Rekrutteringsfirma

product & market manager, germany

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Vil du være med til at omsætte strategien for sikkerhedsprodukter til praksis? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle samt sikre salget af topkvalitetsprodukter, der kan være med til at redde liv? Og drømmer du om at blive en del af en virksomhed med højt til loftet og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling? Så er det dig, vi leder efter til stillingen som Product & Market Manager, Germany hos OX-ON A/S.

Om jobbet


Som Product & Market Manager, Germany hos OX-ON A/S bliver du overordnet ansvarlig for produkt- og konceptudvikling på det tyske marked. Ligeledes er du ansvarlig for brobygning i samarbejdet mellem salg, indkøb og marketing. Det bliver din fornemmeste opgave at sørge for, at det netop er OX-ON’s produkter, der bliver taget af hylderne og puttet i indkøbskurven i butikkerne – med alt hvad det indebærer af indledende opgaver internt som eksternt.

I samarbejde med indkøbsafdelingen bliver du overordnet ansvarlig for udvikling og tilpasning af koncepter og produkter. Ligeledes er du ansvarlig for produkternes dokumentation og stamdata. Du overvåger og analyserer konkurrenter og deres produkter, og du udfører produktsammenligninger. Som Product & Market Manager, Germany står du for design og optimering af varesortimentet ud fra de krav og muligheder, der er i markedet. Ligeledes vil du arbejde med markedsobservation og implementering af viden i virksomheden.

Det bliver dit ansvar at sikre, at salgsorganisationen har det nødvendige materiale til at rapportere om produkter og koncepter, ligesom du også skal sørge for, at produkter altid er synlige og salgsbare. Du har en tæt dialog med salgsafdelingen om bl.a. markedsudviklingen og kundernes forventninger, således at viden fra markederne opfanges og bruges aktivt. For at sikre bedst mulig afsætning af virksomhedens produkter er du ansvarlig for information og træning til salgsafdelingen og udvalgte kunder, du laver bl.a. produktpræsentationer og kataloger i samarbejde med marketing. OX-ON A/S sælger deres produkter til både DIY-formål, via fx byggemarkeder, og til den tekniske grossist, og særligt grossisterne er et område, du skal fokusere på i stillingen som Product & Market Manager, Germany.

Desuden skal du:
• Udvikle af eget servicecampus
• Udvikle og emplementere produkt- og informationsvideoer; e-læringsmateriale; webinarer
• Arrangere og styre GTM-møder

Du har dit daglige udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Rødekro, Sønderjylland.

Om dig


Formentlig sidder du nu i en lignende stilling og har nogle års erfaring med området og har lyst til at prøve noget nyt. Eller måske arbejder du som fx Product Management Assistant og ønsker at udvikle dig fagligt og er klar til at blive ansvarlig for dit eget område.

Uanset din baggrund er du er vant til at arbejde analytisk inden for dit felt, og du har erfaring med produktundersøgelser samt overvågning og analyse af markedstrends. Du har meget gerne erfaring fra en produktionsvirksomhed, ligesom du skal have kendskab til det tyske marked og dermed forstå de dynamikker, der gør sig gældende.

Som person er du målrettet og resultatorienteret. Du skal selvstændigt drive området, og det er derfor afgørende, at du er initiativrig, at du besidder et helt særligt drive, og at din selvdisciplin er yderst veludviklet. Omdrejningspunktet for stillingen som Product & Market Manager, Germany er delt mellem produkterne og kunderne, og du er derfor god til at sætte dig ind i nye områder og elsker at få lov til at nørde tekniske detaljer. Du går struktureret og ansvarsbevidst til dine opgaver, og du ser løsninger frem for begrænsninger.

Du bruger din udprægede teamplayer-ånd og gode kommunikationsevner i din hverdag med en bred kontaktflade. Her trives du med og får energi af at omgås med mange forskellige mennesker og danne relationer – om det er kunder, leverandører, samarbejdspartnere, kollegaer m.fl.

Grundet virksomhedens position og fokus på det tyske marked er det et absolut krav, at du kan begå dig professionelt på tysk, både i skrift og tale, ligesom du skal kunne begå dig på engelsk.

Om OX-ON A/S


OX-ON A/S er Danmarks førende totalleverandør inden for personligt sikkerhedsudstyr. Virksomheden har et bredt sortiment, der dækker handsker, faldsikring, høreværn, åndedrætsværn, hovedværn, øjenværn, beskyttelsesdragter og meget andet inden for personlig sikkerhed. Der er altid fokus på høj kvalitet, design, innovation og funktionalitet samt sikkerhedskrav og gode arbejdsbetingelser.

OX-ON A/S sælger og markedsfører deres produkter i størstedelen af Europa og forhandler dem via større byggemarkeder, distributører og grossister. Teamet af professionelle sikkerhedseksperter er fordelt på både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Polen. Hovedsædet er i Rødekro, Danmark.

OX-ON A/S er en del af Abena-koncernen og huser ca. 50 medarbejdere i Danmark.

Vil du med på holdet?



Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aabenraa

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Sønderborg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 17. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
    • Øvrige
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 5
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 8
15. maj 2024 7
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9