Rekrutteringsfirma

Alsidig økonomiassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 720 medarbejdere i Europa og USA, som arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Trives du med en varierende hverdag med forskelligartede opgaver? Kunne du tænke dig en stilling, hvor opgaverne spænder lige fra debitor controlling til kontering af leverandørfakturaer? Så er dette muligvis stillingen for dig!


Teamet
Du bliver en del af en fagligt kompetent og velfungerende økonomiafdeling, der består af 12 dygtige og humørfyldte kolleger. Økonomiafdelingen i Danmark varetager alle økonomiopgaver og lønadministration for Kyocera Unimercos to driftsselskaber i Sunds, samt udvalgte økonomiopgaver for de mindre udenlandske selskaber. I koncernens større selskaber i udlandet er der lokale økonomiafdelinger.

I Sunds er der både et handelsselskab, Kyocera Unimerco Fastening, som sælger befæstelsesværktøjer primært til byggeindustrien, og en produktionsvirksomhed, Kyocera Unimerco Tooling, der bl.a. producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Om jobbet
I de første måneder af din ansættelse vil dit primære fokus være at håndtere debitorer for Kyocera Unimerco Fastening A/S, samt at supportere debitorbogholderiet i Kyocera Unimerco Tooling A/S. Du kommer til at køre parløb med en dygtig og erfaren kollega på området.

I forhold til håndtering af debitorer vil dine primære opgaver være:

  • Ansvarlig for kredit controlling af kunderne i Kyocera Unimerco Fastening A/S
  • Supportere med kredit controlling af kunderne i Kyocera Unimerco Tooling A/S
  • Kreditvurdering af danske og udenlandske kunder, rykke kunder pr. telefon og mail, kvartalsvis risikorapportering samt håndtering af konkurser og inkasso
  • Fakturaforsendelse, indbetalinger og rabataftaler/bonusaftaler
  • Månedsafslutning på debitorområdet, samt generelt hjælp til månedsafslutning og afstemninger

Over tid vil dit virke blive udvidet til også at omfatte nedenstående opgaver. I forhold til alle opgaverne vil du være dedikeret til at håndtere opgaverne for Kyocera Unimerco Fastening A/S:

  • Elektronisk behandling og registrering af leverandørfakturaer
  • Kreditorstyring, herunder oprettelse af kreditorer, betaling og afstemning
  • Håndtering af moms & afgifter
  • Månedsafslutning på kreditorområdet, herunder hensættelser og afstemninger
  • Håndtering af anlægskartotek og afskrivninger, samt leaset bilpark
  • Deltage i måneds-, kvartals- og årsafslutninger
  • Assistere ved udarbejdelse af budgetter og running forecasts
  • Ad hoc-opgaver, herunder løbende deltagelse i nye økonomiprojekter

Dine kvalifikationer
Du har nogle års erfaring med mange af de nævnte opgaver og trives med en hverdag, hvor du veksler imellem forskellige opgaver. Du har formentlig fuldført en relevant økonomiuddannelse på akademi- eller bachelorniveau. Alternativt er du undervejs med en deltidsuddannelse eller har lyst til at starte på en sådan. Da engelsk er koncernsprog, skal du kunne beherske flydende engelsk i både skrift og tale.

Af andre kvalifikationer kan nævnes, at:

  • Du har et højt drive og trives med en bred palette af opgaver
  • Du sætter en ære i at arbejde struktureret med dine opgaver, og det falder dig naturligt at optimere arbejdsgange og processer løbende
  • Du har gode generelle IT-færdigheder, er stærk til Excel og er vant til at udnytte muligheder i ERP- og BI-systemer

Bliv en del af et godt hold
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964, og består af en handelsvirksomhed, der sælger befæstelsesværktøj til den professionelle byggeindustri, samt en produktionsvirksomhed der bl.a. producerer specialværktøjsløsninger til fly-, bil- og træindustrien m.m. Siden 2011 har virksomheden været en del af den globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

I Kyocera Unimerco er ca. 720 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og i udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på hovedkontoret i Sunds ved Herning.

Kollegerne i teamet er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Virksomheden tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men der er også en bevidsthed om, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af de mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Kyocera Unimerco, på tlf. 9660 3200.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sunds

Lignende jobs

  • Økonom i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR), samarbejder vi med prokan rekruttering, der håndterer alle vore kandidater.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Engesvang

    Går du med en drøm om at arbejde med regnskab og økonomi? Og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der er gode udviklingsmulighed..
    • Økonom
    • Engesvang
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Videbæk

    Har du potentiale til at give Danmarks bedste kundeservice…? Vi søger elever til både kundeservice og skadeafdeling. Derfor skal du være elev hos os du har lyst til at give Linda, Christi..
    • Økonom
    • Videbæk
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Vildbjerg

    Brænder du for tal og drømmer du om en uddannelse, hvor du får mulighed for at arbejde med hele paletten inden for økonomi?I [xxxxx]S verden er missionen klar: At sælge Dansk design indenfor køkken,.
    • Økonom
    • Vildbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0