Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Financial Controller - Supply Chain support - BI - Skive Vikan A/S søger en struktureret og analytisk stærk Financial Controller til selvstændige controlleropgaver på tværs af hele Vikan Group. Du vil få et selvstændigt og særligt ansvar for udvikling af værktøjer og support til Supply Chain med KPI'er, Standard cost kalkulationer, lager etc. Forretningsoptimering samt analyse og rapportering i en international virksomhed med en klar strategi. Du bliver en del af et team i Vikan Group finance, som skal sikre rettidige og nøjagtige måneds- og årsafslutningsrapporteringer i overensstemmelse med Vikans politik og gældende lovkrav.

Derudover involveres du i forskellige opgaver for at understøtte forretningen. Det være sig økonomiske analyser, udvikling af KPI'er, skabeloner samt sikring og kontrol af data.

Endelig vil du blive involveret i varierende projekter af forskellig karakter og omfang. IT-systemer som MS/Office/Excel, ERP og BI vil være daglige værktøjer. De centrale opgaver vil være:

  • Financial reporting - opfølgning på kapacitetsomkostninger, budget, investeringer, anlægsaktiver, standard cost, lager m.v.
  • Business Intelligence - bl.a. medlem af BI-team bestående af deltagere fra Finance, Supply Chain og Sales. Etablere BI-værktøjer og rapporter/analyser for at opnå større og hurtigere gennemsigtighed i relevante drifts-KPI'er. Tæt samarbejde med Supply Chain om optimering og forbedringer.
  • Deltage i budgettering samt opfølgning med fokus på Supply Chain
  • Supporting finance operations med bl.a. samspil til Finance Manager og Group Finance Director
  • Ad hoc-opgaver - såsom udvikling af nye redskaber, IT-systemer og ekstern rapportering

Teknisk stærk og interesse for Supply Chain Din baggrund er cand. merc., HD eller tilsvarende og gerne erfaring fra en international produktionsvirksomhed. Du mestrer de økonomiske discipliner og er analytisk tænkende med et skarpt fokus på effektiv økonomistyring. Har du et særligt fokus på BI og Supply Chain og erfaring fra en lignende stilling, vil det være en fordel. Teknisk er du stærk og har erfaring med rapportering, og er i stand til at bidrage med praktiske processer, metoder og værktøjer. Du har erfaring med MS Excel og ERP-systemer (vi bruger AX 2012) og BI-TARGIT eller tilsvarende. Endelig behersker du dansk og engelsk på et højt niveau.

Selvstændig og ansvarlig Som person er du analytisk, struktureret og i stand til kommunikativt at begå dig i organisationen på alle niveauer. Samtidig er du parat til at tage ansvar og med den rette sparring vil du være selvkørende. Du må gerne være nysgerrig på nye modeller og udviklingen af en ny ramme for rapportering i Supply Chain.

En plads på holdet i en succesfuld, international virksomhed Du bliver en del af Finance teamet og får reference til vores Finance Manager. Dine kommende kollegaer er stolte og engagerede, og som medarbejder hos Vikan vil du arbejde i en succesfuld, moderne virksomhed med en åben og uformel kommunikationsstruktur, en stærk virksomhedskultur og en klar vækststrategi. Vi tilbyder en team-orienteret arbejdsplads med et entusiastisk og imødekommende miljø i en meget flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling. Vi har et visionært fokus på digitaliseringsrejsen og din personlige og faglige udvikling prioriteres.

Send dit CV Vi behandler ansøgninger løbende, og besætter stillingen så snart vi har fundet den rette kandidat så send gerne din ansøgning med det samme, hvis du er interesseret i stillingen. Vi samarbejder med HR Navigator i rekrutteringsprocessen og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Vikan Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere. Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder, -metoder og -teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Vikan har eksisteret i 125 år med hovedsæde i Skive. Vikan er en global markedsleder i branchen, og servicerer over 90 lande, og har ca. 250 ansatte fordelt på 8 lande. Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere om Vikan her www.Vikan.com

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Skive
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

  • Økonom i Midtjylland

    Erfaren kalkulatør til større byggerier i totalentreprise Erfaren kalkulatør til større byggerier i totalentreprise Erfaren kalkulatør til større byggerier i totalentreprise Kan du med præcise..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonom i Midtjylland

    Hos Værket i Randers får du en bred nøglefunktion indenfor økonomistyring, forecast, planlægning og administration. Stillingen er for dig, der særligt motiveres af ansvar og indflydelse, ligesom du..
    • Økonom
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonom i Ikast

    Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? Du får her muligheden for at bruge dine kompetencer inden for økonomi til at skabe reelle resultater. Pardon Clothing søger en engageret økonom..
    • Økonom
    • Ikast
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Silkeborg

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Økonom
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3