Økonomichef - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Har du erfaring med ledelse og forståelse for økonomi og styring, og kan du sammen med dygtige medarbejdere omsætte dette til god økonomistyring, så vi får bedre velfærd for borgernes penge, så er Furesø Kommune måske din fremtidige arbejdsplads.

Furesø Byråd har med de vedtagne 2030-mål sat en ambitiøs retning om bæredygtighed - økonomisk, miljømæssigt og socialt. Holdbar økonomi med fokus på innovation er et centralt middel i den sammenhæng. Som økonomichef skal du sammen med medarbejdere og kollegaer bringe økonomistyringen videre end budgetoverholdelse gennem nytænkning, inddragelse og vedholdenhed. Som et element heri forventer vi, at du bidrager aktivt til effektiviserings- og digitaliseringsdagsordenen, og at du indgår som aktiv sparringspartner og rådgiver for den politiske og administrative ledelse.

Som økonomichef indgår du i ledelsen i Center for Økonomi og Ressourcer, og refererer til kommunaldirektøren. Du vil stå i spidsen for en stærk økonomiafdeling bestående af 26 dygtige og selvstændige medarbejdere, som er organiseret i mindre teams: Budget, Regnskab, Team betaling samt Udbud og Kontraktstyring.

Økonomiafdelingen varetager økonomistyringen både på det strategiske og driftsmæssige plan, tilrettelægger den årlige budgetproces, den løbende budgetopfølgning og aflæggelse af regnskab. Herudover styrer afdelingen kommunens likviditet og finansielle aktiver og passiver, opkrævning, tværgående ledelsesinformation, indkøb og udbud, samt den overordnede anlægsafrapportering. Samtidig understøtter afdelingen alle ledere og administrative medarbejdere i kommunen ift. daglige økonomiopgaver omkring bogføring, afstemninger og den daglige økonomistyring m.v.

Din rolle som økonomichef er at bevare helikopterperspektivet og skabe tydelige rammer og retning for opgaveløsningen med blik for hele organisationen. Du vil være en tæt sparringspartner for direktionen og den politiske ledelse og deltage på økonomiudvalgsmøder. Du skal rådgive og understøtte, men også udfordre politikere, direktion og chefer, og du skal bidrage til det åbne og tillidsfulde samarbejde, der kendetegner hele kommunen.

For at lykkes som økonomichef er det derfor afgørende, at du som leder kan gå foran og skabe følgeskab, men også som en holdspiller, der er optaget af helheden. Du er nysgerrig i forhold til nye veje, analytisk af natur, og du har indsigt i kommunal økonomi, og evner at formidle økonomistof og understøtte forvaltningens og byrådets arbejde med kommunens økonomi.

På kort sigt vil du - sammen med kollegerne - skulle kaste dig over flg. opgaver:

  • Sikring af budgetoverholdelse i 2023 i en svær økonomisk tid for landets kommuner
  • Udmøntning af Byrådets beslutninger ift. budgetaftale 2023-24.
  • Arbejdet med den grønne dagsorden ift. kommunens udbud og indkøb
  • Effektivisering af sagsgange, herunder implementering af robotløsninger fx automatisk fakturabetaling

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har solid erfaring med ledelse og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Har erfaring med betjening af den politiske ledelse, og kan navigere sikkert i en politisk styret organisation
  • Er engageret, inddragende og god til at skabe løsninger i fællesskab
  • Sætter dig i spidsen for forandringer og holder fast i gennemførelsen
  • Er god til at skabe struktur for arbejdet, så retning og formål bliver tydeligt for alle
  • Har erfaring med den kommunale budgetproces og flere af afdelingens ansvarsområder

Vi tilbyder:

  • En organisation med gode muligheder for at præge opgaverne og for at indgå i tværfaglige samarbejder, hvor vi skaber løsninger sammen
  • Et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job i en kommune, der har stort fokus på sikker drift og effektiv økonomistyring
  • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø med plads til gode grin

Ansøgningsfrist mandag den 13. marts 2023

Du vil blive ansat på overenskomstvilkår, iht aftale om aflønning af chefer. Lønnen bliver forhandlet med udgangspunkt i en forventet årlig løn på 800.000 kr. eksklusiv pension.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den tirsdag den 21. marts 2023 og 2. samtale mandag den 27. marts 2023 om eftermiddagen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Nicolai Kragh Petersen på tlf. 2878 2937 eller [email protected].

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder. Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bea39751)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Værløse
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Værløse

    Gå tilbage til ledige stillinger Økonomichef med skandinavisk ansvar og operationelle opgaver Vil du være ansvarlig for et mindre regnskabsteam i en virksomhed, der leverer løsninger t..
    • Økonomichef
    • Værløse
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Kvistgård

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i 3490 Kvistgård
    • Økonomichef
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Site Name: Vallensbaek Strand Delta ParkPosted Date: Apr 25 2024Finance Director, DenmarkAs Finance Director you will be the financial referral point within the LOC creating the interfaces with..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1