanne programmer.

STUDENTER MED SANS FOR FORMIDLING OG MANAGEMENTYDELSER

Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå vores konsulenter med dataindsamling samt visualisering og formidling af data i forbindelse med salg og afrapportering til vores kunder.

Du skal derfor have erfaring med visualiseringsværktøjer som Powerpoint og gerne Power BI. Du læser en samfundsvidenskabelig- eller økonomisk uddannelse og har en interesse for beslutningsgange både i en politisk og en virksomhedsmæssige kontekst. Du har erfaring med eller er nysgerrig på at lære nye værktøjer til datavisualisering på forskellige områder, herunder særligt grøn omstilling og nye energiformer. Ydermere kan du tænke kreativt og er klar på at udvikle dig.

STUDENTER MED INTERESSE FOR LCA OG BÆREDYGTIGHED

Du studerer til miljøingeniør og interesserer dig brændende for LCA cirkulær økonomi og bæredygtighed. Du vil bidrage på vores LCA- og bæredygtighedsteam, hvor vi arbejder med bæredygtighedsledelse og cirkulær økonomi og desuden gennemfører livscyklusvurderinger, CO₂-kortlægninger og miljøvaredeklarationer for vores kunder. Vi ser gerne, at du har erfaring med værktøjer indenfor området, f.eks. GaBi, EASETECH, InfraLCA eller lignende. Vi har typisk brug for hjælp til både dataindsamling, modellering og afrapportering og ser derfor gerne, at du både er god til Excel og til at formidle resultater i rapport og præsentationsformat.

For alle stillingerne forventer vi, at du kan nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du trives med udfordrende problemstillinger og går ikke på kompromis med kvalitet
  • Du har en positiv arbejdsindstilling og nemt ved at samarbejde
  • Du kan overholde deadlines og tør spørge om hjælp

ALSIDIGE OPGAVER INDEN FOR KONSULENTBRANCHEN

Du vil blive udfordret og kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver inden for konsulentbranchen i processen fra at skrive tilbud til at udforme de endelige leverancer til kunderne i form af rapporter og præsentationer. Du får indsigt i, hvordan der samarbejdes med vores forskellige typer af kunder bl.a. ministerier og styrelser, samt private virksomheder. Som studentermedhjælper i Samfund, Økonomi og Miljø får du derfor et solidt afsæt for din fremtidige karriere.

Du vil blive ansat på en timelønskontrakt, hvor arbejdstiden som udgangspunkt er 8 timer ugentligt. Vi er dog fleksible i perioder med eksamener, ligesom der kan være perioder, hvor det er en fordel, hvis du kan arbejde mere.

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer. Ydermere vil du i COWI kunne komme til at arbejde sammen med dygtige konsulenter med forskellige baggrunde, hvilket giver dig muligheden for at tilegne kompetencer og erfaring med alt fra evaluering af velfærdsindsatser til teknisk viden om bygninger eller konkret viden om alternative drivmidler.

Som student i COWI kommer du med i vores Young Professionals Network, der bl.a. byder på sociale aktiviteter og faglige oplæg på tværs af faggrupper.

INTERESSERET?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Vibeke Forsting

Sektionsleder

Tlf: +45 5640 1220

Vi ser frem til at modtage dit CV, karakterudskrift samt ansøgning hurtigst muligt Vi vil afholde samtaler løbende. Ansættelse er snarest mulig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Nordsjælland
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du erfaren i økonomistyring og regnskabsaflæggelse og har du styr på dine budgetter? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af økonomiopgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Gentofte

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2820 Gentofte
    • Økonom
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. juni 2024 17
14. juni 2024 17
13. juni 2024 17
12. juni 2024 19
11. juni 2024 19
10. juni 2024 19
9. juni 2024 19
8. juni 2024 20
7. juni 2024 19
6. juni 2024 18
5. juni 2024 17
4. juni 2024 18
3. juni 2024 25
2. juni 2024 28
1. juni 2024 28
31. maj 2024 32
30. maj 2024 33
29. maj 2024 30
28. maj 2024 31
27. maj 2024 31
26. maj 2024 34
25. maj 2024 28
24. maj 2024 30
23. maj 2024 25
22. maj 2024 32
21. maj 2024 31
20. maj 2024 35
19. maj 2024 34
18. maj 2024 36
17. maj 2024 33
16. maj 2024 68