Afregningskonsulent til Energi Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Er du på hjemmebane, når der skal arbejdes med tal og leveres inden for deadlines? Motiveres du af at være en del af et stærkt team med en afvekslende hverdag? Vil du være en del af Fyns største energiselskab? Så er du måske vores nye afregningskonsulent. Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100% ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn.

Alsidig hverdag med afregninger og kontroller Som afregningskonsulent kommer du til at sidde i en central position, hvor du - sammen med dine kollegaer - bl.a. får ansvaret for vores kvartalsaflæste gaskunder. Derudover kommer du til at arbejde med daglige regningskontroller og sikre korrekt udsendelse af betalingspåmindelser og regninger via bl.a. e-Boks, e-mail mv.

Vores opgaver er fordelt i små teams af 2-3 medarbejdere, og du vil løbende - i takt med din udvikling - få et større videns- og ansvarsområde, idet du bliver tilknyttet flere teams. Arbejdsopgaverne i de forskellige teams er meget forskellige og indeholder opgaver lige fra dataudtræk via SQL-værktøjer til større eller mindre afregningskørsler. Fælles for alle teams er, at der er stort fokus på, at opgaverne løses korrekt og effektivt - og at afdelingen understøtter vores kunders behov for betalings- og regningsløsninger mv.

Med reference til chefen for Afregning og Inkasso er din vigtigste opgave at sikre, at regningerne er korrekte, og at de bliver sendt afsted inden for den givne deadline. Du bidrager til en øget digitalisering og automatisering af processer, ligesom du medvirker til at øge vidensniveauet yderligere i afdelingen.

Du kan se frem til en afvekslende hverdag hvor to dage ikke er ens. Din succes bygger på, at du indenfor de første 6 måneder har opnået god forretningsforståelse og selvstændigt kan gennemføre en gasafregningskørsel samt håndtere daglige regningskontroller og udsendelse af regninger.

Du er struktureret, detaljeorienteret og trives med deadlines Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor økonomi eller regnskab og har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer, at du er Excel-bruger på højt niveau, har gode IT-kompetencer og en god forståelse for tal.

Som afregningskonsulent arbejder du struktureret og er omhyggelig med dit arbejde. Du har blik for detaljen, og tager ansvar for dit arbejdsområde. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet og har stort fokus på at overholde deadlines. Som person ser du muligheder frem for begrænsninger, og har en naturlig nysgerrighed i forhold til digitalisering og effektivisering.

En erfaren afdeling i en velkonsolideret energikoncern Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, som løbende videndeler og sparrer med hinanden.

I Afregning har vi ansvaret for at sikre korrekt afregning af cirka 595.000 afregningsforhold inden for el, gas, fjernvarme, vand, renovation mm. og vi udsender cirka 2,2 mio. regninger årligt. Vi er 14 kollegaer, som alle arbejder målrettet med at sikre korrekt og rettidig afregning af koncernens produkter til vores kunder.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en afregningskonsulent, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Det praktiske Vi forventer at holde 1. samtale den 16. august og 2. samtale den 21. august.

Grundet ferie kan Annemette Lehmann Carlsen ikke kontaktes telefonisk i perioden 10. juli til 24. juli.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense SV
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Økonom i Odense C

    Er du en ørn til tal, jubler du når tingene stemmer og brænder du for digitalisering og automatisering? [xxxxx] søger for Powered-By nye kollegaer til deres kontor i Odense – re..
    • Økonom
    • Odense C
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Vi søger 1-2 dygtige kollegaer til budgetteamet i Social- og Boligstyrelsen. Vi søger dig, som er glad for tal og analyse, og som ønsker at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver inden f..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Azets Odense leder efter en skarp senior økonomikonsulent med store ambitioner og solidt fodfæste i regnskabsbranchen. Bliv en del af et energisk internationalt miljø, hvor hver dag byder på nye mu..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1