Erfaren indsamlings- og kampagneansvarlig til Dansk Vegetarisk Forening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Drømmer du om et job inden for en af verdens vigtigste dagsordener?
Og trives du med i samarbejde med andre at udtænke indsatser, der skaffer leads og individuelle bidrag - indsatser som du derpå selv gennemfører?

Så har du chancen nu! Som den centrale plantebaserede aktør i Danmark - for nylig kåret af Animal Charity Evaluators som en af verdens mest effektive organisationer til at hjælpe dyr og fremme plantebaserede fødevarer - har Dansk Vegetarisk Forening brug for dig til at øge vores indtægter fra individuelle private bidragydere.

Kan du skaffe indtægter til en organisation, der skaber markante resultater med global genlyd, men har brug for at sælge sig selv meget bedre?

Din opgave er først og fremmest, i samarbejde med dine kollegaer, at øge DVF’s indtægter fra individuelle bidragydere, dvs. indtægterne fra medlemmer, faste bidragydere eller engangsbidrag, herunder:

  • At øge vores antal af leads fra de nuværende ca. 16.000 til mindst 50.000
  • At øge vores ikke-øremærkede indtægter (medlemskaber og/eller donationer)
  • At gennemføre indsamlinger (via f.eks. e-mails, sms og opslag på sociale medier) målrettet konkrete formål som f.eks. vores retssager – eller konkrete projekter, hvor vi har behov for at lægge egenfinansiering for at kunne modtage fondsmidler

Dette forventes at ske – selvfølgelig i sparring med dine kollegaer – bl.a. ved at:

  • Udvikle, planlægge, gennemføre og løbende optimere fundraisingindsatser
  • Udvikle donorrelationer i segmenterede e-mails o.l., som du selv skriver

Der er et begrænset PR-budget til rådighed til disse opgaver, så du forventes at levere resultater ved først og fremmest at udvikle kreative idéer i samarbejde med dine kollegaer – og derpå ved i høj grad selv at gennemføre dem.

Vores øvrige kommunikationsmedarbejdere vil i visse sammenhænge kunne bidrage med at udføre f.eks. grafisk arbejde, men vi forventer, at du i høj grad selv udfører opgaverne.

Du vil indgå i vores kommunikationsteam, hvor du vil sparre med bl.a. vores pressechef, kommunikationsmedarbejdere, sekretariatschef og generalsekretær. I begyndelsen vil du referere direkte til vores sekretariatschef og generalsekretær, som i høj grad har stået for vores indsamlinger indtil nu.

Få en hverdag med fleksible rammer og skønne kollegaer
DVF’s hverdag foregår normalt på vores sekretariat beliggende på Vesterbrogade 15, meget tæt på Københavns Hovedbanegård. Du bliver en del af et fællesskab af skønne, engagerede og fagligt dygtige kollegaer. Vi er i alt 18 medarbejdere på nuværende tidspunkt, hvoraf 2 arbejder fra Aarhus. Vi har fokus på at tilrettelægge arbejdet efter den enkeltes behov, og derfor er vi meget åbne over for – og praktiserer selv – f.eks. ugentlige hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider.

Vi er meget opmærksomme på hinanden og på at have et godt socialt miljø. Vi arrangerer af og til forskellige arrangementer uden for arbejdstiden. Det er super hyggeligt,” fortæller vores centerleder for Plantebaseret Videnscenter, Katrine Ejlerskov.


Har du mindst 3-5 års erfaring med fundraising?


Vi forventer, at du:

  • Er en dygtig og ambitiøs kampagneleder/fundraiser med mindst 3-5 års erfaring fra en indsamlingsorganisation (det er en fordel, hvis det er fra et NGO-område, der er beslægtet med vores, men det er ikke et krav)
  • Har solid erfaring med digital fundraising og udvikling af donorrelationer, samt har forståelse for data, CRM og marketingautomation
  • Bliver motiveret af konkrete målsætninger for leads og indsamlinger
  • Har en høj grad af selvstændighed, men også er en teamplayer, der kan kombinere vores og dine erfaringer til nye og mere effektive indsatser
  • Kan både udtænke/udvikle kreativt og eksekvere opgaverne i det daglige
  • Kan se dig selv i DVF’s værdier
  • Kan kommunikere klart og gennemtænkt på fejlfrit dansk
  • Det er en fordel, hvis du har dokumenterede resultater (gerne fra en beslægtet NGO)
  • Det er en fordel, hvis du har en grundlæggende viden om vegetarisk/vegansk levevis og madpræferencer i samfundet generelt


Startdato, timetal og løn
Vi håber at se dig til din første arbejdsdag ca. 1. maj 2023 og senest 1. juni 2023. Vi kan tilbydeen stilling på 35 timer om ugen til en månedsløn på 32.552 kr. (inkl. rådighedstillæg), som ikke er til forhandling, da vi har en meget flad lønstruktur. Derudover arbejdsgiverbetalt pension på 11 % og 6 ugers ferie. Frokostpausen er ulønnet, til gengæld har vi en rigtig god og delvist arbejdsgiverbetalt frokostordning med 100 % plantebaseret mad.

Interesseret?
Send din motiverede ansøgning, CV, anbefalinger/referencer, evt. karakterudskrift og andet materiale, du evt. finder relevant, til [email protected] snarest muligt og senest 21. april 2023. Skriv ”Ansøgning indsamlingsansvarlig” i emnefeltet. Samtaler forventes afholdt over to runder hhv. ca. 25.-27. april og den 28. april.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores sekretariatschef Louise Johansen på [email protected] eller tlf. 71 79 15 08.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Dansk Vegetarisk Forening
Dansk Vegetarisk Forening blev grundlagt i 1896 og er i dag den centrale danske aktør i den plantebaserede omstilling fra jord til bord. Vi har 4.000 medlemmer og arbejder indenfor seks programområder: Politisk påvirkning, Videnskab & data, Samarbejde med erhvervslivet, Uddannelse af professionelle, Børn & unge samt Fællesskaber der vokser.

Vi oplyser og inspirerer danskerne og er i dialog med politikere, myndigheder, erhvervsliv, andre grønne organisationer, forskere, fagpersoner og medier om konkrete tiltag, der kan fremme grønnere mad på et strukturelt niveau. Læs mere om os på vegetarisk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 5