Elementleder til Forsvarskommandoens Økonomidivision

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du arbejde med økonomistyring inden for et af Danmarks mest interessante ministerområder med stor politisk bevågenhed? Vil du bruge og udvikle dine lederkompetencer samtidig med, at du anvender din økonomifaglighed?

Så er du måske den nye leder af Marineelementet i Forsvarskommandoens Økonomidivision.

Om os

Forsvarskommandoens økonomidivision understøtter den økonomiske styring i Forsvaret og er økonomisk rådgiver for chefer på alle niveauer i Forsvaret.

Stillingen du søger er placeret i Økonomistøtteafdeling 2, der rådgiver Søværnets enheder, Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Forsvarets Sanitetskommando samt Arktisk Kommando. Din stilling har som primært område Søværnet, men du kan også blive inddraget i opgaver relateret til hele afdelingens ansvarsområde.
Det er et meget bredt og dybt ansvarsområde med mange forskelligartede opgaver, som varetages af både civile og militære medarbejdere med forskellige fagligheder. Vi er organisatorisk forankret i Forsvarsministeriets departement, men er geografisk placeret rundt omkring i landet ved Forsvarets myndigheder. Økonomidivisionens centrale afdeling er placeret på Flyvestation Karup, hvor også Marineelementet, og denne stilling er placeret.

Elementet er kendetegnet ved en fri og uformel tone, og der er gode muligheder for, at du kan planlægge din dag i forhold til work-life balance, der passer til dig.

Om stillingen

Som leder af Marineelementet, skal du tage ansvar for at støtte Søværnskommandoen i relation til økonomistyring, og det er vigtigt, at du formår at koble de operative aktiviteter og vilkår til konsekvenser for den økonomiske styring.

Vores opgaver er mangeartede og består af både drifts- og analyseopgaver. Opgaveløsninger rummer blandt andet:
- Opfølgning på gennemførte aktiviteter og ressourceforbrug
- Udarbejdelse af den månedlige ledelsesinformation
- Støtte ift. afklaring af forvaltningsmæssige spørgsmål
- Udarbejde af analyser og rapporter

Fælles for vores opgaver er, at vi arbejder tæt sammen for at opnå vores mål med fokus på resultatskabelsen i Søværnet og Forsvaret som helhed.

Du er direkte leder for seks højt kvalificerede medarbejdere. Elementet har ligeledes til opgave at varetage koordinationsansvar for de decentrale økonomielementer ved Søværnets myndigheder i direkte koordination med Chefen for Økonomistøtteafdeling 2.
Ydermere vil du skulle drive udviklingsopgaver vedrørende optimering af økonomistyring i Søværnet og Forsvaret generelt. Vi forventer, at du etablerer en tæt kontakt til Søværnet og udbygger et netværk, der kan lette din opgaveløsning. Du formår desuden at tænke hele koncernen ind i dine vurderinger og løsningsforslag.

Vi tilbyder et udfordrende job med gode karrieremuligheder, samt muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du kommer helt tæt på beslutningsprocesserne i Søværnet.

Som leder refererer du til chefen for Økonomistøtteafdeling 2 (kontorchef).

Om dig

Du har en økonomifaglig baggrund og gerne erfaring med statslig økonomistyring. Du har desuden dokumenteret ledelseserfaring enten i form af personaleledelse eller projektledelse af større enkeltstående projekter.

Din konkrete erfaring er ikke så vigtig, men det er væsentlig for os, at du har erfaring med formidling af økonomiske problemstillinger på skrift og tale til ikke-økonomer.
Som leder anvender du en ledelsesstil, der er tilpasset til ledelse af og samarbejde med
fagprofessionelle. Du arbejder aktivt på at involvere dine medarbejdere og kolleger i
beslutningsprocesser for derved at skabe et positivt klima i dagligdagen, hvor den enkelte føler sig involveret og engageret i opgaverne.

Du har gennem dine tidligere stillinger erhvervet dig gode kompetencer inden for skriftlig formidling, da det vægtes højt.

Du skal være selvstændig, helhedsorienteret og engageret kollega og leder, der evner at arbejde på tværs af niveauer og faggrænser. Du er den samlende ledertype, der har øje for
udvikling af opgaver, organisation og medarbejdere.

Har du derudover en god portion humor og har let til smil også i en travl hverdag, så passer du godt ind i vores team.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2023.

Dit daglige tjenestested er Karup Flyvestation.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst.

Lønvilkår udfyldes af FPS

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Økonomistøtteafdeling 2 kommandørkaptajn Morten Bitsch Madsen på mobil 3032 5451 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Rikke Frandsen Nielsen på telefon +45 32665736

Ansøgningsfristen er den 21. maj 2023. Samtaler afholdes løbende. Vi forventer at give kandidater besked i uge 21. Stillingen er til besættelse snarest, men forventeligt 1. juli 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte relevante bilag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Karup J
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0