Dygtig og ambitiøs studerende med interesse for økonomistyring og offentlig administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

Har du interesse for at arbejde med økonomi, rengskab og offentlig administration? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i kontoret Økonomi og Analyse, der er ét af tre centrale stabskontorer i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)

Lidt om alt det vi tilbyder

Du bliver en del af kontoret Økonomi og Analyse i SIRI, der består af fire teams, samt et studenterteam bestående af i alt 5 studenter, der alle løfter opgaver på tværs af kontoret, men hvor man har primær tilknytning til 1-2 team(s).

Du vil blive tilknyttet team økonomi og team regnskab og tilskud. Dine opgaver vil variere, men generelt kan du forvente at skulle understøtte den løbende opgavestyring inden for økonomistyring, finanslovsarbejde, regnskab, gebyrstyring og tilskudsadministration, herunder driftsstyring- og budgettering, risikostyring, intern finansiel kontrol, indkøb, samt diverse ad-hoc prioriteter og projekter.

Du vil få et bredt kendskab til offentligt administration i praksis, og rig mulighed for at bidrage selvstændigt til at løse kontorets kerneopgaver. Vi tilbyder en stilling med stort ansvar og en tydelig træningsbane frem mod en fremtidig karriere inden for offentlig administration, herunder muligheder for at dygtiggøre dig inden for en bred vifte af økonomiopgaver.

Vores forventninger til dig

Du er i gang med en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse - fx stud.polit., stud.oecon., stud.scient.pol eller en lignende uddannelse inden for økonomi eller erhvervsøkonomi. Vi forventer at du har minimum ét år tilbage af dit studie.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og for at lykkes i jobbet er det nødvendigt, at du:

  • Aktivt bringer din faglighed og interesse for økonomi i spil og dermed bidrager til at sikre, at SIRI er en veldrevet styrelse
  • Er talstærk og tryg ved brug af Excel, samt har lyst til at lære SIRIs (og statens) IT-systemer at kende (Navision, SBS, IndFak, TAS – tilskudssystem mv.)
  • Er grundig og detaljeorienteret, da vi gør en dyd ud af at sikre, at vores arbejde er korrekt
  • Har en positiv indstilling og gåpåmod til at varetage alle typer opgaver – store såvel som små
  • Bliver motiveret af selvstændigt ansvar, samtidig med at du ikke skyr fra mere rutineprægede opgaver
  • Kan arbejde selvstændigt og i team, og er god til at sætte dig ind i nye opgaver

Hvad kan vi tilbyde dig som student i Økonomi og Analyse

Som student i kontoret vil du få ansvaret for din egen opgaveportefølje, og du kan forvente at få en bred og forskelligartet opgavevifte. Kontoret har fokus på tæt og løbende dialog inden for og på tværs af teams, samt internt i studentergruppen. Den tætte sparring sikrer, at du hurtigt bliver klædt fagligt på til at løfte dine opgaver selvstændigt.

Du bliver del af et studentermiljø med 4 andre studerende. Kontoret har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet, humor og et godt socialt sammenhold. Du får 25 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver, og vi har et bredt samarbejde med alle kontorer i styrelsen, departementet m.v.

Selv om der kan være travlt, og der er mange bolde i luften, skal der også være plads til andet end arbejde. Vi har både løbeklub og træningsfaciliteter – og så holder vi nogle ret gode fredagsbarer nede i kælderen, hvor Slyngelstuen befinder sig. Der bliver spillet bordtennis og brætspil, drukket fadøl og sodavand, diskuteret, grinet og fortalt røverhistorier. Dine nye kollegaer i kontoret er ofte dem, som går forrest i de sociale arrangementer.

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

[linket: https://uim.dk/behandling-af-dine-personoplysninger/ ]

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Morten Thaning Thulstrup på telefonnummer 72 14 24 20 eller e-mail: [email protected], eller souschef Jeppe Pless på telefonnummer 72 14 21 17 eller e-mail: [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 6. august.

Vi forventer at holde samtaler i løbet af uge 32. Ansættelsen er gældende fra 1. september eller hurtigst muligt herefter.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Valby
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1