Rekrutteringsfirma

Økonomichef til Lægernes Pension & Bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Økonomichef til Lægernes Pension & Bank


Er du en lederprofil med bred erfaring fra økonomistyring i den finansielle sektor, såsom bank eller pension, og har du lyst til at få ansvar for den finansielle værdikæde fra regnskab til ledelsesrapportering? Har du et godt øje for digitalisering og automatisering af processer og har du motivation for at skabe en skalerbar økonomifunktion? Vil du være del af en mellemstor finansiel organisation i vækst, hvor du både kan arbejde bredt og dybt? Så anbefaler vi dig at læse videre.

Som økonomichef i Lægernes Pension & Bank (LPB) vil du få et bredt ansvar, der inkluderer regnskab, skat, solvens, rapportering, økonomistyring samt styring af likviditet og investeringsaktiver. Der vil være rig mulighed for at sætte retning for og eksekvere på automatisering og optimering af de finansielle processer. Du vil få stort mandat, være en del af beslutningslaget og vil kunne udfolde dine evner som en delegerende, involverende og motiverende leder. Du vil få 11 medarbejdere i direkte reference.

Som økonomichef vil du referere til finansdirektøren, blive en del af ledelsesteamet og være en vigtig bidragsyder i strategiske beslutninger på tværs af finansorganisationen. Arbejdsstedet vil være på Frederiksberg.

Ansvar for koncernregnskab, økonomistyring og effektivisering af finansielle processer


Som økonomichef vil dine ansvarsområder især centrere sig om ledelse og medarbejderudvikling på den ene side samtidig med at du er et fagligt anker inden for økonomistyring på den anden side. Du vil få ansvar for tre fagområder og have alle medarbejdere i direkte reference; regnskab, backoffice og økonomiadministration. I dit arbejde vil du møde en økonomifunktion med styr på leverancerne – så din fornemste opgave vil være at sætte retning og eksekvere på ambitionerne om effektivisering og automatisering ved siden af at sikre de daglige leverancer. Dine og afdelingens primære opgaver vil bl.a. inkludere:

  • Overordnet økonomi- og budgetstyring af pensions- og bankaktiviteter, regnskaber, budgettering og budgetopfølgning samt ledelsesrapportering.
  • Likviditetsstyring og finansstyring af pension og bank inkl. overordnet ansvar for skat og moms.
  • Rapportering til direktion, bestyrelse og øvrige interessenter.
  • Værdiansættelse samt afvikling og kontrol af investeringsaktiviteter.
  • Opgørelse af solvens for pension og bank.
  • Relationer til banker, revisorer samt andre interessenter og myndigheder.
  • Overordnet ansvar for administration af løn og betalinger.
  • Være et fagligt anker og en synlig leder med fokus på ledelse og udvikling.

Erfaring med økonomistyring, regnskab og ledelse med sult efter at lære mere


Vi leder efter dig, der brænder for personaleledelse og at se andre udvikle sig gennem din støtte og opfølgning. Dine omgivelser vil opleve dig som en økonomichef, der ønsker at gøre en forskel, frigive tid gennem automatisering, og som ønsker, at økonomi har en synlig rolle i forretningen. Du viser den rette balance mellem tålmodighed og eksekvering, hvorfor du er kendetegnet ved at få gennemført forandringer og leverancer til tiden. Du er en god kommunikator, etablerer solide relationer, skaber lydhørhed og får folk med dig. Du demonstrerer et bredt organisatorisk blik med forståelse for både ledelsens og medarbejdernes behov, ligesom du navigerer nemt mellem forretning, ledelse og eksterne krav.

Udover erfaring med og lyst til personaleledelse og en brændende lyst til at gøre en forskel i faglige leverancer og for andre mennesker, så viser du også et godt fagligt niveau inden for:

  • Bachelor (HD) eller kandidatuddannelse inden for økonomi og/eller regnskab.
  • Relevant erfaring fra en økonomifunktion i den finansielle sektor.
  • Kompetencer inden for de primære fagområder regnskab, backoffice og økonomiadministration.
  • Ledelseserfaring eller mod på at prøve dit første lederjob.
  • Erfaring med at optimere processer samt automatisering og digitalisering.

Og hvorfor skal du søge?


Du vil i rollen som økonomichef få et bredt ledelses- og leveranceansvar for en stor del af den finansielle værdikæde, og samtidig vil du blive en del af et sted med plads og mandat til at påvirke processer og beslutninger, og qua dit økonomiansvar vil du blive en vigtig sparringspartner på tværs af forretningsområderne, lederne og direktionen.

Du vil også blive en del af en koncern i positiv udvikling, hvor din indsats og indflydelse vil være synlige bidragsydere. Samtidig vil du komme til en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø og kompetenceudvikling, en attraktiv løn og pension samt let adgang til transport – bus, metro og S-tog – og som det allervigtigste, vil du få engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau.

Kontaktinformation


For mere information er du velkommen til at kontakte Head of Research Annette Timmermann eller Managing Partner Camilla Svendsen fra Hudson Nordic på telefon 70 27 77 33. Hudson Nordic vil håndtere rekrutteringsprocessen sammen med LPB.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Økonomichef i Storkøbenhavn

    Vor klient er et datterselskab af en mellemstor koncern, som er en af verdens førende producenter af værktøj til industri. Koncernen beskæftiger over 6000 personer og omsætter for mere end 7 millia..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
8. maj 2024 30
7. maj 2024 28
6. maj 2024 26
5. maj 2024 30
4. maj 2024 31
3. maj 2024 29
2. maj 2024 27
1. maj 2024 27
30. april 2024 28
29. april 2024 23
28. april 2024 23
27. april 2024 23
26. april 2024 23
25. april 2024 20
24. april 2024 19
23. april 2024 20
22. april 2024 20
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 19
18. april 2024 18
17. april 2024 18
16. april 2024 18
15. april 2024 18
14. april 2024 18
13. april 2024 18
12. april 2024 19
11. april 2024 18
10. april 2024 17
9. april 2024 17
8. april 2024 17