ARoS SØGER FUNDRAISING- OG SPONSORCHEF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

I 2023 lancerede ARoS Vision 2033, en 10-års visionsplan med fokus på en fremtid, hvor ARoS er modige og toneangivende på det kunstneriske plan, kulturelt inkluderende, finansielt og økonomisk bæredygtigt og forbundet med stærke lokale og globale samarbejdspartnere. I 2025 vil ARoS gennemgå en transformation, der kun sker én gang i en generation, når vi lancerer det monumentale kunstværk The Dome, a Skyspace af James Turrell som en del af museumsudvidelsen The Next Level, som også består af et nyt underjordisk galleri samt en udendørs art square foran ARoS’ hovedindgang.

På ARoS arbejder vi strategisk og professionelt med vores sponsorer og fundraising. Vi er stolte af de mange dedikerede medlemmer i vores stærke erhvervsnetværk - ARoS Ambassadors og ARoS Art Club - som støtter op om ARoS. Det er et netværk, vi sætter stor pris på, og som vi konstant arbejder på at styrke og pleje. Derudover modtager vi uundværlig støtte fra fonde, der bidrager til at udvikle museet og ARoS’ kunstneriske ambitioner.

Som en del af Vision 2033 er der udviklet en ny ambitiøs fonds- og sponsorstrategi, som går hånd i hånd med ARoS’ ambitioner for de kommende års udstillinger, samling, nyerhvervelser, arrangementer og Public Engagements engagerende aktiviteter og udvikling af ARoS fysiske rammer.

ARoS’ afdeling for corporate partners, erhvervsnetværk og fonde består i dag af to personer, der arbejder tæt sammen med museets ledelse og direktion. Da vi har travlt og store ambitioner udvider vi og søger en chef med ledererfaring til afdelingen. Fundraising- og sponsorchefen skal sammen med resten af teamet tage ARoS til the next level og sikre implementeringen af vores nye fonds- og sponsorstrategi, der blev godkendt af bestyrelsen i november 2023. Der er tale om en nyoprettet stilling.

Det vil du blandt andet komme til at arbejde med

Du vil sammen med teamet identificere og gå efter nye muligheder for vores samarbejde med fonde og erhvervslivet.

  • I samarbejde med dine kollegaer vil du udvikle, udvide og vedligeholde vores nuværende stærke netværk af corporate partners, medlemmer i ARoS’ erhvervsklubber og gode samarbejde med fonde.
  • Du vil udvikle og videreudvikle skræddersyede tilbud, kontrakter og partnerskabsmodeller samt gennemfører forhandlinger.
  • Med ARoS Vision 2033 er et af delmålene at få en main corporate partner, der ser mulighederne i vores vision sammen med os.
  • Du vil sikre eksekveringen af ARoS’ nye fonds- og sponsorstrategi.
  • Du er ansvarlig for budget og fastlagte mål.

Hvem er du

Vi søger en strategisk, selvstændig, iderig og proaktiv chef for vores afdeling for corporate partners og fundraising.

  • Du har solid erfaring på området og går forrest med dedikeret fokus og god energi.
  • Du har indgående viden på området og kan dokumentere, at du tidligere har skabt sekscifrede økonomiske resultater.
  • Du har det strategiske overblik, indsigt og forståelse for udviklingen på fondsscenen, samtidig med at du formår at arbejde strategisk og konkret med main corporate partnerskaber.
  • Du ser nye muligheder for samarbejde med erhvervslivet og fonde nationalt og internationalt.
  • Du er opsøgende og nysgerrig på offentlige puljeordninger.
  • Du er personen, der etablerer kontakt og selvstændigt skaber og vedligeholder relationer.
  • Du er en person, der er hands-on og har det kreative gear, der i kombination med strategisk fokus skaber muligheder og vinkler, som kan åbne for nye partnerskaber.
  • Du har et stærkt netværk og er parat til at sætte det i spil sammen med os.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse.

Stillingen refererer til Kommerciel- og kommunikationschef Bettina Bach Nielsen.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfrist: onsdag d. 21. februar 2024

Første samtale: tirsdag d. 5. marts 2024

Samtale med museumsdirektør Rebecca Matthews: tirsdag d. 12. marts 2024

Anden samtale: tirsdag d. 19.marts 2024

Du vil mellem første og anden samtalerunde komme til 1:1 samtale med museumsdirektør, Rebecca Matthews. Du vil blive stillet en hjemmeopgave mellem første og anden samtalerunde, og der vil være en her-og-nu-opgave ved anden samtale, som du får 30 minutters forberedelse til.

Lønniveau inkl. pension ligger på ca. 50.000 kr./md. - hertil kan komme tillæg alt efter tidligere dokumenterede resultater.

Ansættelsesstart vil være efter aftale, men forventeligt 1. maj 2024.

Ansættelsesudvalget består af:

Bettina Bach Nielsen; Kommerciel - og kommunikationschef

Mette Falk Daugbjerg; Ansvarlig for Fundraising og Kommercielle Partnerskaber

Lotte Toft; Ansvarlig for ARoS Art Club

Erik Balch Frisgaard; Direktør for HR, økonomi og administration.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Kommerciel- og kommunikationschef, Bettina Bach Nielsen på 5134 2397 eller [email protected].

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Du kan læse meget mere om ARoS på vores hjemmeside: Oplev kunst i verdensklasse og fantastisk udsigt over Aarhus - ARoS


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus
  • Onsdag den 21. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Selvstændig udekørende montør - mekaniker til virksomhed i Brabrand området Er du en erfaren montør eller uddannet mekaniker, som har kendskab til flere forskellige typer af .
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området. Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materie..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Intern udlejnings konsulent til Brabrand området Er du en person som brænder for pc arbejde og godt kunne tænke sig at arbejde for en virksomhed som har travlt, og kan lide at..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Århus over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 522
17. maj 2024 523
16. maj 2024 632
15. maj 2024 635
14. maj 2024 524
13. maj 2024 511
12. maj 2024 532
11. maj 2024 534
10. maj 2024 537
9. maj 2024 537
8. maj 2024 529
7. maj 2024 529
6. maj 2024 526
5. maj 2024 537
4. maj 2024 530
3. maj 2024 542
2. maj 2024 535
1. maj 2024 546
30. april 2024 541
29. april 2024 447
28. april 2024 478
27. april 2024 469
26. april 2024 468
25. april 2024 469
24. april 2024 454
23. april 2024 465
22. april 2024 480
21. april 2024 488
20. april 2024 488
19. april 2024 485
18. april 2024 493

Værd at vide når du søger job som øvrige i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.