CFO - Chief Financial Officer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Er du klar til næste skridt i karrieren? Kribler det i dig for at være med til at udvikle, tænke nyt og sætte den økonomiske dagsorden hos én af Danmarks ledende ejendomsforvaltere?

Cobblestone er stedet, hvor innovation møder dygtighed; hvor vi dagligt skubber til normerne for at sætte et markant aftryk på ejendomsbranchen. Her opfordrer vi dig til at udfordre status quo. Faktisk forventer vi, at du vil være med til at finde nye veje og andre måder at gøre tingene på.

Hvis du er drevet af at gøre en forskel og at sikre kontinuerlig udvikling af organisationen set med økonomiske briller – så hører vi meget gerne fra dig!

”Vi leder efter en strategisk stærk profil, som forstår og omfavner helheden. Én, der både kan arbejde operationelt og navigere i komplekse økonomiske landskaber.”

Ashkan Ahmadinia, CEO

En branche i forandring – vær med til at sætte retningen
Som CFO får du en vigtig rolle i vores Management Team, hvor du får både et strategisk og et taktisk ansvar. Du kommer til at samarbejde med vores CEO og resten af ledelsesteamet om at udvikle og eksekvere på strategiske initiativer. Vi fokuserer bl.a. mere og mere på, hvordan vi bedst bruger data i vores beslutningsgrundlag.

”Du bliver vores første formelle CFO, så du får rig mulighed for at sætte dit præg på stillingen. Dermed kan jobbeskrivelsen potentielt se anderledes ud om bare få år.”

Ashkan Ahmadinia, CEO

Internt ansvar og kundevendte relationer
I første omgang vil din rolle blive todelt: Internt får du det klassiske ansvar som økonomichef, hvor du står i spidsen for vores interne finansteam, som bl.a. håndterer koncernregnskaber, fakturering, løn, bestyrelsesrapportering, budgetter, økonomistyring og rentabilitet.

Eksternt vil du komme til at varetage direktions- og bestyrelsesposter i udvalgte danske selskaber på vegne af og i tæt samarbejde med nogle af vores internationale kunder.

Kort opsummeret får du ansvaret for at:

  • udarbejde og præsentere månedlige, kvartalsvise og årlige regnskaber til ledelsen og bestyrelsen
  • styre budgetprocessen og assistere vores forretningsområder med analyse og opfølgning af budget
  • overvåge og styre selskabets finansielle aktiviteter og risici
  • sikre, at vi overholder alle finansielle reguleringer og standarder
  • lede vores interne finansteam – herunder rekruttering, uddannelse og udvikling.

De gode arbejdsforhold er der styr på
På vores kontor centralt i Valby bliver du mødt af en kultur, der er præget af samarbejde og sparring. Det gælder også på ledelsesniveau, hvor du får et tæt samarbejde og sparringsfællesskab med resten af lederteamet.

Vi er rigtig gode til at kombinere vores gode kultur med en hybrid arbejdsform, der giver mulighed for at arbejde hjemmefra – og vi har selvfølgelig fleksible arbejdsforhold.

Operationel erfaring og strategisk overblik
Vi forestiller os, at du arbejder i en mellemstor eller større virksomhed, og at du nu er klar til at tage næste skridt i din karriere.

Du trives i en udførende rolle, hvor du er tæt på opgaven og er med til at sikre, at slutproduktet har en høj kvalitet. Samtidig kan du arbejde med helheden fra et strategisk og kommercielt perspektiv, når du er med til at sætte rammerne for vores økonomiske succes.

  • Du er uddannet cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon. eller har en HD(R).
  • Du har 10+ års operationel erfaring inden for økonomi, finans, revision eller tilsvarende.
  • Din erfaring med BI-systemer sætter dig i stand til at løse komplekse økonomiopgaver, såsom budget, forecast og rapportering på sikker vis.
  • Du har 5+ års ledelseserfaring, og du begår dig godt blandt både medarbejdere og kolleger på C-level.
  • Du har gennemslagskraft og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra ejendomsbranchen, ligesom det er et plus, hvis du har erfaring med koncernregnskaber.

Er du blevet bare lidt nysgerrig?
Vi kunne fortælle meget mere om både rollen, kulturen og ikke mindst vores ambitioner for fremtiden. Du er velkommen til at kontakte Executive Assistant Julie Egevang Petersen på 2083 9099 eller på [email protected], hvis du vil vide mere.

Vi gennemgår løbende ansøgninger og kalder til samtale, så snart vi ser et potentielt match.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Valby
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København Ø

    Head of Financial Risk & QualityDNB er Norges største finanskoncern og en af de største i Norden målt på markedsværdi. Koncernen tilbyder et komplet udvalg af finansielle ydelser, herunder lå..
    • Økonomichef
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0