Økonomiansvarlig Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Boform A/S søger en alsidig, ambitiøs og løsningsorienteret økonomiansvarlig controller med stærke regnskabskompetencer og god erfaring med økonomistyring, controlling og bogholderi.

Et køkken fra Boform er kendetegnet af høj håndværksmæssig kvalitet, klassisk og indbydende design samt langtidsholdbare materialer og løsninger. Vi søger en økonomiansvarlig controller, som kan udvikle økonomifunktionen i Boform, så den matcher produktkvaliteten. Dvs. varetage finans- og økonomistyring i høj håndværksmæssig kvalitet, designe rapporter og udføre controlling, som understøtter forretningen, samt bygge et stærkt og langtidsholdbart fundament for økonomistyring, drift og administration.

STILLINGEN
Du får en nøglerolle i virksomheden, hvor du bliver ansvarlig for at udvikle og drive økonomi- og regnskabsfunktionen i tæt samarbejde med ledelsen. Der bliver bl.a. fokus på rapportering, controlling, opfølgning, bogholderi, administration og en række andre opgaver. Du får tæt samarbejde med ledere og nøglepersoner i virksomheden samt en bred kontaktflade til bl.a. partnere i Boform-butikkerne, leverandører, revisor, bank o.a. samarbejdspartnere.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er bl.a.:

  • Præcis, detaljeret og retvisende økonomistyring og rapportering både i forhold til produktion, supply chain og de kommercielle områder.
  • Understøtte ledelse og udvikling af virksomheden med relevante analyser og nøgletal samt bygge og implementere modeller, procedurer og værktøjer til dette.
  • I samarbejde med ledelsen håndtere budgetproces og løbende opfølgning samt udarbejde estimater og forecasts.
  • Drive og udvikle bogholderifunktionen; herunder håndtere debitorer og kreditorer, bogføring, afstemninger, betalinger, lageropgørelser mv.
  • Klargøring af måneds- og kvartalsrapporter samt regnskaber i samarbejde med revisor.
  • Administrative opgaver som håndtering af løn, pension, ferieregnskab, sygefravær, forsikringer, telefoni mv.
  • Optimere processer og forretningsgange bl.a. via øget IT-anvendelse.

Der er således tale om en meget bredt funderet rolle, hvor du har en finger med i mange af virksomhedens vitale processer og bliver inddraget i mange prioriteringer og beslutninger. Du får både ansvar for den daglige drift og opfølgning samt den løbende udvikling og optimering af økonomi- og regnskabsfunktionen, og skal samtidig have lyst til at være meget operativ og arbejde selvstændigt med mange af dine opgaver.

KANDIDATEN
Det er vigtigt, at du har et bredt økonomi- og regnskabsfagligt fokus, og motiveres af en alsidig hverdag i en mindre virksomhed, hvor du får mulighed for at spille på alle tangenter. Du skal have kendskab til processer og vilkår i en produktions-, entreprenør- eller håndværksvirksomhed eller tilsvarende, og meget gerne erfaring med analyse og controlling ifht. produktion, indkøb og supply chain.

Du skal være god til at arbejde selvstændigt, sikre fremdrift i løsningen af dine opgaver og tage ansvar for at levere kvalitet, skabe løbende forbedringer og medvirke til at udvikling og øget lønsomhed i virksomheden.

Fagligt er du en ”finansiel blæksprutte” med et solidt regnskabsmæssigt fundament, driftsøkonomisk indsigt samt gode administrative evner og IT-kompetencer. Du har en systematisk og organiseret arbejdsstil, er meget hands-on og fokuseret på at ”få tingene gjort”. Du har samtidig et naturligt fokus på at optimere og forenkle procedurer og arbejdsgange samt sikre effektivitet og præcision i dit arbejde.

Det er vigtigt, at du er en udpræget team-player, som trives i en mindre organisation med en høj grad af samarbejde og dialog og hvor alle tager ansvar for indfrielse af mål og udvikling af virksomheden.

Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse.

SPROG OG IT
Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.
Stærk i Excel og erfaring med ERP-system (gerne MS Dynamics NAV eller BC).

LØN MV.
Location: Aalborg.
Fast løn afhængigt af erfaring og baggrund, pension, sundhedssikring, mobil, IT mv.
En vis fleksibilitet ifht. hjemmearbejde.

VIRKSOMHEDEN
Boform er en privatejet køkkenvirksomhed, hvor kvalitet i håndværk og design er udgangspunkt for tilblivelsen af vores køkkener. Gennem vores enkle og flotte design har vi et stærkt brand, som nyder stor respekt hos vores mange tilfredse kunder.

Vi har dansk egenproduktion med en unik håndværkskultur, som vi er meget stolte af. Et køkken fra boform er vaskeægte kulturarv. Vores succes er grundlagt af vores særlige tilgang til håndværket og sans for detaljerne. Alt produceres lokalt, så vi er med i hele processen; fra ide til færdigt køkken.

Vi er 35 ansatte på hovedsædet i Aalborg, hvor der også er produktion. Hertil kommer flere salgsenheder i alle de største danske byer samt i Norge.

Læs mere om os på www.boform.dk.


CV / ANSØGNING
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef

Lignende jobs

  • Økonomichef i Brabrand

    Hvis du har et operationel mindset, et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT, og er klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner, så er denne stilling måske noget for .
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a CFO in an international company? Are you ambitious and among the top financial professionals in the market, particularly well-versed in financial management tools and bu..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Svendborg

    Økonomidirektør søges til DanPilotHar du lyst til at lede en dedikeret og stærkt kompetent økonomiafdeling og samtidig være med til at skabe større maritim sikkerhed i Danmark? Så har vi stilli..
    • Økonomichef
    • Svendborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a business orientated CFO in an international production company with subsidiaries across the Nordic region? Are you well-versed in financial management tools and business..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. maj 2024 74
27. maj 2024 73
26. maj 2024 75
25. maj 2024 76
24. maj 2024 77
23. maj 2024 77
22. maj 2024 82
21. maj 2024 82
20. maj 2024 83
19. maj 2024 83
18. maj 2024 83
17. maj 2024 82
16. maj 2024 76
15. maj 2024 77
14. maj 2024 78
13. maj 2024 79
12. maj 2024 79
11. maj 2024 79
10. maj 2024 80
9. maj 2024 84
8. maj 2024 80
7. maj 2024 78
6. maj 2024 76
5. maj 2024 78
4. maj 2024 79
3. maj 2024 76
2. maj 2024 72
1. maj 2024 71
30. april 2024 75
29. april 2024 70
28. april 2024 73