Afdelingsleder (senior manager) for arbejdsmiljøkoordinering i Koncern HSE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Motiveres du af at lede HSE-specialister, som er tæt på vores anlæg og projekter, hvor et højt sikkerhedsniveau, tværgående samarbejde og nærværende ledelse er hovedelementer i dit arbejde?Du bliver en del af et nyt ledelsesteam i Energinets nyligt etablerede koncernfunktion for HSE. Energinet har store ambitioner for arbejdsmiljø og sikkerhed, og derfor er området også et prioriteret fokus i vores overordnede koncernstrategi. Du får derfor chancen for at stå i spidsen for en afdeling med opgaver, der er centrale for, at alle kommer sikkert igennem den grønne omstilling.Afdelingen HSE Koordinering Øst arbejder på kontinuerligt at højne sikkerhed og arbejdsmiljø på Energinets kontorer, byggepladser og anlæg.Din arbejdsplads bliver enten på vores hovedkontor i Fredericia eller vores kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.Din afdeling leverer stærk HSE-koordineringDin afdeling leverer stærk HSE-koordineringDu får ledelses- og personaleansvaret for en nyoprettet afdeling, og der vil derfor være stor mulighed for at sætte sit eget præg på udviklingen. Afdelingen består i dag af 9 medarbejdere med planer om yderligere ansættelser i nærmeste fremtid. Alle medarbejdere har arbejdsopgaver indenfor HSE-koordinering for vores projekter og anlægsaktiviteter i Østdanmark inden for både el og gas samt kontorer. Tilsvarende er der en søsterafdeling for HSE-koordinering i Vestdanmark, som der skal sikres tæt faglig koordinering med. Desuden arbejder du tæt sammen med din afdelings faglige gruppeleder, som sikrer den daglige HSE-faglige sparring og koordinering..Afdelingen HSE-koordinering Øst har ansvaret for:
  • Arbejdsmiljøkoordinering
  • Projektsupport
  • Driftssupport
  • Byggepladsledelse
  • Hændelseshåndtering
  • Formel vidensdeling
  • Sagsbehandling
  • ArbejdsmiljøkoordineringProjektsupportDriftssupportByggepladsledelseHændelseshåndteringFormel vidensdelingSagsbehandlingForventningerne til dig som leder er, at du:
  • Sikrer høj grad af åbenhed om og kommunikation af afdelingens resultater og faglige viden, samt skaber fokus på interne og eksterne samarbejdsrelationer.
  • Understøtter en høj trivsel i afdelingen.
  • Prioriterer ledelse af afdelingens medarbejdere med fokus på udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer, herunder sikrer nødvendige udviklingsplaner og opkvalificeringer.
  • Sætter retningen for prioritering af afdelingens ansvar og opgaver i tråd med enhedens strategiske prioriteter.
  • Sikrer levering af stærk HSE-koordinering og rådgivning til vores projekter og anlægsaktiviteter i Øst Danmark.
  • Bidrager til teamudviklingen i ledergruppen, hvor tværgående ledelse er forventet.
  • Sikrer høj grad af åbenhed om og kommunikation af afdelingens resultater og faglige viden, samt skaber fokus på interne og eksterne samarbejdsrelationer.Understøtter en høj trivsel i afdelingen.Prioriterer ledelse af afdelingens medarbejdere med fokus på udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer, herunder sikrer nødvendige udviklingsplaner og opkvalificeringer.Sætter retningen for prioritering af afdelingens ansvar og opgaver i tråd med enhedens strategiske prioriteter.Sikrer levering af stærk HSE-koordinering og rådgivning til vores projekter og anlægsaktiviteter i Øst Danmark.Bidrager til teamudviklingen i ledergruppen, hvor tværgående ledelse er forventet.Kort og godt kan du se frem til at arbejde med spændende faglige og ledelsesmæssige problemstillinger, der kan udvikle dig, i en organisation der har øje for at støtte dig i din ledelse og udvikling heraf.Du leder med respekt for høj faglighed, dyrkelse af relationer og sikrer en tydelig retningDu leder med respekt for høj faglighed, dyrkelse af relationer og sikrer en tydelig retningFor at lykkedes i rollen forventer vi, at du har:
  • God indsigt i menneskelige dynamikker og fokus på det hele menneske i din ledelsestilgang.
  • Indsigt i HSE-området, så du kan sætte retning og støtte medarbejderne i deres faglige udfordringer.
  • Kommunikationskompetencer, hvor du formår at gøre svært tilgængeligt stof nemt forståeligt for omverdenen samt kommunikere på flere organisatoriske lag.
  • God indsigt i menneskelige dynamikker og fokus på det hele menneske i din ledelsestilgang.Indsigt i HSE-området, så du kan sætte retning og støtte medarbejderne i deres faglige udfordringer.Kommunikationskompetencer, hvor du formår at gøre svært tilgængeligt stof nemt forståeligt for omverdenen samt kommunikere på flere organisatoriske lag.
  • En empatisk, involverende og lyttende tilgang.
  • Sans for at delegere og uddele ansvar med tillid og mandat.
  • Handlekraft og formår at sætte en tydelig retning og sikre den nødvendige eksekvering.
  • En empatisk, involverende og lyttende tilgang.Sans for at delegere og uddele ansvar med tillid og mandat.Handlekraft og formår at sætte en tydelig retning og sikre den nødvendige eksekvering.Det forventes desuden, at du kan begå dig professionelt på både dansk og engelsk. Samtidig skal du, afhængig af din bopæl, være indstillet på transport mellem vores kontorer og anlægsprojekter i Østdanmark.Ansøgning og kontaktAnsøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den snarest muligt. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Vice President for Koncern HSE Jes Søndergaard på telefon 23 33 85 93. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.www.Energinet.dkVi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige

    Statistik over udbudte jobs som øvrige

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    14. maj 2024 5242
    13. maj 2024 5132
    12. maj 2024 5196
    11. maj 2024 5184
    10. maj 2024 5265
    9. maj 2024 5234
    8. maj 2024 5174
    7. maj 2024 5072
    6. maj 2024 5036
    5. maj 2024 5021
    4. maj 2024 5051
    3. maj 2024 4953
    2. maj 2024 4955
    1. maj 2024 5011
    30. april 2024 5015
    29. april 2024 4767
    28. april 2024 4814
    27. april 2024 4827
    26. april 2024 4852
    25. april 2024 4743
    24. april 2024 4743
    23. april 2024 4661
    22. april 2024 4835
    21. april 2024 4833
    20. april 2024 4890
    19. april 2024 4903
    18. april 2024 4823
    17. april 2024 4745
    16. april 2024 4712
    15. april 2024 4806
    14. april 2024 4884