Rekrutteringsfirma

Udadvendt og dedikeret Regnskabschef søges til Dole Nordic A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Beskrivelse

Brænder du for at levere høj kvalitet og har du en god værktøjskasse inden for regnskab? Har du lyst til at sætte dit præg på en solid virksomhed, der er en del af en større international koncern, hvor du får det overordnede ansvar for regnskabsfunktionen? Er du holdspiller og har du en passion for at udvikle mennesker og processer? Så er denne stilling som Regnskabschef hos Dole Nordic lige noget for dig!

Som Regnskabschef bliver du ansvarlig for den danske regnskabsafdeling, som håndterer regnskaber for de danske selskaber i Dole koncernen. Du vil referere til koncernens COO og rapportere til den nordiske Finance Director. Du vil få ledelsesansvar for tre medarbejdere (to Senior Accountants og en Lønbogholder), der varetager de tungere regnskabsopgaver og løn for selskaberne. Debitor- og kreditorbogholderiet varetages i et shared servicecenter i Helsingborg, som der samarbejdes tæt med.
I virksomheden er der en uformel tone og en energisk atmosfære, hvorfor det også er vigtigt, at du er udadvendt og har et fokuseret arbejdsdrive.

Stillingen er fuldtid.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver
  • Ledelse af regnskabsafdelingens tre medarbejdere
  • Løbende driftsopgaver
  • Optimering og kvalitetssikring af arbejdsgange og processer
  • Ledelsesrapportering
  • Måneds- og årsregnskab
  • Support til den lokale ledelse
  • Forberedelse af årsregnskab
  • Indberetning af moms etc.
  • Ad-hoc


Om virksomheden
Dole Nordic A/S er Nordens største frugt- og grøntvirksomhed. Dole Nordic både dyrker, indkøber til forarbejdning, emballerer, markedsfører, sælger, forsender og sørger for en skarp optimering af logistikken af både frugt, grøntsager og bær fra hele verden.
Dole Nordics vision er en mere smagfuld og grønnere verden, hvor alle spiser mindst den anbefalede mængde frugt, grøntsager og bær hver dag. Dole Nordic anvender viden og forbrugerindsigt til at udvikle deres tilbud, inspirere samt øge forbrug og salg.

Dole Nordic er en del af Dole plc, det ledende globale marked inden for frisk frugt- og grøntsagssegmentet. Med deres brede netværk af leverandører over hele verden kan de levere frisk frugt og grøntsager til nordiske og europæiske kunder inden for detailhandel, restauranter, engrossektoren og den offentlige sektor hele året rundt.

Dole Nordic familien inkluderer bl.a. Everfresh og Interbanan i Sverige samt Lembcke og Nordic Fruits i Danmark. Koncernen beskæftiger i omegnen af 900 medarbejdere i Norden og har en omsætning på ca. SEK 9 billioner. Det svenske hovedkontor er lokaliseret i Helsingborg. Det danske hovedkontor er placeret i Køge, hvor du vil få din daglige arbejdsgang.

Du tilbydes
  • 37 timer pr. uge
  • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
  • Fleksible arbejdstider
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Frokostordning
  • Ugentligt frugt- og grøntkasse
  • Fitnessfaciliteter
  • Fri parkering
  • Løn efter kvalifikationer


Personlige kompetencer
Som medarbejder er du selvkørende, kompetent og du trives med hands-on opgaver. Derudover har du en god forståelse for detaljer, du er kvalitetsbevidst og du har lyst til at indgå i et fællesskab, hvor der altid er plads til hjælp og faglig sparring. Du er udadvendt, initiativrig og du har interesse for at udvikle mennesker og processer. Du kan formå at koordinere din arbejdsdag selvstændigt fra A-Z og du er god til at bevare overblik. Slutteligt er er det centralt, at du er ansvarsfuld, proaktiv samt besidder gode kommunikationsevner.

IT-kompetencer
Fordel at have kendskab til Navision

Erfaring & uddannelse
Minimum 3-5 års erfaring fra lign. stilling. Erfaring vægtes højere end uddannelse.

Sprog
Dansk og engelsk.

Kontaktpersoner
Søren Christiansen & Amalie Thorndal.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Køge

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0