Rekrutteringsfirma

CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Kan du se dig selv som leder af økonomifunktionen i en innovativ og international virksomhedsgruppe, hvor du får en tæt og tillidsfuld relation til ejerlederen?


Betroet sparringspartner - økonomistyring og forretningsudvikling


Med reference til ejerlederen får du ansvaret for økonomifunktionen i virksomhedsgruppen. Med fokus på fortsat lønsom vækst er du selv hands-on på økonomi- og ressourcestyringen og i tæt dialog med direktøren forestår du budgettering, forecast, likviditet, risikostyring, kapitalforvaltning og medarbejderadministration. Du bliver en naturlig del af gruppens øverste ledelse og varetager også rapporteringen på bestyrelsesmøderne.

I en tæt og tillidsfuld relation til direktøren skaber du på tværs af selskaber og værdikæder tryghed for de finansielle dispositioner gennem udarbejdelse af analyser og forbedring af de økonomiske processer. Gennem meningsfuld nyttiggørelse af Power BI forbinder og visualiserer du relevante data og skaber overblik. Af egen drift giver du på baggrund heraf løbende anbefalinger til værdiskabende forretningsmæssige udviklingsindsatser og oplæg til ledelsesbeslutninger.

Afdelingen udgør pt. udover den nye CFO også en økonomiassistent, der bl.a. varetager bogføring, betalinger og løn. Ved siden af økonomifunktionen får du endvidere ansvaret for kantine og rengøring.

Ledelsestalent med en solid økonomisk værktøjskasse


Du har formentlig en videregående økonomisk uddannelse på kandidatniveau eller lignende og har meget gerne erfaring fra en international virksomhed. Er det din første lederstilling på virksomhedsniveau skal det ikke afholde dig fra at søge. Det vigtigste er, at du er opdateret på de økonomiske discipliner, at du har naturlige anlæg for ledelse og at du er motiveret for nøglerollen som direktørens højre hånd. Er du fortrolig med Business Central og Power BI er det et klar plus i stillingen.

Fagligt og forretningsmæssigt er du nysgerrig på viden, læring og digitale muligheder. Af natur kan du lide at tage ansvar og du er analyserende, struktureret og samvittighedsfuld. I dit personlige lederskab er du ordholdende, empatisk og tillidsfuldt delegerende og for dig er det helt naturligt at opnå følgeskab.

Sprogligt er du velbevandret på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Attraktiv mulighed i en ejerledet virksomhed med en uformel kultur


Du tilbydes en tillidsfuld position hos en virksomhedsgruppe i stabil vækst, hvor du sidder med ved bordet. Kulturen er præget af gruppens værdier: Man gør sig umage, man har kunden i fokus, man er innovative og optaget af samarbejde og pålidelighed i alle relationer.

Jesma Group er 100 % danskejet og består af Jesma Vejeteknik A/S, PMW Engineering A/S og S-E-G Instrument AB. Virksomheden er en internationalt egenproducerende virksomhedsgruppe i vækst med selskaber i Danmark, Polen, Sverige og Argentina.
Jesma Group, der er ordreproducerende, udvikler og leverer skræddersyede tekniske løsninger til procesindustrien heriblandt vægte, doseringsløsninger og vejeteknik samt specialiseret emballagehåndtering. Gruppen beskæftiger samlet +50 medarbejdere og eksporterer 90 % af sin produktion.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Vejle
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Haderslev

    Fri kontakt
    Til at varetage alle opgaver i økonomifunktionen, i førende og veldreven håndværks- virksomhed, søges en erfaren og dygtig økonomiansvarlig, Murermestrene Thomas Hans A/S er beliggende i Haderslev og beskæftiger 46 med- arbejdere. Da vores mangeårige økonomiansvarlige har valgt at stoppe, søger vi afløseren.
    • Økonomichef
    • Haderslev
    Få mere info
  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Give

    Erfaren bogholder/økonomichef søges til lastvognsværksted, transport- og udlejnings-virksomhed. Vi søger en erfaren bogholder, der brænder for bogholderiopgaver, og som selvstændig kan sikre et..
    • Økonomichef
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1