UDVIKLINGSORIENTERET CONTROLLER TIL NYOPRETTET STILLING

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

KEOFITT er en succesfuld virksomhed, som både har et unikt produkt og samtidigt er en arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø med plads til det enkelte menneske.

Som erfaren controller i en nyoprettet stilling hos KEOFITT vil du få mulighed for at være med til at udvikle funktionen sammen med især ledergruppen. Stillingen refererer til økonomichefen/ejeren af virksomheden.

Du kommer måske fra en stilling som regnskabschef/regnskabsansvarlig, og ønsker det faglige niveau uden chefrollen.
Du vil blive primus motor i udviklingen af den nye controllerfunktion, herunder udvikle nye omkostnings- og salgsrapporter, KPI-analyser, budgetter og arbejde med projektstyring. Som controller undersøger du sammenhænge og årsager og er med til at udvikle de interne processer løbende.

Ifm. månedsluk og årsregnskab vil du foretage afstemninger og periodiseringer og udarbejde dokumentation og regnskab til revisor. Du vil få ansvaret for at foretage indberetninger til Intrastat, Danmarks Statistik og lave momsindberetninger.

Som en del af et mindre team er det vigtigt, at du kan være backup og deltage i bogføringsopgaver ved travlhed og ferie. Du trives i en hverdag med både rutineprægede opgaver og faste månedlige deadlines og med mere komplekse problemstillinger og projektopgaver.

Hos KEOFITT vil du opleve, at der er en stor frihed til at få arbejdslivet til at passe sammen med privatlivet. KEOFITT arrangerer også sociale arrangementer, der fremmer samarbejdet i virksomheden.
Du får 17 kompetente kollegaer med en arbejdskultur, der er præget af en uformel tone, loyalitet og respekt for hinanden.

Kvalifikationer og kompetencer
Du har en uddannelse som HD-R eller tilsvarende, og du har allerede solid erfaring med den væsentligste del af ansvarsområdet.

Det er en fordel, at du har god erfaring med IT-systemet Dynamics 365 Business Central, og har du erfaring med Continia Document Capture eller tilsvarende fakturahåndteringssystem, er det et plus. Du er stærk i Excel og generelt rutineret i Officepakken.

Som person har du en positiv, analytisk og struktureret arbejdsstil. Du er nysgerrig og løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger på disse.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så udfyld formularen herunder og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. Vi behandler ansøgninger løbende og besætter stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Dorte Jensen og høre nærmere omkring stillingen. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Svendborg
  • Mandag den 08. maj 2023

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Middelfart

    Karriere Ledige stillinger Finanselever til september 2024 Finanselever til september 2024 Det er mennesker, der gør forskellen. Vil du være med til at gøre en forskel?Som finanselev bliver du kl..
    • Økonom
    • Middelfart
    Få mere info
  • Økonom (vikar) på Fyn

    Interesserer du dig for økonomistyring, og kan du have mange bolde i luften på samme tid?Besidder du formidlingens skarpe tunge, og kan du gøre komplekse økonomiske udfordringer simple for fagf..
    • Økonom
    • Fyn
    Få mere info
  • Økonom på Fyn

    Vi søger 1-2 dygtige kollegaer til budgetteamet i [xxxxx] Vi søger dig, som er glad for tal og analyse, .
    • Økonom
    • Fyn
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Vi søger 1-2 dygtige kollegaer til budgetteamet i Social- og Boligstyrelsen. Vi søger dig, som er glad for tal og analyse, og som ønsker at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver inden f..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2