Forretnings- og udviklingsorienteret CFO med flair for data og digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Forretnings- og udviklingsorienteret CFO med flair for data og digitalisering



HN Group A/S



HN Group er på en ambitiøs vækstrejse, og har planer om at øge virksomhedens værdi på flere niveauer. Tilvæksten skal være drevet af et stadig større fokus på digitalisering og effektivisering af hele virksomhedens værdikæde. Og med en tilrettet salgsstrategi med fokus på kundesegmentering, markedsdifferentiering og et tilpasset værditilbud og prissætning, er det målet at vokse forretningens toplinje markant.

Til at understøtte denne målsætning søges en forretningsorientret CFO, der kan tage den økonomiske styring og det overordnede finansielle ansvar for forretningen, og samtidigt bidrage til at skabe optimeringer og forbedringer på tværs af virksomhedens fulde værdikæde.

Digitalisering og effektivisering


Som CFO bliver du ansvarlig for virksomhedens finansielle regnskaber og aktiviteter, samt for IT og til dels indkøb. Herudover bliver du en vigtig strategisk sparringspartner til CEO, og det forventes, at du bidrager proaktivt til forretningsudviklingen, eksekvering af strategien og vækst. Også med input på tværs af virksomhedens værdikæde.

Som CFO bliver dine opgaver og ansvarsområder brede, og det er forventningen, du også bidrager til en yderligere digitalisering og effektivisering. Ikke bare af økonomifunktionen, men på tværs af funktioner i virksomheden.
Dine primære opgaver og ansvarsområder vil være:

  • Styring af virksomhedens økonomi, herunder bogholderi, løn, controlling, budgetprocesser, forecast, likviditetsstyring og analyser
  • Månedlig økonomisk ledelsesrapportering til bestyrelsen
  • Foreslå optimeringer af processer indenfor økonomi, BI, IT, produktion og vareflow
  • Supportere opfølgningen på driften på tværs af funktioner, herunder efterkalkulationer, konsekvensanalyser samt skabelse af ledelsesinformation på baggrund af de store mængder data der opsamles løbende
  • Overordnede IT- strategiske projekter og opgave-ansvar på både infrastruktur- og arkitektur-niveau
  • Ledelse af administrationen

Datadrevet med fokus rettet mod forretningen


Som CFO har du et sundt værdisæt, et stort drive, gennemslagskraft og positiv energi. Du evner at skabe retning og mening, hvilket gør dig i stand til at løfte økonomi- & IT-funktionen, så de bliver en stor del af HN Groups fremtidige udvikling. Du har en visionær, analytisk og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og besidder en stor forståelse for, hvad der skal til for at få forretningen til at udvikle sig. Som person trives du i spændingsfeltet mellem det strategiske og operationelle arbejde, og du er nysgerrig på at optimere og effektivisere processer samt arbejdsgange.

Sund virksomhed med et stærkt fundament


Du tilbydes en stilling i en sund og udviklingsorienteret virksomhed, der er udviklet sig positivt de seneste år. Du får ansvar og råderum til at bidrage med dine kompetencer, ikke bare på økonomi, men på tværs af virksomhedens værdikæde, og påvirkningsgraden er derfor stor. Herudover er der et nyopstartet internationalt perspektiv i rollen, hvor du er med fra den helt spæde begyndelse, og dermed mulighed for at påvirke udviklingen af HN Groups første internationale plant.

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Schwartz på +45 20 63 25 14 eller Josephine Haslund på +45 28 29 37 28. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

HN Group ligger i Billund og producerer plastprodukter inden for sprøjtestøbning og thermoformning samt støbeværktøjer til en lang række af Danmarks største OEM-virksomheder. Der er i dag ca. 70 ansatte – og virksomheden er i fortsat vækst.

Med 30 års erfaring i branchen er der i HN Group stor knowhow og ekspertise, der betyder, at kunder fra mange forskellige industrier i dag bruger virksomheden som sparringspartnere i deres R&D-arbejde. Virksomheden tilfører værdi og styrker kundernes konkurrenceevne gennem en innovativ tilgang til at skabe nye muligheder med materialerne.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Reference: 2210.181a
Arbejdssted: Billund
Virksomhed: HN Group A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Billund

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Kolding

    Vores kunde er en velkonsolideret virksomhed, der udvikler, producerer og sælger egne produkter i hele verden. Virksomheden ønsker at være anonym i den indledende proces, men det kan oplyses at den..
    • Økonomichef
    • Kolding
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig/regnskabschef til en veletableret produktionsvirksomhed beliggende i Vejle Syd. Virksomheden, der ønsker at bevare sin anonymitet, har omkring 25 de..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0