Grib en sjælden mulighed for at blive en del af den centrale økonomistab i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Har du lyst til at være med til at sætte dagsordenen for økonomistyringen i Gladsaxe Kommune, så er du måske en af de to nye kollegaer, vi søger til vores Budget- og Analyseteam i den centrale økonomiafdeling.

Budget- og Analyseteamet er et ambitiøst og erfarent team, som hver dag arbejder for at Gladsaxe Kommune har en sund økonomi, og at der en sammenhæng i økonomistyringen på tværs af hele den kommunale organisation. Nu har en af vores kollegaer fået en lederstilling og en anden planlægger at gå på pension, og derfor søger vi nye kollegaer, som kan være med at forme et nyt stærkt team.

Vi leder derfor efter dig, som brænder efter at arbejde med økonomi, data og analyser i en politisk styret organisation, hvor der altid opstår nye udfordringer, og hvor der er gode muligheder for faglig udvikling og kompetenceudvikling.

Du vil indgå i et team, som vægter sparring og samarbejdet højt. En af teamets store opgaver er udarbejdelse af borgmesterens forslag til budget, hvilket kræver koordinering af processen i samarbejde med fagforvaltningerne, direktionen og borgmesteren. Vi indgår som en naturlig samarbejdspartner i en række store analyseopgaver, som for eksempel udviklingen af området i Bagsværd, og i visse analyser har vi projektledelsen. Derudover varetager vi en række tilbagevendende driftsopgaver, som er en vigtig forudsætning for god og sund økonomistyring. En stor del af arbejdet foregår i samarbejde med fagforvaltningernes økonomifunktioner og eksterne samarbejdspartnere, og du vil blive kontaktperson til et eller flere fagområder. Er du særligt datainteresseret er der mulighed for at deltage i konkrete dataprojekter på tværs af kommunens fagforvaltninger i samarbejde med kommunens BI enhed.

De konkrete opgaver sammensættes efter din profil, skriv derfor gerne hvor du har dine særlige styrker.

Vi lægger vægt på følgende


  • Du har interesse for de kommunale fagområder.
    Du har interesse for de kommunale fagområder og vil gerne arbejde med styring og controlling af økonomi og analyser af forskellige aktiviteter indenfor både de faglige og økonomiske dele af områderne.
  • Du er talstærk og kan se ”bag om tallene”.
    Du har stærke IT-kompetencer og erfaring med statistisk bearbejdning af data bl.a. i Excel. Du formår at omsætte analyser til beslutningsgrundlag, der skaber merværdi, og du kan se opgaveløsningen i en større og bredere sammenhæng.
  • Du kan navigere på flere niveauer.
    Du kan både lave beslutningsoplæg til ledelsen, balancere mellem at rådgive og være lydhør overfor vores samarbejdspartnerne og varetage konkrete opgaver med økonomistyring og ledelsesinformation.
  • Du er nysgerrig på fremtiden.
    I det daglige er du typen, der er følger med i de nyeste tiltag og tendenser i den kommunale verden. Du spørger ind til, hvorfor de foreslåede løsninger er de bedste, og hvad man ellers kunne gøre for at forbedre løsningen.
  • Du samarbejder og sætter tydelig retning
    Den centrale økonomifunktion skal understøtte organisationen med effektive og smidige arbejdsgange på økonomiområdet. Det er derfor vigtigt, at du er opsøgende og skaber relationer og trives i dialog og samarbejde med andre. Du er klar og tydelig i din kommunikation såvel skriftligt som mundtligt og du inviterer til samarbejde, samtidig med at du står ved, at det nogle gange er den centrale økonomifunktion, der sætter retningen. Når en analyse eller økonomisag har været gennem dine hænder, er den både tydelig, velformuleret og de relevante samarbejdspartnere bakker op.
  • Du vil faglig udvikling og gode kollegaer
    Vi kan tilbyde dig et spændende job, som giver dig bredt indblik i hele den kommunale organisation, og hvor du har gode muligheder for faglig udvikling i hverdagen og gennem kurser og efteruddannelse.


Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med en uformel omgangstone og plads til et godt grin, og hvor dine kollegaer altid er klar til at give faglig sparring. Vi lægger vægt på fleksibilitet i arbejdet og der er mulighed for hjemmearbejde.

Din baggrund og løn


Du har en uddannelse med fokus på økonomi eller offentlig organisation. Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring med i din faglige rygsæk. Der er tale om en fuldtidsstilling og aflønning sker efter gældende overenskomst og forhandling af individuelle tillæg efter principperne i Ny Løn.

Yderligere oplysninger


Økonomisk Sekretariat varetager den centrale økonomistyring i Gladsaxe. Mens den mere decentrale økonomistyring sker i forvaltningerne, som har deres egne økonomifunktioner. Økonomisk Sekretariatet består af 6 teams, hvor Budget og Analyseteamet er et af dem.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du skrive til Budget- og regnskabschef Tommy Høgh Danielsen på mail [email protected]. Du er også velkommen til ringe på mobil 29 90 87 24. Læg gerne en besked, så bliver du ringet op.

Ansøgningsfrist


Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 26. april 2023 kl. 12.00.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. og den 28. april.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune har et godt politisk klima med politiske drøftelser i en ordentlig tone. Byrådsperioden er godt i gang, og Byrådet træffer langsigtede og nødvendige beslutninger for at sikre udviklingen af Greve Kommune.
    • Økonom
    • Greve
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. maj 2024 133
4. maj 2024 139
3. maj 2024 129
2. maj 2024 129
1. maj 2024 129
30. april 2024 119
29. april 2024 92
28. april 2024 99
27. april 2024 99
26. april 2024 99
25. april 2024 101
24. april 2024 97
23. april 2024 99
22. april 2024 105
21. april 2024 114
20. april 2024 115
19. april 2024 115
18. april 2024 117
17. april 2024 116
16. april 2024 114
15. april 2024 111
14. april 2024 123
13. april 2024 122
12. april 2024 124
11. april 2024 121
10. april 2024 118
9. april 2024 123
8. april 2024 128
7. april 2024 142
6. april 2024 141
5. april 2024 138