Serviceminded regnskabskonsulent til central økonomiafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du være en del af et ambitiøst regnskabsteam, som har ansvaret for kommunens overordnede regnskabsfunktion? Har du en god regnskabsforståelse, bogføringserfaring og et ønske om at understøtte og hjælpe kollegaer på tværs af organisationen? Og har du lyst til at være med til at udvikle regnskabsfunktionen og vores økonomiske arbejdsgange?
Vi søger en faglig dygtig regnskabsmedarbejder til Økonomiafdelingen i Furesø. Du bliver en del af regnskabsteamet, som består af i alt 4 medarbejdere, der sammen varetager de centrale regnskabsfunktioner og samtidig understøtter de mange regnskabsmedarbejdere ude i organisationen.
Økonomiafdelingen består, ud over regnskabsteamet, af Budgetteamet, Team Betaling og Team Udbud og kontraktstyring. Vi er 25 medarbejdere i Økonomiafdelingen.
Du bliver en del af et dynamisk team, hvor I sammen betjener organisationen ift. fælles driftsopgaver, men du vil også få en portefølje af egne opgaver, som du får det primære ansvar for. I teamet fordeler I sammen opgaverne ud fra kompetencer og interesser, og I har bl.a. ansvaret for:

  • Sparring og hjælp til organisationen på mail og telefon
  • Support på økonomisystemet
  • Udarbejdelse af årsregnskabet i samarbejde med budgetkonsulenterne
  • Samarbejde med revisionen
  • Udbetalinger og bogføringer
  • Controlling af kommunens samlede bogføringer, herunder kasseeftersyn, bilagskontrol, institutionsbesøg m.v.
  • Afstemninger af status- og mellemregningskonti, bank, fejlkonti mv.
  • Sidemandsoplæring og undervisning af nye kollegaer

Ud over de faste opgaver er der rig mulighed for at indgå i tværgående udviklingsopgaver. Vi arbejder blandt andet med implementering af automatisk fakturabetaling.
Vores forventninger til dig
  • Vi forestiller os, at du brænder for at skabe retvisende bogføring og regnskabsaflæggelse, og at du har styr på detaljerne
  • Vi forventer, at du har kommunal erfaring, bogføringserfaring, kendskab til den kommunale kontoplan og at du trives med mange varierende opgaver – store som små.
  • Vi ønsker os en ny kollega, der går til opgaverne med nysgerrighed og et ønske om at forbedre arbejdsgange og kommunens controlling i tæt samarbejde med både kollegaerne i Økonomiafdelingen og de øvrige kollegaer og ledere i organisationen.
  • Vi forventer, at du kaster dig nysgerrigt og opsøgende over nye opgaver og tager ansvar for opgaveløsningen, så vi sammen kan sikre en høj kvalitet i vores opgaver.
  • Vi håber, at du kommer og udfordrer os og kan komme med input ift. blandt andet udviklingen af vores kontrolvirksomhed, som vi ønsker at sætte fokus på i den kommende tid.
  • Har du erfaring med KMD OPUS er det en fordel - og kommer du med kendskab til eller interesse for den kommunale momsordning eller bogføring og afskrivning af fysiske aktiver er det et ekstra plus.

Måske kan du ikke leve op til alle vores forventninger fra første dag, men har du grundforudsætningerne i orden og den rette tilgang til opgaverne og samarbejde, så hjælpes vi ad med resten.

Vi tilbyder
  • en organisation med højt til loftet og gode muligheder for selv at præge opgaverne og have indflydelse på dit eget arbejde
  • et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job i en kommune, der har stort fokus på sikker og effektiv økonomistyring
  • et stærkt fagligt miljø med muligheder for kompetenceudvikling
  • fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med familie- og fritidsliv, herunder muligheder for hjemmearbejde.

Du får arbejdssted på Sløjfen, Stiager 2, Værløse – på vores nye bæredygtige rådhus med åbne kontormiljøer og røgfri arbejdstid.

Økonomiafdelingen er en del af Center for Økonomi og Ressourcer, som også omfatter Personaledeling, Udvikling og Kommunikation, Ledelsessekretariat og Digitaliseringsafdeling. I Center for Økonomi og Ressourcer arbejder vi på tværs af afdelingerne for at få den bedste og mest effektive løsning af opgaverne, og vi understøtter fagcentrene gennem tæt dialog og sparring. Centeret består af ca. 70 medarbejdere.

Lyder det som noget for dig?
Vil du vide mere om os og jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Ane Hag på tlf. 7216 5482 eller mail [email protected] eller regnskabskonsulent Birgitte Nejlund Baden på tlf. 7216 4259 eller mail [email protected].

Stillingen er på 37 timer ugentligt med ansættelse fra senest 1. oktober 2022.
Ansøgningsfristen er pga. sommerferieplanlægning den 24. juli. Vi forventer at gennemgå ansøgninger i uge 31 og holde ansættelsessamtaler den 17. august.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Værløse
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1