Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Finder du tal og mennesker interessant, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet:

Med reference til direktøren, får du ansvaret for økonomiafdelingen med personaleledelse af 5 medarbejdere.

Ringsted Forsyning A/S er en del af en koncern, som består af i alt 5 selskaber med 47 ansatte, inden for forsyningsområderne vand, varme og spildevand. Energi og forsyningssektoren er en sektor i stor udvikling, så hvis du brænder for grønomstilling, klima mm - så er det jobbet.

Forsyningsområderne er underlagt Vandsektorloven herunder Varmeforsyningsloven som regulerer selskaberne økonomisk. Organisatorisk har vi en flad organisation, hvor du bliver del af et lederteam på i alt 4 personer. Du vil kunne trække på faglige referencer og sparring i hverdagen i tæt kontakt med koncernens øvrige chefer / medarbejdere.

Det er afgørende, at din tilgang til jobbet er forretningsorienteret, praktisk og nærværende, da du bliver nøgleressource, både i forhold til dine ansvarsområder og i de projekter, som du deltager i, sammen med ledergruppen.

På økonomisiden får du bl.a. ansvar for:

- Ansvar for økonomiafdelingen med 5 ansatte, bogholderi, forbrugsopkrævning samt restance

- Nøgleressource ifm. sektorregulering for henholdsvis vand, varme og spildevandsforsyning, herunder økonomisk regulering og benchmarking

- Nøgleressource ifm. alm. regnskabspraksis henholdsvis budget og regnskab for 5 selskaber, budgettering, budgetopfølgning og likviditetsstyring samt udarbejdelse af kvartals- og årsregnskaber, projektrapportering

- Klargøring til og kontakt med koncernens revisor

- Indsigt og deltagelse i alm. bogføring, fakturabehandling og afregning af afgifter mv

- Personaleledelse

- Deltagelse i Netværk med revision, pengeinstitut og interesseorganisationer

- Ad Hoc opgaver.

Sektoren er kendetegnet ved sektorspecifik lovgivning. Kendskab hertil er en fordel, men ikke noget krav.

Vi ser dig som vores sparringspartner uagtet medarbejderniveau.

Det gælder både til direktør, til leder/projektgruppe eller den brede organisation.

Du skal have erfaring og mod på at fremme og styre dialogen internt og eksternt, både med medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere. Du er nytænkende, samarbejdsvillig og åben i din kommunikation og ser videndeling og faglig sparring, som en naturlig del af din hverdag

Kvalifikationer:

Fra et lignende job i en dynamisk drift- og projektvirksomhed med flere års praktisk erfaring, eller du kan også sidde på niveauet lige under, og med potentiale til at blive økonomichef i morgen. Du evner at se både opgaver og virksomheden i et større og langsigtet perspektiv, uden at miste motivation og vilje til at bore dig ned i de væsentlige detaljer, når dette er nødvendigt. Du evner den fine balance, der er mellem at uddelegere og vise tillid, og du har samtidig mod og energi til at skabe "din egen indsigt", når din sunde intuition giver dig "et prik på skulderen". Desuden har du en relevant, teoretisk uddannelse, gerne på HD-R eller cand. merc. niveau.

Du er robust, ligefrem og uformel i din personlighed og med flair for tal samt "hands on". Du tør vise dig i produktionen og på "øl-kassen", og du slår naturligt og troværdigt igennem, uanset om du optræder i "sikkerhedssko" eller på de skrå brædder på bestyrelsesmøderne.

Du tilbydes:

En spændende stilling, hvor du bliver en nøgleressource. Du får et vigtigt ansvarsområde, og du vil møde en bred vifte af faglige, ledelsesmæssige og personlige opgaver, samt en organisation der er præget af et højt engagement og en uformel omgangstone på alle niveauer.

Virksomheden:

Der er tale om en attraktiv arbejdsplads med en god stemning samt gode muligheder for personlige og faglige udfordringer. Ringsted Forsyning A/S lægger generelt vægt på at ansætte medarbejdere, som har potentiale til fagligt at udvikle sig med opgaverne, som kan arbejde selvstændigt, og som samtidig besidder sociale kompetencer som forudsætning for samarbejde, projektarbejde og vidensdeling.

Ringsted Forsyning A/S tilbyder en varieret dagligdag, med store frihedsgrader samt stor mulighed for udvikling af faglige og personlige kvalifikationer. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer og efter forhandling.

Ansøgning:

Send ansøgning vedlagt CV og anden relevant information.

Ansøgningsfrist er den 10.02 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 9.

Ansættelse pr. 1. april 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Janne Hansen på tlf. nr.: 69 89 80 01 eller mail: [email protected]

Læs mere om Ringsted Forsyning på http://www.ringstedforsyning.dk

Vi gør opmærksom på, at en del af rekrutteringsprocessen er, at vi foretager opslag vedr. de fremsendte oplysninger. Vi gemmer din ansøgning og CV i et halvt år. Derefter vil den blive slettet. Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer persondata på

https://ringstedforsyning.dk/organisationen/privatlivspolitik

Se mere på vores ansøgersite: https://ringstedforsyning.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1826941e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Ringsted
  • Lørdag den 11. februar 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0