Økonomichef, CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

For Ofir A/S søger SORTH & CO en Økonomichef, CFO

Etablering af en stærk økonomifunktion med fokus på skalerbar infrastruktur og forretningsudvikling

Ofir er en af Danmarks største jobportaler med ca. 400.000 besøgende hver måned og en kandidatdatabase med flere end 380.000 danskere, hvor fokus er at sikre det perfekte match mellem virksomhed og jobsøger. Det gøres ved hjælp af datadrevne, målrettede jobkampagner til både aktivt og passivt jobsøgende. Ofir anvender en multi-kanal strategi, hvor traditionel jobannoncering kombineres med moderne marketingteknikker og dermed øger andelen af kvalificerede ansøgere til virksomhedernes stillinger. Fælles kaldes det recruitment marketing, en disciplin som Ofir er førende indenfor i Danmark. Læse mere på www.Ofir.dk.

For at styrke det økonomiske område yderligere i Ofir, er CFO-rollen derfor blevet redefineret og opnormeret til en fuldtidsrolle.

Det bliver CFO’ens ansvar at etablere en stærk økonomi- og finansfunktion med fokus på udvikling af såvel infrastruktur som kommerciel indsigt, samt at skabe en kobling mellem det kommercielle område og økonomifunktionen.

Man får en central og forretningsorienteret rolle i Ofir A/S med fokus på at agere udfordrende sparringspartner til CEO’en. CFO’en vil også have en naturlig sparring med den øvrige ledelse i Ofir samt på tværs af koncernens øvrige forretninger i North Media A/S samt i særdeleshed med Shared Service Økonomifunktionen og North Media’s Koncernøkonomidirektør.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

  • Kontrollere og skabe overblik over den finansielle udvikling gennem kommunikation og visualisering af klare og målbare KPI’er, samt sikre proaktiv opfølgning og rapportering herpå.
  • Forretningsorienteret og proaktiv controlling.
  • Månedlige, kvartalsvise og årlige budgetter, forecasts og nøgletal samt materiale og præsentationer til bestyrelsen.
  • Ansvarlig for revision i forbindelse med årsafslutning.
  • Effektivisering og automatisering af tværgående interne processer og forretningsgange.
  • Opbygning og vedligeholdelse af den nødvendige infrastruktur samt opfølgning.
  • Alle relevante former for kalkulationer i relation til forretningsudvikling, herunder prisnotater, lønsomhedsanalyser samt investerings- og business cases.
  • Udarbejdelse af forretnings- og markedsanalyser og efterfølgende forretningsplaner i samarbejde med CEO.
  • Research og business cases på partnerskabs- og opkøbsmuligheder.
  • Deltage i relevante direktions- og bestyrelsesmøder.
  • Styrke datadrevne beslutningsprocesser gennem udrulning af BI og analyseværktøjer på finansområdet.

Arbejdsstedet vil være koncernlokationen i Søborg, som også huser dele af North Media’s Digital Services samt koncernøkonomi. Du vil få organisatorisk reference til CEO for Ofir og faglig reference til koncernøkonomidirektøren.

Kommerciel stærk økonomiprofil med fokus på forretningsudvikling

Den rette kandidat kommer med 3-5 års erfaring som CFO eller økonomichef i en lignende rolle, hvor man har været involveret i den kommercielle udvikling, gerne fra en scale-up virksomhed. Har man samtidig erfaring fra en online markedsplads, vil det kun være et stort plus.

Du kommer med et stærkt kommercielt fokus og har fra tidligere roller opbygget stor erfaring med udvikling af og skalering af virksomheder. Du er stærk på visualisering og brug af data i f.eks. Power BI og PowerPoint, og er vant til at deltage og præsentere på bestyrelsesmøder.

Som person er du ambitiøs, strategisk og analytisk stærk. Du er udadvendt, visionær og en dygtig kommunikator, der trives med det brede ansvar, hvor ingen opgaver er for små og ingen for store.

Du tilbydes en central position i en scale-up virksomhed med et ambitiøst og økonomisk tungt bagland, der gør, at fremtidig vækst og skalering vejes tungere end kortsigtet profitabilitet. Der er kort fra ide til handling, og du får stor mulighed for at præge Ofirs fremtidige udvikling.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Sorth & Co. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter R. Pallesen på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.Ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.Ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.Ofir.dk/showojob?Ofirid=cde62183)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Søborg
  • Onsdag den 10. maj 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Storkøbenhavn

    Vor klient er et datterselskab af en mellemstor koncern, som er en af verdens førende producenter af værktøj til industri. Koncernen beskæftiger over 6000 personer og omsætter for mere end 7 millia..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1