Rekrutteringsfirma

CFO med strategisk udsyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, finansielle indsigter og rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Besidder du et stærkt digitalt mindset og brænder for at skabe velfungerende processer, der giver ensartethed og synergier? Så er det dig, vi leder efter!

Fremsynede finansielle og strategiske indsigter i kombination med digitalisering
Som registreret direktør er du medlem af direktionen med reference til CEO. Du får det overordnede økonomiske, finansielle og digitale ansvar for koncernen og dens datterselskaber. Du bliver ansvarlig for en velfungerende organisation forankret i en stærk mellemledelse og stiplet reference fra de finans-ansvarlige i datterselskaberne. Men dit ansvar er ikke begrænset til økonomi og IT, men derimod en samlet forretningsunderstøttelse. Derfor er din aktive deltagelse på bestyrelsesmøderne, lige så naturlig som din rolle som wingman for CEO og den øvrige topledelse. Med din dybe forståelse for forretningen og dens kritiske processer medvirker du til at definere og eksekvere fremtidens strategiske projekter. Som et naturligt led heri, driver du en fortsat positiv udvikling mod finansiel transparens på tværs af hele værdikæden og byder ind med præcise analyser, der optimerer beslutningsgrundlag og strategiske valg. Det gør du gennem kritiske spørgsmål og rettidig opfølgning med afsæt i velvalgte KPI’er. Din værktøjskasse er således veludviklet, og derfor kan du drive følgende:

  • Sparringspartner og forretningsrådgiver for CEO, topledelse, bestyrelse og ejerkreds
  • IT og digitalisering som helt afgørende strategiske løftestænger
  • Strategiske analyser, der giver optimale forretningsindsigter på tværs af værdikæden
  • Profitabilitet og rentabilitet på tværs af produkter, kunder og segmenter
  • Likviditetsstyring, cash management, arbejdskapitalanalyser og optimeringer

Her får du en central og afgørende strategisk rolle, med mulighed for at præge og forankre såvel udviklingen indenfor dit ansvarsområde som den fremadrettede udvikling for virksomheden, sammen med en professionel ledelse, bestyrelse og ikke mindst en langsigtet ejer.

Lederskab og solidt digitalt mindset
Du har en økonomisk uddannelse f.eks. en cand.merc., cand.oecon. eller lignende. Branchen er mindre vigtig, for du er solidt støttet af yderst kapabel funktionsledere. Vi er meget nysgerrige på dig, der enten kommer fra en tilsvarende rolle som CFO, eller som ser CFO-jobbet som det naturlige næste skridt i karrieren (eksempelvis fra consulting, corporate finance eller private equity). Afgørende er, at du er klar på en mere langsigtet karriere som CFO. Ledelsesmæssigt har du formentlig erfaring med personaleledelse og ser en spændende rolle i ledelse af ledere i en international virksomhed. Du er struktureret og analytisk stærk, har et højt ambitions- og abstraktionsniveau og formår via data, analyser og operationel indsigt at kommunikere sammenhænge, udviklinger og konsekvenser. Du er ikke drevet af det sidste komma i rapporteringen, men derimod af at flytte forretning og mennesker samt af at fokusere på de store linjer. Du bevæger dig naturligt på alle organisatoriske niveauer og er en teamplayer, der byder ind til fællesskabet og anerkender teamets indsatser. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale og har erfaring med ERP- og BI- systemer og ikke mindst erfaren og fortsat optaget af digitalisering og teknologiens muligheder. Virksomheden anvender i dag et nyere ERP og Power BI og befinder sig derfor i en positiv og fremsynet digital udvikling, som du naturligt bygger videre på og bringer ind i fremtiden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du en selvstændig finanshåndværker, der trives med både det fulde økonomi- og regnskabsansvar samt hands-on involvering i operationelle og traditionelle bogholderi- og regnskabsopgaver? Har du s..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Herning

    Om stillingen CFO til global, effektiv full service-transportvirksomhed Er du en visionær og resultatorienteret CFO, som står parat til at lede og styre [xxxxx]s økonomiske akt..
    • Økonomichef
    • Herning
    Få mere info
  • Økonomichef i Tjele

    Har du lyst til at udnytte din faglighed og udvikle den, samtidig med at du får personaleansvar, så er stillingen her. Vi opretter en ny stilling som økonomichef, og du får stor mulighed for at sæt..
    • Økonomichef
    • Tjele
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 12
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 14
4. maj 2024 14
3. maj 2024 13
2. maj 2024 14
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 12
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 13
24. april 2024 14
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 12
10. april 2024 13