Ledelsespartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger en udadvendt, serviceminded og alsidig ledelsespartner, der finder værdi i at medvirke til at få store såvel som små opgaver til at glide i hverdagen på en professionshøjskole.

Vil du være med til at understøtte ledelsen af social- og samfundsuddannelserne i VIA i arbejdet med udvikling af uddannelserne gennem strategiske kerneprocesser og sikker drift?

Opgaven som ledelsespartner består primært i at understøtte uddannelsesdekanen for social- og samfundsuddannelserne i det strategiske og administrative arbejde med udvikling af uddannelserne. Samtidig løser du opgaver tæt på ledelsesteamet og i samspil med de respektive uddannelsesledere og nøglemedarbejdere, som kan være ansat centralt i VIA eller tilknyttet de respektive uddannelser.

VIA Social- og samfundsuddannelserne består af seks videregående uddannelser: Socialrådgiveruddannelsen, Administrationsbacheloruddannelsen, PB i Skat, Sundhedsadministrativ koordinator, Kristendom, kultur og kommunikation samt Diakoni og socialpædagogik. Uddannelserne er fordelt på VIAs adresser i Herning, Holstebro, Randers, Viborg og Aarhus hertil kommer tre netudbud.

Du bliver tilknyttet et velfungerende ledelsesteam bestående af én uddannelsesdekan og seks uddannelsesledere. Uddannelserne er baseret på stærke lokale, regionale og nationale samarbejder med en bred vifte af samarbejdspartnere, interessenter og aftagere.

Uddannelsesdekanen deltager i mange forskellige sammenhænge både internt i VIA og i eksterne sammenhænge, og du vil få en stor kontakt- og samarbejdsflade til uddannelsernes centrale samarbejdspartnere.

Dine opgaver vil være mange og varierede, hvilket kalder på struktur og stort overblik, og du skal have lyst til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Opgaverne kan sammenfattes under disse hovedpunkter:

  • aktiv medspiller for uddannelsesdekanen og ledelsesteamet
  • mødeorganisering og udarbejdelse af dagsordener, mindre notater og referater
  • praktisk organisering af større arrangementer internt og for interessenter og samarbejdspartnere
  • varetage kommunikation og koordinering i ledelsen og med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter
  • administrativ support til rekruttering, journalisering og ajourføring af dokumenter og hjemmeside
  • understøtte fremdrift i kvalitetsarbejdet, herunder redaktionelt arbejde med studieordninger

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en relevant uddannelse - relevant erfaring fra uddannelsessektoren vil være en fordel
  • har kompetencer inden for projektledelse
  • er god til skriftlig og mundtlig kommunikation
  • tager initiativ, er proaktiv og god til at arbejde selvstændigt
  • arbejder struktureret og kvalitetsbevidst
  • er imødekommende og bidrager positivt til fællesskabet

Vi kan tilbyde:

  • en spændende stilling, gode kollegaer, en uformel omgangstone og velfungerende arbejdsforhold med stor frihed

Ansættelsessted

Ansættelsesstedet er Campus Aarhus Nord, Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Du skal desuden forvente mødeaktiviteter på alle VIAs adresser i Region Midt og enkelt gange uden for regionen. Det er derfor en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling på gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Stillingen ønskes besat 1. oktober 2023 eller snarest derefter.

Du er velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Lene Mosegaard Søbjerg på telefon 87 55 17 51 eller mail [email protected] for yderligere information.

Ansøgningsfrist

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest den 28. august 2023 via vores elektroniske rekrutteringssystem.

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 30. eller 31. august 2023.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus N

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus N

    <p>Har du erfaring med at projektere og idriftsætte elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>[xxxxx]s geotekniske afdelinger i rivende udvikling og vi vil gerne have dig med på holdet. Efter et turbulent 2022 er der nu fuldt tryk på afdelingen og vi søger derfor en dygtig og eng..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Får du et kick af at arbejde med IT-infrastruktur, vil du arbejde med de nyeste teknologier og være med til at fremtidssikre it-platformen? Motiveres du af løbende at optimere og udvikle løsninger,.
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Are you passionate about driving innovation? Do you consider yourself to possess a self-leading, structured, and proactive mindset? If yes, then we would like to hear from you. In this role y..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 28
14. maj 2024 26
13. maj 2024 25
12. maj 2024 26
11. maj 2024 24
10. maj 2024 24
9. maj 2024 26
8. maj 2024 25
7. maj 2024 23
6. maj 2024 20
5. maj 2024 20
4. maj 2024 19
3. maj 2024 19
2. maj 2024 19
1. maj 2024 20
30. april 2024 20
29. april 2024 21
28. april 2024 20
27. april 2024 19
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 20
23. april 2024 22
22. april 2024 24
21. april 2024 25
20. april 2024 25
19. april 2024 26
18. april 2024 29
17. april 2024 30
16. april 2024 30
15. april 2024 29