GENOPSLAG: Leder til Stab, strategi og politisk analyse, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at løfte Midtjyllands professionsuddannelser til det næste niveau? Er du optaget af politik og ledelse i den dynamiske uddannelsessektor? Og er du en leder med gennemslagskraft og stærke relationelle kompetencer? Så er det måske dig, vi søger til VIAs centrale stabsenhed, der supporterer VIAs øverste ledelse og er med til at sætte retning for organisatorisk og strategisk ledelse i en af Danmarks største videns- og uddannelsesinstitutioner.

Vi søger en leder, der kan indgå i afdelingsledelsen for Stab, strategi og politisk analyse (STP) både som stedfortræder for stabschefen og med selvstændigt fagligt ansvar for flere af afdelingens centrale opgaveområder. Du får personaleansvar for kompetente medarbejdere, som i tæt samspil med VIAs øverste ledelse og den øvrige organisation varetager centrale administrative opgaver, organisatoriske processer og rådgivning.

STP bistår VIAs organisation og ledelse med strategisk rådgivning og sparring, med kvalificerede beslutningsgrundlag og med tilrettelæggelse af organisationens tværgående processer, der inddrager de relevante aktører. STP har desuden et særligt politisk blik for VIAs omverden og sikrer, at topledelsen har et opdateret helhedsperspektiv på organisationens aktuelle muligheder og udfordringer.

Afdelingsledelsen for STP udgøres af den nye leder og stabschefen. Afdelingen består af i alt 23 medarbejdere og er fleksibelt organiseret i både faste og løse teams, som er sammensat efter prioriterede ansvarsområder, større opgaver og centrale møderum i VIA.

Som leder i STP bliver du del af en dynamisk og socialt velfungerende afdeling, hvor der er højt til loftet, stærk faglighed samt let til grin og med plads til forskellighed.

Dine primære ansvarsområder

  • Du bliver leder for 12 erfarne medarbejdere med konsulent- og AC-baggrund. Din personaleledelse er tilpasset den enkelte medarbejders kompetencer, opgavens karakter og kan veksle mellem bl.a. faglig ledelse, projektledelse og løbende sparring
  • Du får eget fagligt ledelsesansvar for videreudviklingen af VIAs centrale strategier og opfølgning på VIAs strategiske styringsdokumenter. Du bliver ledelsesansvarlig for bl.a. afdelingens understøttelse af VIAs forskningsområde, systemejerskaber, juridisk rådgivning samt understøttelse af VIAs studenterorganisering. Og endelig bliver du medansvarlig for centrale administrative funktioner i afdelingen som udvalgsbetjening og sagshåndtering
  • Du varetager organisatorisk projektledelse og tværgående sagshåndtering i samarbejde med medarbejdere i STP, i det øvrige administrative område samt i den samlede organisation
  • Du får en varieret ledelses- og samarbejdsopgave ud i organisationen på mandat fra direktion, chefer eller VIAs omverden
  • Du indgår i et tæt samarbejde med stabschefen om ansvaret for drift, videreudvikling og trivsel i den samlede afdeling.


Din profil
Vi forestiller os, at du…
  • Brænder for – eller ønsker at prøve kræfter med – uddannelsesområdet og VIAs strategi om at styrke vores studerende som fremtidens professionelle
  • Har gode erfaringer med ledelse og med at få opgaver løst i tværgående organisatoriske sammenhænge
  • Har stærke faglige resultater inden for strategiske processer, strategisk opfølgning og rådgivning af organisatorisk topledelse
  • Er optaget af at få dine medarbejdere til at udvikle sig og lykkes både individuelt og i teams. Du evner at motivere og skabe holdånd – også når deadline er stram, og opgaverne bliver svære
  • Har udpræget politisk og organisatorisk tæft – du kan begå dig på ledelsesgangen i en politisk styret organisation, og du indgår proaktivt i at bringe komplicerede sager frem mod en løsning til det fælles bedste
  • Som person er udadvendt, uhøjtidelig og tydelig i forhold til dine holdninger og retning. Du er nem at samarbejde med, ligesom det er vigtigt for dig at opbygge og styrke tillidsrelationer i din ledelse og i dit samarbejde ud af afdelingen
  • Er optaget af at skabe synergi og samspil i opgaveløsningen på tværs af VIAs organisatoriske enheder.


Ansættelsesvilkår
Ved at blive en del af VIA træder du ind på en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en organisation i bevægelse, hvor du får gode muligheder for at påvirke den videre udvikling.

Ansættelse sker efter Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og forskningsministeriets område. Ansættelsen er uden højeste arbejdstid.

Dit hovedarbejdssted bliver VIAs campus Aarhus N. Vi har campusser i otte byer i Region Midtjylland, så kørekort og egen bil vil være en klar fordel.

VIAs vision for 2030 er gennemarbejdet og besluttet med udgangen af 2020. Du kan orientere dig i den her - VIAs vision 2030 | VIA. VIAs strategi for perioden 2021 til 2025 kan du finde her:
https://www.via.dk/-/media/VIA/om-via/dokumenter/via-strategi-ebog.pdf

For yderligere information om stillingen:
Har du spørgsmål til stillingen, så tag fat i stabschef Lars Chr. Pedersen, T: +45 87 55 39 68, E: [email protected], som er til at træffe frem til fredag den 8. juli og igen fra mandag den 1. august.
Du er også velkommen til at kontakte konsulent i Genitor, Camilla Sommer Thomsen, T: +45 3118 8736, E: [email protected]

Er du interesseret?
Lav en kort, målrettet ansøgning med CV og læg den ind på vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest søndag den 14. august 2022. Vi regner med at holde 1. samtale mandag den 22. august og 2. samtale mandag den 29. august. Mellem de to samtaler vil der blive anvendt en test. VIA opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse, lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik.

Læs mere om os på www.via.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus N

Lignende jobs

  • Øvrige i Åbyhøj

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8230 Åbyhøj
    • Øvrige
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Trives du i en hverdag hvor el-tekniske opgaver og udfordringer er på agendaen? Og vil du arbejde for Danmarks største erhvervshavn? Så er du måske den nye vedligeholdelsestekniker til Aarhus Havn .
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Lige nu søger vi en ny og udadvendt kollega til vores Facility Management team i Viby J. ved Århus (lige ved Viby Torv) Vi leder efter dig, som har lyst til servicere en herlig flok medarbejdere p..
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 35
14. juni 2024 35
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 34
10. juni 2024 32
9. juni 2024 35
8. juni 2024 35
7. juni 2024 36
6. juni 2024 36
5. juni 2024 36
4. juni 2024 29
3. juni 2024 29
2. juni 2024 32
1. juni 2024 28
31. maj 2024 31
30. maj 2024 31
29. maj 2024 30
28. maj 2024 30
27. maj 2024 29
26. maj 2024 31
25. maj 2024 31
24. maj 2024 31
23. maj 2024 30
22. maj 2024 30
21. maj 2024 29
20. maj 2024 29
19. maj 2024 29
18. maj 2024 29
17. maj 2024 27
16. maj 2024 28