Vi søger en ny Økonomi- og Administrationschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Social – og Sundhedsskolen i Midt- og Vestjylland søger en ny økonomi- og administrationschef.

Økonomi- og administrationschefens rolle indbefatter ansvaret for både økonomi, personale- og elevadministration samt det overordnede ansvar for bygningsservice, kantine og administrativt it.

Som vores nye kollega bliver du en del af chefgruppen og du får direkte personaleansvar for ca. 20 dygtige medarbejdere og koordinatorer fordelt på de forskellige områder.

Med direkte reference til direktøren får du ansvaret for den samlede økonomistyring.

Du sikrer den løbende udvikling af dine ansvarsområder ved hjælp af analyser og styringsværktøjer samt delegering til og udvikling af dine medarbejdere, og du har øje for potentialerne ved digitalisering.

Du formår at balancere mellem fokus på stabil, daglig drift og strategisk, fremadrettet udvikling.

Du vil fungere som den naturlige sparringspartner i forhold til de overordnede strategiske linjer og visioner for skolen gennem løbende tilvejebringelse af et effektivt, økonomisk og finansielt beslutningsgrundlag for den samlede ledelse.

Du får bl.a. ansvar for:

  • Udarbejdelse af budget og budgetopfølgning, herunder økonomiske analyser på tværs af skolen
  • Likviditetsstyring
  • Indsigt i rammevilkår for erhvervsskoler
  • Udarbejdelse af periode- og årsregnskab
  • Indsigt i løn- og personalemæssige forhold
  • Kontakt til ministerium, styrelser og andre samarbejdspartnere
  • Personaleledelse af en bred og mangeartet personalegruppe

Din profil

Du har en relevant uddannelse inden for økonomi, så som cand.merc., HD eller lignende. Det er vigtigt for os, at du har ledelseserfaring med tilsvarende typer af opgaver; ideelt set fra en uddannelsesinstitution, hvor du har haft et bredt ansvarsområde.

Du formår, at anvende din økonomiske indsigt og administrative forståelse ift. at arbejde struktureret, at formidle og tydeliggøre økonomiske sammenhænge og at være med til at præge organisationens udvikling. Med din personlige gennemslagskraft er du i stand til at være tydelig i din kommunikation og skære igennem, når det er nødvendigt, men frem for alt bidrager du positivt og inkluderende til fællesskabet og har en helhedsorienteret tilgang til tingene.

Du ser løsninger frem for forhindringer, og du har en pragmatisk tilgang til stort og småt. Du er selvkørende, og din stil er inddragende, anerkendende, inspirerende og motiverende. Du har naturligvis flair for it og er superbruger på Excel.

Vi tilbyder

En organisation med høj faglighed og et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vores stærke værdier og strategi.

Vi på skolen optagede af, at lykkes som en helhed og derfor er det nødvendigt, at du er i stand til at tænke organisation.

Vi har en strategi 2022 som du også skal kunne se dig selv i.

Den har overskriften ’Indtryk, aftryk og fællesskaber’ https://www.sosumv.dk/om-skolen/strategi/, og angiver retning, både til hvad vi vil med eleverne, vores omverden og hinanden. Vi er allerede i fuld gang – bl.a. med at skabe nye skoletraditioner, som fællesskaberne kan vokse omkring, samt styrke båndene til vores omverden, så vi kan lykkes sammen.

Den nye økonomi- og administrationschef vil blive en del af direktionen sammen med direktøren og de 2 uddannelseschefer. Og du vil skulle tage et stort strategisk medansvar, både i forhold til skolen, vores mange samarbejdsflader og i samarbejdet med bestyrelsen. Måske er du allerede er en del af skole- eller erhvervsskoleområdet eller har erfaring derfra. Du har helt sikkert ledelseserfaring og meget gerne en relevant lederuddannelse.

På skolen er der ansat godt 155 medarbejdere, der hver dag bidrager til et levende, dynamisk og mangfoldigt uddannelsesmiljø, som giver vores elever gode rammer for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt.

Vi ved godt, at man ikke altid kan få det hele. Derfor er det vigtigste for os, at vi er det helt rigtige match for dig. Så tænk over, om du har lyst til at folde dine erfaringer og ambitioner ud hos os!

Vi glæder os til at læse din ansøgning og til at møde dig!

Ansættelse: 1. oktober 2022 eller snarest

Ansøgningsfrist fredag 19. august 2022 via skolens hjemmeside: http://www.sosuherning.dk/om-skolen/job/ledige-stillinger/

Første samtale bliver tirsdag 23. august 2022, mens anden samtalerunde gennemføres torsdag d. 25. august 2022.

For yderligere information om stillingen, kontakt direktør Inge Dolmer telefon 25192401 eller [email protected]). På grund af ferie svarer jeg først fra mandag i uge 31.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Afhængig af dine kvalifikationer kan du forvente et lønniveau på mellem kr.700.000,- og kr.720.000, - inkl. pension med mulighed for resultatløn.

Vi har skoler i både Herning og Holstebro, så du skal derfor forvente, at der vil være mødeaktivitet på begge matrikler, men dit primære arbejdssted bliver i Herning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Herning
  • Fredag den 19. august 2022

Lignende jobs

  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du en selvstændig finanshåndværker, der trives med både det fulde økonomi- og regnskabsansvar samt hands-on involvering i operationelle og traditionelle bogholderi- og regnskabsopgaver? Har du s..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Tjele

    Har du lyst til at udnytte din faglighed og udvikle den, samtidig med at du får personaleansvar, så er stillingen her. Vi opretter en ny stilling som økonomichef, og du får stor mulighed for at sæt..
    • Økonomichef
    • Tjele
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a CFO in an international company? Are you ambitious and among the top financial professionals in the market, particularly well-versed in financial management tools and bu..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2