Rekrutteringsfirma

Hands-on regnskabschef til international vækstvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem regnskab, rapportering, optimering af forretningsgange og tovholder på digitaliseringsprojekter? Så kig nærmere på jobmuligheden som regnskabschef ved en international virksomhed kendetegnet ved sin store miljøindsats og kvalitet i topklasse!

Anerkendt produktionsvirksomhed af dansk design


Med en miljømæssig indsats, et højt kvalitetsniveau og moderne produktion er der ikke noget at sige til, at vores kunde i dag har slået sit navn fast i både Danmark og resten af Europa. Virksomheden producerer og sælger dansk design i særklasse – og nu kan du komme med ombord på vækstrejsen!

Som den nye regnskabschef er du hands-on på dagligdagens regnskabsopgaver og sikrer rettidig og gennemsigtig rapportering. Du får en hovedrolle i at udarbejde og optimere forretningsgange og processer i hele virksomheden og bliver desuden tovholder på implementeringen af nye tiltag såsom digitalisering. Mere konkret kan du se frem til blandt andet følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvar for budgetter, måneds- og kvartalsrapportering, controller-opgaver, udarbejdelse af årsregnskab
  • Bogføring herunder moms for ind- og udland
  • Lønbogholderi inkl. funktionærlønudbetaling
  • Dialog med revisor og bank
  • Digitalisering af økonomifunktionen
  • Optimere på tværorganisatoriske forretningsgange og processer

Din base bliver på det moderne virksomhedsdomicil i Midtjylland, hvor du får direkte reference til virksomhedens CFO og bliver en del af et ungt, engageret og kompetent team. Der er fart på i organisationen og afdelingen, og du må derfor forvente ekstra travlhed og øget arbejdsmængde i perioder.

Forretningsforståelse, digital indsigt og økonomisk talent


Vi er på udkig efter dig, som trives i en hands-on rolle, hvor du får lov at påtage dig et stort ansvarsområde og udfolde din veludstyrede økonomiske værktøjskasse.

Du kommer formentligt med en HD-R, cand.merc., cand.merc.aud., MBA eller lignende – men endnu vigtigere er det, at du har solid erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor du også har haft lederansvar og arbejdet tværorganisatorisk. Derfor træder du nemt ind i rollen som regnskabschef og får hurtigt etableret dig som en vellidt kollega og sparringspartner, som er både proaktiv, struktureret og effektiv.

Du er ikke bange for at forholde dig kritisk og kommer gerne med input til effektiviseringer i hverdagen, som virkelig rykker noget. Her gør du brug af din store forretningsforståelse, digitale indsigt og omstillingsparathed.

For at lykkes i rollen er det desuden vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk. Lige så vigtigt er det, at du er skarp i Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer. Virksomheden bruger i dag Business Central 365.

Ambitiøs miljømæssig spiller


På din kommende arbejdsplads er ambitionerne tårnhøje, når det kommer til at udvikle produkter med øje for bæredygtighed og innovation. Du kan derfor se frem til at blive en del af en arbejdsplads, der i dén grad har fokus på den grønne omstilling og kreativ produktudvikling.

Samtidig bliver du en del af en arbejdsplads, hvor man prioriterer trivsel, fællesskab og sociale arrangementer. Kulturen er kendetegnet ved høj energi, godt humør og masser af mulighed for læring og udvikling. Det vil du hurtigt opdage, hvis du er den nye regnskabschef.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du en selvstændig finanshåndværker, der trives med både det fulde økonomi- og regnskabsansvar samt hands-on involvering i operationelle og traditionelle bogholderi- og regnskabsopgaver? Har du s..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Herning

    CFO til global, effektiv full service-transportvirksomhed Er du en visionær og resultatorienteret CFO, som står parat til at lede og styre ALPIs økonomiske aktiviteter? Du får muligheden for at o..
    • Økonomichef
    • Herning
    Få mere info
  • Økonomichef i Tjele

    Har du lyst til at udnytte din faglighed og udvikle den, samtidig med at du får personaleansvar, så er stillingen her. Vi opretter en ny stilling som økonomichef, og du får stor mulighed for at sæt..
    • Økonomichef
    • Tjele
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
2. maj 2024 14
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 12
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 13
24. april 2024 14
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 12
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 13
4. april 2024 13
3. april 2024 12
2. april 2024 12