Specialist i højspændingsstationer - 2-årig projektansættelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du være med forrest i beredskabsbussen, når forsyningssikkerheden bliver udfordret? Bliv en del af en spædende afdeling, med fokus på driften af højspændingsanlæg. Kom i gang med din karriere hos Energinet og benyt din erfaring fra højspændingsanlæg til at gøre en forskel i den grønne omstilling.Vil du være med forrest i beredskabsbussen, når forsyningssikkerheden bliver udfordret? Bliv en del af en spædende afdeling, med fokus på driften af højspændingsanlæg. Kom i gang med din karriere hos Energinet og benyt din erfaring fra højspændingsanlæg til at gøre en forskel i den grønne omstilling.Her får du ansvar fra dag 1, spændende opgaver og erfarne kolleger, der venter med sparring og videndeling. Og så får du en dynamisk hverdag i en voksende virksomhed, der spiller en central rolle i den grønne omstilling.”Det er et meningsfyldt arbejde – for uden os, ingen strøm. Og så får du samtidig gode arbejdsforhold med ægte fleksibilitet,” fortæller senior manager Kenneth Nørup Knudsen.Det er et meningsfyldt arbejde – for uden os, ingen strøm. Og så får du samtidig gode arbejdsforhold med ægte fleksibilitet,”senior manager Kenneth Nørup Knudsen.Vi ved alt om højspændingsanlægVi ved alt om højspændingsanlægPå kontoret i Ballerup bliver du en del af Beredskab og Tilstand DK2, der består af 18 højt specialiserede kolleger, som har ansvar for den daglige drift af vores el-transmissionsanlæg i Østdanmark. Det er derfor også os, der rykker ud, når der sker fejl i højspændingsanlæggene.Vi er alle specialister på hvert vores område med færdigheder inden for højspændingsanlæg og -linjer, relæbeskyttelse, styring og overvågning, HVDC-anlæg og synkronkompensatorer.”Du kan se frem til en meget varieret hverdag, hvor man ikke altid ved, hvad dagen bringer. Men det gør ikke så meget, for vi løser udfordringerne sammen og deler viden på tværs,” uddyber Kenneth.Dukan se frem til en meget varieret hverdag, hvor man ikke altid ved, hvad dagen bringer. Men det gør ikke så meget, for vi løser udfordringerne sammen og deler viden på tværs,Har du erfaring med drift af højspændingsanlæg?Har du erfaring med drift af højspændingsanlæg?Du bliver en del af teamet for det afhjælpende vedligehold og tilstandsanalyser på alle 132 kV – 400 kV stationsanlæg i Østdanmark. Her vil du have særlig opmærksomhed på de SF6 fyldte komponenter, såsom afbrydere eller gasisolerede højspændingsanlæg (GIS). Vi forventer at du har nogle års erfaring indenfor området, men du bliver selvfølgelig klædt godt på til rollen.Du vil blive en nøgleaktør i hverdagens afhjælpende vedligehold, hvor du i samarbejde med vores entreprenører og leverandører, vil stå for fejludbedring på stationsfelterne.Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor du får en god blanding mellem kontoret og højspændingsanlæggene, ligesom der er mulighed for at arbejde hjemmefra, fx når du skal fordybe dig.Helt konkret får du til opgave at:Helt konkret får du til opgave at
  • Udskifte/udbedre fejlramte stationskomponenter
  • Håndtering af SF6 gas lækager fra utætte komponenter
  • Kvalitetssikring ved afbryder reparationer
  • Mindre projektlederopgaver
  • Tilstandsanalyser af stationsfelter
  • Udskifte/udbedre fejlramte stationskomponenterHåndtering af SF6 gas lækager fra utætte komponenterKvalitetssikring ved afbryder reparationerMindre projektlederopgaverTilstandsanalyser af stationsfelterGod el-teknisk forståelse og stor nysgerrighed på at læreGod el-teknisk forståelse og stor nysgerrighed på at læreDer er flere indgangsvinkler til jobbet. Det vigtigste er dog, at du har interessen og gejsten for at blive ekspert på området.Der er flere indgangsvinkler til jobbet. Det vigtigste er dog, at du har interessen og gejsten for at blive ekspert på området.Derudover er du kendt som en teamplayer, der værdsætter sparring med dine kolleger, men samtidig også evner at arbejde selvstændigt. Du har en pragmatisk og struktureret tilgang til dine opgaver samt du evner at tage ansvar og ejerskab over anlæggene. Derudover er du kendt som en teamplayer, der værdsætter sparring med dine kolleger, men samtidig også evner at arbejde selvstændigt. Du har en pragmatisk og struktureret tilgang til dine opgaver samt du evner at tage ansvar og ejerskab over anlæggene.Vi forestiller os, at du: Vi forestiller os, at du:
  • har en El-teknisk uddannelse, såsom Elektriker, el-installatør, maskinmester, diplomingeniør eller lignende
  • har kendskab til højspændingsstationer og drift heraf
  • har minimum et par års erfaring indenfor højspændingsarbejde
  • har kørekort B – og egen bil
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • har en El-teknisk uddannelse, såsom Elektriker, el-installatør, maskinmester, diplomingeniør eller lignendehar en El-teknisk uddannelse, såsom Elektriker, el-installatør, maskinmester, diplomingeniør eller lignendehar kendskab til højspændingsstationer og drift herafhar kendskab til højspændingsstationer og drift herafhar minimum et par års erfaring indenfor højspændingsarbejdehar minimum et par års erfaring indenfor højspændingsarbejdehar kørekort B – og egen bilhar kørekort B – og egen biltaler og skriver flydende dansk og engelsk taler og skriver flydende dansk og engelskSærlige forholdSærlige forholdJobbet er tidsbegrænset til den 31. december 2025.En fleksibel aarbejdsplads - med en stærk visionEn fleksibel aarbejdsplads - med en stærk visionDu bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Med værdierne mod og tillid som fundament stræber vi konstant efter at udvikle både vores organisation og de enkeltpersoner, der udgør den. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier er Energinet en fleksibel arbejdsplads ud over det sædvanlige. Hos os får du stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet. Læs mere om vores medarbejderfordele HER, der også inkluderer en aktiv personaleforening, en attraktiv forældrepakke, hjemmearbejdsplads og udstyr seniorordning mv.HERAnsøgning og kontaktAnsøgning og kontaktSend os din ansøgning sammen med dit cv via linket ”Søg stillingen”, så vi har den senest 31. december 2023. Vi forventer at afholde samtaler 10. januar 2024 og 17. januar 2024 (1. samtale online og 2. samtale i Ballerup). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager Kenneth Nørup Knudsen på telefon 51 67 79 17.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.mangfoldighedspolitik her.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Søndag den 31. december 2023

    Statistik over udbudte jobs som øvrige

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    21. maj 2024 5170
    20. maj 2024 5339
    19. maj 2024 5383
    18. maj 2024 5423
    17. maj 2024 5478
    16. maj 2024 5368
    15. maj 2024 5366
    14. maj 2024 5242
    13. maj 2024 5132
    12. maj 2024 5196
    11. maj 2024 5184
    10. maj 2024 5265
    9. maj 2024 5234
    8. maj 2024 5174
    7. maj 2024 5072
    6. maj 2024 5036
    5. maj 2024 5021
    4. maj 2024 5051
    3. maj 2024 4953
    2. maj 2024 4955
    1. maj 2024 5011
    30. april 2024 5015
    29. april 2024 4767
    28. april 2024 4814
    27. april 2024 4827
    26. april 2024 4852
    25. april 2024 4743
    24. april 2024 4743
    23. april 2024 4661
    22. april 2024 4835
    21. april 2024 4833