Vikarstilling: Økonomikonsulent til barselsvikariat i Tværgående Stab, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Sorø

Selvstændig og serviceminded person med brede kompetencer søges. Ansættelse snarest muligt.


Om afdelingen
IPL er en enhed, der håndterer produktion, logistik og transport som understøttelse af vores sygehusdrift. Stillingen er i den tværgående stab, hvor der er 6 ansatte. Vi har et godt arbejdsmiljø internt i afdelingen og samarbejder med en række gode kolleger i faglige stabe i Sorø samt den udførende drift på regionens sygehuse og i Regionshuset. Vores hovedopgave er at sikre, at alle IPL’s afdelinger har relevante data til rådighed for deres løbende økonomistyring, så løbende beslutninger om ressourceindsats og opgaveløsning kan ske inden for de udstukne rammer, samtidig med, at vi fører tilsyn med, at økonomien samlet set, er inden for rammen.

Om jobbet
Arbejdet omfatter budgetlægning, tilvejebringelse af grundlag for budgetopfølgning samt betjening af centrale og decentrale ledere og stabe i organisationen, telefonisk og personligt, f.eks. med konkrete oplysninger om fakturaer og lønninger for medarbejdere. Endvidere opfølgning på, om modtagne fakturaer godkendes samt kontering af disse i økonomisystemet.

Jobbet omfatter kontakt med både regionale samarbejdspartnere og eksterne samarbejdspartnere, så lyst til god dialog og samarbejde er en forudsætning.

Desuden skal der også forventes administrativ opgavevaretagelse, f.eks. mødereferater og anden understøttelse på administrative opgaver, f.eks. at udføre ledelsestilsyn og mindre økonomiske analyser og lignende.

Vores primære arbejdsplads er i Sorø. Vi samarbejder tæt med Kvalitet og Support og har et fagligt og socialt fællesskab med dem i det daglige.

Din profil

  • Du har erfaring fra en økonomifunktion med de nævnte opgaver
  • Du er fortrolig med Excel, herunder pivottabeller
  • Du arbejder selvstændigt og kan overholde tidsfrister
  • Du er serviceorienteret og har mod på en dagligdag med varierende arbejdsopgaver

Vi tilbyder
En stilling, hvor du som økonomikonsulent, skal fungere i tæt samarbejde med 5 kolleger og en stabschef.

Vi er en attraktiv og udviklende arbejdsplads, hvor du får gode kolleger med en hyggelig og humoristisk omgangstone i en til tider hektisk arbejdsdag. Vi er gode til at sparre, støtte og hjælpe hinanden.

Vi favner bredt og inddrager andre funktioner i regionen, også eksterne samarbejdspartnere, hvor det giver værdi. Du kan forvente at få en bred, faglig snitflade til dine samarbejdspartnere og et godt samarbejde med mange forskellige kolleger.

Yderligere oplysninger
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at du kontakte stabschef Morten Johansson på 30 61 64 39.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation.
Vikariatet vil vare fra 1. april 2024 (eller hurtigst muligt) til 31. marts 2025.
Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, der vil dog være mulighed for at blive ansat på deltid.

Søg jobbet
Lyder jobbet som noget for dig, så send en motiveret ansøgning med CV og anden relevant dokumentation via knappen ”Søg jobbet”. Ansøgningsfrist er 4. februar 2024. Jobbet kan ikke søges via mail.

Der forventes afviklet ansættelsessamtaler den 22. februar 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sorø
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Økonom på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en dedikeret og erfaren bogholder til at styrke en sund arbejdsplads. Er du den rette til jobbet, så får du muligheden for at have indflydelse på dine egne arbejdstider. Der lægges vægt på..
    • Økonom
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Økonom på Midt-og Vestsjælland

    Salgs- & personalekonsulent Ved at påtage dig ejerskab og tage styringen over din egen arbejdsdag, åbner du døren til at blive en integreret del af en virksomhed i vækst.Vi søger en relationsskaben..
    • Økonom
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Økonom i Kalundborg

    Brænder du for at arbejde med budgetter, økonomianalyser og regnskab, og har du lyst til også at arbejde med udviklingsopgaver og support af ledelsen i et engageret økonomiteam? Vi søger en enga..
    • Økonom
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Økonom på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for at arbejde med budgetter, økonomianalyser og regnskab, og har du lyst til også at arbejde med udviklingsopga..
    • Økonom
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
15. april 2024 2