Job- og karrierekonsulent, som hjælper [xxxxx]s ledige kunder i job

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Er du på udkig efter et job, som giver mening, så læs med her:

Hos os får du mulighed for at hjælpe vores kunder videre, når de bliver ramt af udfordringer i arbejdslivet. Kan du lytte og kommunikere dine budskaber omkring jobsøgning og jobåbninger? Har du et godt kendskab til arbejdsmarkedet, og møder du andre positivt og i øjenhøjde? Så har vi jobbet til dig i en uformel og udviklende organisation

Du rådgiver og inspirerer vores jobsøgende kunder

Med udgangspunkt i reformen ”Mere ansvar til a-kasserne” samt kundens ønsker og behov er dine hovedopgaver at hjælpe Ases ledige kunder tilbage i job, samt rådgive dem der overvejer karriereskifte eller uddannelse. Det indebærer blandt andet, at du afklarer kompetencer og karrieremuligheder, giver sparring på kundens ansøgningsmateriale og jobsøgningsstrategi samt træner jobsamtalen.

Din rådgivning og hjælp foregår gennem individuelle samtaler med kunderne, hvor fokus og varighed varierer. Nogle gange er samtalerne fysiske, og andre gange foregår de digitalt eller telefonisk.

Ikke alle samtaler er lige nemme. Ofte taler du med kunder, som står et sårbart sted i livet og, hvor de både skal kigge frem mod næste job og skal navigere i komplekse dagpengeregler. Du skal derfor være klar på at levere rådgivning og kommunikation af høj kvalitet og samtidig møde kunderne med empati og forståelse. Vores faglighed går hånd i hånd med høj kundeservice – hvilket vi er stolte af!

Vi har et skrivebord, hvor du vil passe perfekt hvis..

For os er det altoverskyggende, at du vil det bedste for kunderne og dine kolleger, samtidig med at du har en god forretningsforståelse. Dit engagement kan mærkes, også på telefonen, og du er både hjælpsom og selvstændig.

Du skal være løsningsorienteret og se muligheder, så du kan sætte dig ind i og løse de meget forskelligartede problemstillinger, du præsenteres for.

Vores område er i konstant forandring, så du må være indstillet på, at jobbet og vilkårene kan forandres f.eks. ved lovændringer. Herudover arbejder vi i Ase på at digitalisere mange af vores processer. Det er derfor en fordel, hvis du har et digitalt mindset.

I Ase arbejder vi på at sikre vores kunder et solidt fundament i arbejdslivet og give den enkelte muligheden for at vælge de løsninger, som passer dem. Derfor er det afgørende, at du har et stærkt kundefokus og har blik for at tænke hele vejen rundt om såvel kunden som vores forretning. Kunden skal kende til alle mulighederne i Ase, og det skal du også være med til at sikre som en del af den gode kundeservice.

Din uddannelsesbaggrund er knap så vigtig, men du bliver hurtigere en succes, hvis du:

  • har kendskab til og interesse for strømninger og tendenser på arbejdsmarkedet og i uddannelsesverdenen
  • har erfaring med beskæftigelseslovgivningen evt. fra a-kasse, jobcenter eller Anden Aktør
  • har viden om emner indenfor karriererådgivning
  • behersker engelsk
  • har kørekort og bil, så du lejlighedsvis kan holde samtaler på andre lokalkontorer

Bliv en del af en uformel og ambitiøs kundeorienteret kultur

Du bliver en del af et team med 5 dygtige og engagerede kolleger på vores kontor i Aarhus, som også huser en salgsafdeling. Her arbejder vi tæt sammen, deler erfaringer og sparrer med hinanden. Du indgår herudover i et større team af kolleger på tværs af Jylland og Fyn, hvor alle bidrager med noget forskelligt og, hvor vi ser forskellige baggrunde og fagligheder som en styrke.

Dit faste arbejdssted bliver på kontoret i Århus, men du må forvente lejlighedsvist at holde samtaler eller deltage i møder på andre Ase-kontorer.

Ase prioriterer et godt arbejdsklima højt. Her arbejder du 37 timer om ugen inkl. frokostpause med afsæt i en sund work-life balance. Vi tilbyder desuden flekstid, mulighed for hjemmearbejde, sundhedsordning, massageordning mv.

Du kommer til at opleve et stærkt sammenhold i en organisation, hvor vi støtter og hjælper hinanden, og hvor den gode kundeoplevelse, effektive arbejdsprocesser samt medarbejdertrivsel går hånd i hånd.

Lyder dette som den perfekte udfordring for dig?

Så send din ansøgning og CV til os senest den 21. oktober 2023 ved at klikke på linket ”Ansøg".

Du er velkommen til at kontakte leder for Job og Karriere Vest, Jette Grundahl på [email protected] eller 2425 8320, hvis du har spørgsmål til stillingen. Telefonen vil være åben i uge 41 samt onsdag d. 18. oktober.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus V
  • Lørdag den 21. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Selvstændig udekørende montør - mekaniker til virksomhed i Brabrand området Er du en erfaren montør eller uddannet mekaniker, som har kendskab til flere forskellige typer af .
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området. Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materie..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Intern udlejnings konsulent til Brabrand området Er du en person som brænder for pc arbejde og godt kunne tænke sig at arbejde for en virksomhed som har travlt, og kan lide at..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10