International Graduate - Salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Løn


36.000 kr. eksklusiv pension

Arbejdssted


HQ — {amount} km. væk
Carl Blochs Gade 89
8000 Aarhus

Ansættelsesform


Fuldtid

Forretningsområde


Kontor

Stilling


Graduate

Reference nr.


341835

Ansøgningsfrist


21.01.2024

Startdato


01.08.2024

  • del
  • del
  • mail
  • pin it
  • post
  • Info




Introduktion



Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at efter 18 måneder er du full-blown projektleder i Salg? Du har tilbragt 6 måneder i Tyskland. Du har lært lidl at kende fra alle kanter – fra butiksgulv til ledelsesniveau. Du har fået et verdensklasse netværk, der ellers tager år at opbygge, og du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med grænseløse muligheder.

Som Graduate får du kort sagt en start på din karriere, du ikke oplever ret mange andre steder. Du får den ultimative 360 graders rundtur gennem lidl, og bliver fra dag ét en nøglespiller på #teamlidl. Med et lidl graduateforløb i rygsækken, kan du nærmest ikke få en bedre start på din karriere.

Kom godt fra start – og åbn døren til fremtiden
Før du starter, afholder vi et pre-boarding event, hvor du møder de øvrige graduates, så I vil hurtigt lære hinanden at kende og få gavn af hinanden gennem hele forløbet. Undervejs vil du også møde graduates fra nogle af de mere end 30 andre lidl-lande.

På din første dag, går du en tid i møde med fuld fart på og fælles høje ambitioner, hvor du bliver kastet ud i rigtig mange nye ting. Du får både en mentor og en sparringspartner, der følger dig gennem forløbet. Én ting er sikkert – du kommer til at lære rigtig meget (også om dig selv).

”lidl er en arbejdsplads i konstant udvikling. Derfor er der også en hel særlig energi på arbejdspladsen, hvor der er stor fokus på at opnå fælles mål og ambitioner i samspil og blive endnu bedre sammen,” fortæller Emeli, som er graduate i CSR.

Du får et skræddersyet forløb i fire faser, hvor du kommer hele vejen rundt i lidl. Læs videre herunder og se, hvad du kan forvente dig af dine 18 måneder som graduate. Og dyk endnu mere ned i graduateforløbet og faserne ved at læse mere her.

Om jobbet



#1: Bliv Introduceret til din nye afdeling (2 måneder):
Du starter i din egen afdeling, hvor du bliver introduceret til de forskellige projekter og opgaver i Salgsafdelingen, som er bindeleddet mellem vores butikker og hovedkontoret. Vi har et overordnet mål: at hjælpe kollegerne i alle vores butikker med at lykkes ved at sikre enkle og effektive arbejdsgange i butikkerne. Det gør vi gennem udvikling og implementering af koncepter, der standardiserer og optimerer processer og arbejdsrutiner. Men også ved at tænke ud af boksen indenfor de rammer, der er.

Som en del af Salgsafdelingen bliver du introduceret til en bred vifte af opgaver, såsom procesoptimering, uddannelse og tekniske hjælpemidler til butikkerne. Du vil arbejde tæt sammen med andre afdelinger i lidl, som for eksempel IT, Logistik, Indkøb, Jura & Compliance og Marketing.

Læs mere om Salg her.

#2: Opbyg forståelse for kerneforretningen i vores lidl-butikker (6 måneder)
Her kommer du ud i en af vores lidl-butikker i Danmark. Du opbygger forståelse for vores butikskoncepter og driften, og du lærer kerneforretningen at kende. Som noget ret unikt bliver du oplært som butiks- og distriktschef og får derfor mulighed for at prøve kræfter med ledelse.

#3: Kom i rotation på hovedkontoret (4 måneder)
Når du er tilbage på vores hovedkontor, kommer du rundt i de andre områder, der har snitflader med din egen afdeling. Hvilke afdelinger du kommer rundt i, planlægger du sammen med din leder, og det er noget, du selv har mulighed for at påvirke.

#4: Få international specialisering (6 måneder)
Du runder forløbet af i Sydtyskland. Afhængig af dine sprogkompetencer får du op til 3 måneders intensiv tyskundervisning i Tyskland. Det gør dig klar til efterfølgende at arbejde 3 måneder på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland. Her mødes du med andre internationale graduates, og får chancen for at lede konkrete projekter indenfor dit fagområde. Du får indblik i, hvordan forretningen drives internationalt, og du får opbygget relationer og netværk til udenlandske kolleger.

Mød nogle af vores graduates og få unik insiderviden om graduateforløbet
Der er nærmest ingen, der kan give dig et bedre indblik i forløbet end vores nuværende og tidligere graduates. Så gør dig selv den tjeneste at læse deres fortællinger her.

Christian, nuværende Senior Consultant i HR og tidligere HR-graduate, fortæller fx.:

”Jeg har virkelig lært meget under mit graduateforløb. Det var en stor motivationsfaktor for mig, at jeg fik et 360 graders indblik i virksomheden gennem rotationer i forskellige afdelinger og på vores internationale hovedkontor. Jeg var i en periode distriktschef og fik mulighed for at prøve kræfter med ledelse. Jeg kan kun opfordre andre til at søge som Graduate i lidl.”

Om dig



Du kan søge stillingen, hvis du:

  • har afsluttet en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse i sommeren 2022, 2023 eller senest sommeren 2024
  • har relevant erhvervserfaring fra et studiejob, frivilligt arbejde eller praktikophold
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • har talforståelse og er analytisk
  • er fleksibel ift. arbejdstider og arbejdssted under graduateforløbet, da fase 2 potentielt kan foregå i hele Danmark. Vi betaler selvfølgelig for evt. hotelovernatninger
  • har kørekort til personbil


Sidst men ikke mindst, så er du klar til at udfordre dig selv. Du tager ansvar for din egen læring, er nysgerrig og ikke bange for at stille spørgsmål. Og så gør det bestemt ikke noget, at det går lidt stærkt, for du kommer i dén grad til at få en stejl læringskurve.

Vi tilbyder



  • Rigtig gode muligheder for at fortsætte din karriere hos os som konsulent, måske leder på sigt eller noget helt tredje
  • Løbende uddannelse og kurser – vi prioriterer uddannelse, og der er masser af kursusudbud på tværs af lidl
  • Splinternyt hovedkontor med fitnesscenter, in-house massageordning, sund kantineordning med mulighed for morgenmad, frokost og nem aftensmad (take-away) – alt sammen med minimum 30 % økologi
  • Mulighed for at deltage i sociale aktiviteter som f.eks. morgenyoga på tagterrassen, løbeklub, familiedag og fredagsbarer
  • Firmabil under fase 2 i butiksforløbet
  • Konkurrencedygtig lønpakke på 36.000 kr. eksklusiv pension
  • Attraktiv pensionsordning
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.


Er du klar på dit livs udfordring?

Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning, et detaljeret CV samt kopier af dine eksamensbeviser. Fold din kreativitet ud og brænd igennem i ansøgningen ved at vise os, hvem du er fagligt og personligt!

Har du spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen kan du kontakte Recruiter, Ida Marie, på +45 60 34 03 08 på hverdage mellem kl. 13.00-15.00 eller ved at skrive til [email protected].

Ansøgningsfrist er den 21. januar 2024
, men melder den rigtige kandidat sig til #teamlidl før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist. Så søg allerede i dag!

Rekrutteringsprocessen

Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match, og derfor lægger vi stor vægt på en grundig udvælgelse.

Rekrutteringsprocessen består af fire runder:

  • Screening af ansøgning og CV
  • Online test (januar 2024)
  • 1. Samtale med recruiter (online) (januar/februar 2024)
  • 2. Samtale inkl. case med ansættende leder og recruiter (februar 2024)


Vi glæder os til at læse din ansøgning og, forhåbentlig, byde dig velkommen på #teamlidl!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C

Lignende jobs

  • Øvrige i Åbyhøj

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8230 Åbyhøj
    • Øvrige
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Vil du være med til at tage [xxxxx] til næste niveau, når det gælder fremtidens bilsalg og måden, hvorpå vi servicerer vores kunder?Vi søger en passioneret og erfaren kollega til at hånd..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Kunne du tænke dig at arbejde med TIG-svejsning af højteknologiske varmepumper og køleanlæg i en virksomhed, som eksporterer anlæg til hele verden og som har et højt fagligt niveau indenfor svejs..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 59
14. juni 2024 62
13. juni 2024 65
12. juni 2024 63
11. juni 2024 61
10. juni 2024 58
9. juni 2024 60
8. juni 2024 60
7. juni 2024 61
6. juni 2024 63
5. juni 2024 61
4. juni 2024 59
3. juni 2024 59
2. juni 2024 60
1. juni 2024 61
31. maj 2024 64
30. maj 2024 69
29. maj 2024 69
28. maj 2024 68
27. maj 2024 69
26. maj 2024 67
25. maj 2024 67
24. maj 2024 65
23. maj 2024 66
22. maj 2024 61
21. maj 2024 62
20. maj 2024 64
19. maj 2024 64
18. maj 2024 64
17. maj 2024 65
16. maj 2024 63