Accounting Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Til at styrke vores kontor i Padborg, søger vi en dygtig Accounting Manager. Har du en bred erfaring med bogholderi, månedsafstemninger samt finansielle analyser og rapportering? Har du et drive for nærværende ledelse, hvor du har ansvar for at motivere, sætte retning og have det store overblik? Så er det måske dig, vi søger! Vi tilbyder
I denne stilling får du ansvar for et team, som består af 12 kompetente bogholdere, elever og studentermedhjælpere. Udover, at du har ansvar for den daglige drift af bogholderiet, får du ligeledes ansvar for vores finansielle rapportering og analyser. Du bliver en del af den udvidede ledergruppe i Fleggaard Leasing, hvor du får sparring med ledelseskollegaer og god mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Leasingbranchen er kontinuerligt under forandring, hvilket betyder, at hverdagen altid er spændende og alsidig. Derudover tilbyder vi forskellige gode personaleordninger. Vi arrangerer løbende sociale arrangementer, og vi har mange forskellige personalerabatter på tværs af Fleggaard koncernen.

Om os – og afdelingen
Fleggaard Leasing har de sidste år været på en større vækstrejse bl.a. gennem opkøb af flere selskaber, så vi i dag er 130 medarbejdere. Fra adressen i Padborg fører vi bogholderi for alle vores selskaber i Fleggaard Leasing gruppen. I vores team er der en god dynamik, et godt samspil og en høj grad af faglig stolthed. Teamet er inddelt i mindre grupper, som er specialiseret i opgaver inden for fx debitor, kreditor og månedsafslutning. Vi har en flad organisation, hvor dialogen er tæt og konstruktiv. Derudover er her plads til et godt grin - også når det går stærkt.

Om jobbet
Din primære opgave i denne stilling er ledelse af medarbejderne i teamet samt finansiel controlling opgaver. Du har ansvar for at prioritere opgaver og lave ressourceplanlægning, så deadlines overholdes. Derudover skal du proaktivt og med fokus på fremtiden sikre, at afdelingen og medarbejderne udvikles, f.eks. gennem kompetenceudvikling og digitalisering og optimering af processer. Med reference til vores Finance Manager, er du med til at sætte retningen for hvordan vi kommer til at rapportere i fremtiden, det bliver altså en hverdag, hvor du selv kan være med til at sætte dit præg.

Dine ansvarsområder er:

  • Ledelse af bogholderiets 12 medarbejdere
  • Den daglige drift herunder ressourceplanlægning og opgaveprioritering
  • Månedsregnskab
  • Koncernrapportering
  • Årsafslutning samt revision
  • Generelle analyse opgaver af rentabilitet
  • At bidrage til implementeringen af nyt ERP i forhold til bogholderiet

Om dig
Du kommer fra en stilling som revisor, bogholderileder, regnskabschef eller finansiel controller. Du har en bred erfaring med regnskab, controlling, finansielle analyser, optimering af processer og arbejdsgange. Du har erfaring med ledelse, alternativt som faglig koordinator. Dine Excel kompetencer er på et højt niveau, samt du er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Som person ser du dig selv, som en nærværende leder, som går forrest med et positivt mindset og sætter retning for dine medarbejdere. Du er tillidsvækkende, proaktiv og formår at have mange bolde i luften. Du har gode kommunikative- samt samarbejdsevner. Du tænker fremadrettet, lytter til input og har tillid til dine medarbejdere.

Spørgsmål
Hvis du har uddybende spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Finance Manager Kenneth Knudsen på tlf.: +45 7213 2035 eller [email protected]

Ansøgning
Vi indkalder løbende til samtale, og opfordrer dig derfor til at søge snarest muligt. Opstart er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Padborg
  • Onsdag den 06. marts 2024

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Give

    Erfaren bogholder/økonomichef søges til lastvognsværksted, transport- og udlejnings-virksomhed. Vi søger en erfaren bogholder, der brænder for bogholderiopgaver, og som selvstændig kan sikre et..
    • Økonomichef
    • Give
    Få mere info
  • Økonomichef i Esbjerg

    CFO, Nicehair – en del af Egmont Forretningssparringspartner til CEO og ledergruppe. Ansvarlig for Økonomi, IT, HR og ESG i en succesfuld e-commerce virksomhed med flere e-handelspriser bag sig..
    • Økonomichef
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0