Rekrutteringsfirma

Økonomichef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Trives du i krydsfeltet mellem udvikling, ledelse og hands-on økonomiopgaver? Og vil du være en del af en unik arbejdsplads, hvor fællesskabet er til at føle på? Så er du måske den nye økonomichef til Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg.

Viden og oplevelser i unikke omgivelser


Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark danner ramme om erhvervsaktiviteter, uddannelse, formidling og attraktionsdrift – og med sine mange forskellige faciliteter og tilbud leverer de to selvejende institutioner ny viden, inspirerende læring og unikke oplevelser til såvel virksomheder og institutioner som private gæster.

I praksis fungerer de to selvejende institutioner som én organisatorisk enhed med fire forretningsområder; AQUA Akvarium & Dyrepark, Vejlsøhus og Gl. Skovridergaard Hotel & Konferencecenter, Ferskvandscentrets Kursus og Ferskvandscentrets ErhvervsPark.

Til at stå i spidsen for økonomifunktionen i organisationen er vi på udkig efter en erfaren økonomichef, der trives i krydsfeltet mellem udvikling og hands-on økonomiopgaver. Mere konkret kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Overordnet ansvar for økonomifunktionen herunder daglig ledelse af fire medarbejdere
  • Udvælge og implementere nyt økonomistyringssystem med henblik på optimering og digitalisering af økonomifunktionen
  • Regnskabsmæssig håndtering af de to selvejende institutioner med fokus på at sikre optimering på tværs
  • Udarbejde budgetter og finansielle rapporter samt frembringe aktuelle data og relevante nøgletal til ledelsen
  • Varetage kontakten med revisor samt med myndighederne
  • Udformning af ansættelseskontrakter og lønkørsel herunder indberetning af løn
  • Ajourføring, afstemning, fakturering og balance

Med reference til den overordnede ledelsen bliver du en vigtig sparringspartner, når det kommer til forretningsmæssig udvikling af organisationen. Din kommende arbejdsplads er beliggende i skønne omgivelser op og ned ad skoven i Silkeborg.

Hands-on økonomichef med analytisk tilgang


En analytisk, struktureret og proaktiv tilgang er afgørende, hvis du skal lykkes i rollen som økonomichef. Du får samtidig brug for din veludviklede økonomiske værktøjskasse, din solide forretningsforståelse og dit udviklingsorienterede mindset, der tilsammen sikrer, at dine initiativer kan mærkes i driften – og ses i regnskabet.

Kommunikation og initiativ er kendetegnende for din måde at samarbejde på, og du sætter en ære i at bidrage aktivt til såvel det faglige som det sociale fællesskab. I kombination med din servicemindede facon og dine skarpe faglige argumenter bliver du hurtigt den, dine kollegaer søger sparring hos. Du leder på en inddragende, motiverende og ikke mindst hands-on måde – og du trives netop, når du får lov at gå forrest, men samtidig have de regnskabsmæssige opgaver i dine egne hænder.

Du kommer med en relevant økonomisk uddannelse kombineret med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvar for økonomiområdet. Har du igennem den erfaring opnået viden om overenskomster, er det et stort plus. IT-mæssigt er du stærk i Office-pakken – særligt Excel, og du har samtidig stor erfaring med brug af et eller flere økonomistyringssystemer.

Du behersker desuden dansk og engelsk– både mundtligt og skriftligt.

En unik arbejdsplads med et stærkt sammenhold


Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyreparks vigtigste opgave er at gøre en positiv forskel for vand, natur og miljø – og sikre et godt erhvervs-, arbejds-, formidlings-, og læringsmiljø for både besøgende og medarbejdere. Det gøres med udgangspunkt i høj kvalitet, stor omhu, god service og ikke mindst samarbejde på tværs.

Søhøjlandets natur danner rammen for Ferskvandscentret, Gl. Skovridergaard, Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter samt AQUA Akvarium & Dyrepark, og her i disse unikke omgivelser driver organisationen også en erhvervspark med mere end 70 virksomheder samt Danmarks største udbyder af kurser inden for vandmiljø.

Dine omtrent 110 dedikerede kollegaers baggrunde spænder bredt, og du vil både møde biologer, formidlere, kokke og dyrepassere m.fl. på din kommende arbejdsplads. På trods af forskellighederne er sammenholdet stærkt – og man lytter til, lærer af og accepterer hinanden på tværs af fagligheder. Det er formentligt blandt grundene til de meget positive svar på trivselsundersøgelserne hos medarbejderne, som nærer stor stolthed for deres arbejdsplads.

Når man hos Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark siger, at man har en unik arbejdsplads, så er det sandt. Det vil du hurtigt opleve, hvis du er den nye økonomichef.

Interesseret?


Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på, at Søren Brixen holder ferie i uge 28, 29 og 30. Vi glæder os til at læse din ansøgning på den anden side af ferien og ønsker rigtig god sommer.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du en selvstændig finanshåndværker, der trives med både det fulde økonomi- og regnskabsansvar samt hands-on involvering i operationelle og traditionelle bogholderi- og regnskabsopgaver? Har du s..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Herning

    CFO til global, effektiv full service-transportvirksomhed Er du en visionær og resultatorienteret CFO, som står parat til at lede og styre ALPIs økonomiske aktiviteter? Du får muligheden for at o..
    • Økonomichef
    • Herning
    Få mere info
  • Økonomichef i Tjele

    Har du lyst til at udnytte din faglighed og udvikle den, samtidig med at du får personaleansvar, så er stillingen her. Vi opretter en ny stilling som økonomichef, og du får stor mulighed for at sæt..
    • Økonomichef
    • Tjele
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1