Rekrutteringsfirma

FINANSERINGSKONSULENT – Til bankejet leasingselskab i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Leasing Fyn Bank A/S
Bondovej 1 – DK 5250 Odense SV
www.leasingfyn.dk

VIRKSOMHEDEN

Leasing Fyn er specialister i finansiel leasing og driver virksomhed efter sunde værdier – relationsorienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse. De er pt. 57 medarbejdere, og virksomheden er ejet i fællesskab af Fynske Bank A/S, Middelfart Sparekasse og Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.

I 2022 indgik Leasing Fyn nye leasingaftaler for 1,1 mia. kr. og skabte et overskud før skat på 20,7 mio. kr. Firmaet har et moderne forretningsdomicil i Odense tæt på motorvejen.

Leasing er ideen om at undgå pengebinding og i stedet få økonomisk handlefrihed. Virksomheder, som benytter sig af leasing, undgår at binde likviditet i maskiner, biler, IT og andet udstyr. Så kan likviditeten i stedet anvendes til en fremadrettet udvikling af forretningen.

Leasing Fyn har i snart 40 år hjulpet små og mellemstore virksomheder med at investere i nyt udstyr. I 2022 indgik de nye leasingaftaler for 1,1 mia. kr.

STILLINGEN

Der søges en Finansieringskonsulent til virksomhedens Forhandlerleasing afdeling, som samarbejder med leverandører, der benytter leasingfinansiering som salgsværktøj ved afsætning af deres produkter.

Afdelingen har i alt 12 medarbejdere bestående af 3 Finansieringskonsulenter, 2 Kreditmedarbejdere, 6 Finansassistenter og en Leder.

OPGAVEN

Som Finansieringskonsulent bliver kandidatens opgaver at pleje og udvikle en bestående portefølje af forhandlere samt indgå samarbejdsaftaler med nye. Kandidaten træffer selv mange beslutninger i dagligdagen mod til gengæld at stå til ansvar for resultaterne i et selvstændigt porteføljeregnskab.

Arbejdet foregår i et tæt samarbejde med en Kreditmedarbejder og to administrative kollegaer.

Der er tale om et spændende job med salg, rådgivning og forhandling.

KANDIDATEN

Du arbejder i dag som Finansieringskonsulent i leasingbranchen, Erhvervsrådgiver i en bank eller?

Den ideelle kandidat til jobbet har erfaring som Finansieringskonsulent i et leasingselskab eller som erhvervsrådgiver i en bank – og har suppleret sin uddannelse med sektorens muligheder for faglig videreuddannelse. Men en anden relevant baggrund kunne også være aktuel.

Som person lægges der vægt på, at kandidaten har flair for at skabe personlige relationer og er vedholdende, energisk samt ansvarsfuld.

Med din faglige baggrund i bagagen får kandidaten her mulighed for at udvikle dig som menneske og specialisere dig indenfor en dynamisk og forretningsorienteret branche med fokus på mennesker og økonomi.

BOPÆL

Indenfor 50 km til kontoret i Odense.

GAGEPAKKE

Jobbet honoreres på et attraktivt niveau med god pension, sundhedsforsikring, kantineordning og andre goder.

SPROG

Flydende Dansk, skriftligt og mundtligt.

IT

Professionel bruger af MS Office.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt, men virksomheden venter naturligvis på den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense SV

Lignende jobs

  • Økonom i Odense

    Bliv del af en velkonsolideret koncern i autobranchen, hvor din stærke talforståelse og dit skarpe blik for detaljen bliver bragt i spil. ØKONOMIASSISTENT I EN TVÆRGÅENDE ØKONOMIFUNKTION So..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Vi søger 1-2 dygtige kollegaer til budgetteamet i Social- og Boligstyrelsen. Vi søger dig, som er glad for tal og analyse, og som ønsker at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver inden f..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Azets Odense leder efter en skarp senior økonomikonsulent med store ambitioner og solidt fodfæste i regnskabsbranchen. Bliv en del af et energisk internationalt miljø, hvor hver dag byder på nye mu..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1