Økonomikonsulent i Valby - finansiering og styring af projektporteføljen i Lejerbos Bygge- og Udviklingsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Lejerbo søger en dygtig byggeøkonom, der kan styrke og understøtte Bygge- og Udviklingsafdelingens faglige og udviklingsmæssige profil. Du bliver en del af et stærkt team, der håndterer de løbende økonomi- og regnskabsmæssige opgaver i forbindelse med afdelingens byggeadministration i tæt samarbejde med projektledere og ledelsen i Bygge- og Udviklingsafdelingen.

Bygge- og Udviklingsafdelingen har 30 dygtige og engagerede medarbejdere med en bred vifte af kompetencer lige fra ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører, jurister og økonomimedarbejdere. Organisatorisk placeres du i Bygge- og Udviklingsafdelingens sekretariat, som varetager opgaver indenfor økonom og jura.

I stillingen som økonomikonsulent er du med til at sikre optagelse af lån til den bedst mulige pris og løbende sikre finansieringen af projekterne, sikre en professionel økonomistyring med overblik over projektporteføljen på tværs af landet.

Økonomikonsulenten varetager en væsentlig og central rolle i afdelingens og projektledernes opgaver som f.eks. huslejeberegninger, skemaindberetninger, byggeregnskaber, controlling og deltagelse i Reviews samt rapportering.

Bygge- og Udviklingsafdelingen har ansvaret for Lejerbos bygge- og renoveringsprojekter i hele landet. Afdelingen sørger for alt fra køb af byggegrunde, finansiering af projekterne via banker og realkreditinstitutter, bygherrerådgivning og projektledelse samt udvikling af nye byggekoncepter og bæredygtige tiltag i boligafdelingerne. Vi bygger og renoverer p.t. over 3000 boliger og har i øjeblikket en aktiv portefølje på ca. 7,8 mia. kr.

Lejerbo arbejder på at skabe sunde boliger af høj kvalitet til vores beboere. Vi har solid erfaring med at bygge og udvikle projekterne, og vi sætter en dyd i at inddrage beboerne i en god og konstruktiv proces. For medarbejderne i Bygge- og Udviklingsafdelingen er det en selvfølge at tænke beboernes ønsker og behov ind i projekterne. Sammen med resten af holdet vil du få mulighed for at præge og udvikle afdelingens økonomi- og byggestyring i de kommende år.

Arbejdsstedet er Lejerbos hovedkontor i Valby. Samme stilling er slået op i både København og Aarhus, da det er muligt at arbejde enten fra kontoret i Valby eller Aarhus.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kollegaer og ledelsen i Bygge- og Udviklingsafdelingen samt i Lejerbos økonomiafdeling.

De vigtigste arbejdsopgaver i økonomiteamet
◾ Økonomisupport inden for nybyggeri, helhedsplaner & forbedringsarbejder
◾ Udbud af finansieringsopgaver i renoverings- og nybyggerisager.
◾ Løbende økonomiopfølgning på byggesager
◾ Udarbejdelse og indberetning af skema A, B og C i samarbejde med projektansvarlige
◾ Hjemtagelse af grundkapitallån under byggesagen
◾ Udarbejdelse af byggeregnskaber og perioderegnskaber, herunder bogføring
◾ Fakturering af byggesagshonorar
◾ Udarbejde anlægsbudgetter, huslejeberegninger og finansieringsopgørelser
◾ Løbende opfølgning og ledelsesrapportering af indtjening, likviditet mv.
◾ Samarbejde med kommuner, Landsbyggefonden, banker, realkreditinstitutter, revisor, forsikringsmægler og øvrige eksterne rådgivere
◾ Løbende opdatering (via kurser/uddannelse) på relevant lovgivning for herigennem at sikre ajourføring af processer og forretningsgange

Dine faglige kvalifikationer
◾ Du har en relevant økonomi- og/eller regnskabsuddannelse
◾ Du har minimum 5 års erhvervserfaring
◾ Du har forståelse for at arbejde i et politisk system, hvor prioritering af opgaverne hurtigt kan skifte, og gerne erfaring fra enten den almene eller kommunale branche
◾ Du kan planlægge dit arbejde og overholde deadlines
◾ Du arbejder metodisk, systematisk og resultatorienteret
◾ Du har et solidt kendskab til IT, i særdeleshed Excel og gerne SAP
◾ Du er selvkørende, når du er kommet ind i opgaverne

Personlige kvalifikationer
◾ Du er serviceminded og sætter kunden i centrum
◾ Du har evnen og viljen til at tage ansvar for de opgaver, du bliver stillet
◾ Du udviser engagement og initiativ
◾ Du kan bevare overblikket og holde fokus
◾ Du udviser omhyggelighed og loyalitet
◾ Du er en god kollega og bidrager til en god stemning med fokus på fællesskab
◾ Du arbejder godt selvstændigt, men evner også at indgå i et team og bidrager positivt til teamets
Opgaveløsning

Vi tilbyder
Et selvstændigt, alsidigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder i et uformelt arbejdsmiljø med kompetente og engagerede kolleger i Valby og Aarhus. Lejerbo er en ambitiøs bygherre og som vores nye økonomikonsulent får du mulighed for at bidrage til den vigtige dagsorden vi er med til at sætte for det almene byggeri nu og for fremtiden.

Vi er en familievenlig arbejdsplads med fokus på trivsel og personlig udvikling. Du tilbydes en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, attraktiv pension samt øvrige personalegoder.

Byggeøkonomen refererer til teamlederen for Sekretariatet i Bygge- og Udviklingsafdelingen.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat med den rette profil d. 1. juni 2023 eller efter nærmere aftale. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Fredag den 14. april 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune har et godt politisk klima med politiske drøftelser i en ordentlig tone. Byrådsperioden er godt i gang, og Byrådet træffer langsigtede og nødvendige beslutninger for at sikre udviklingen af Greve Kommune.
    • Økonom
    • Greve
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 4
1. april 2024 5